Şimdi Ara

BU KONUYU DAHA FAZLA TARTIŞMIYLAIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
657
Cevap
0
Favori
11.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıca thanos o çakıyı bilerek yedi yoksa güç taşıyla yanına bile yaklaştırmazdı gamoranın hayla onu sevip sevmediğini kontrol etti herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollaga

kendi cevabına muhaa yazıyor
    Senin ve eskiden olan fikrime diyorum, KIT
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    bence sen x kıtsın
  • quote:

ayrıca thanos o çakıyı bilerek yedi yoksa güç taşıyla yanına bile yaklaştırmazdı gamoranın hayla onu sevip sevmediğini kontrol etti herhalde
    Thanosa giriyomuş çakı demekki Superman o zaman alır eline bi tane çivi sokar thanosa ve easy win

Filmin mantığına göre böyle oluyor
  • quote:

bence sen x kıtsın
    Hakaret ettiğim için özür dilerim Ciddiyim
    işte sıkıntı orda thanos gamorayı kızı olarak görüyordu ama süpermande öyle bir durum yok süperman uçuyor aha ne oldu tavşan oldu havuç yiyor artık nasıl oldu gerçeklik taşıyla
    bende aynı şekilde özür diliyorum hakaret ettiysem
  • quote:

işte sıkıntı orda thanos gamorayı kızı olarak görüyordu ama süpermande öyle bir durum yok süperman uçuyor aha ne oldu tavşan oldu havuç yiyor artık nasıl oldu gerçeklik taşıyla
    Thoru niye yapmadı ?

O zaman ani bir atakta Supermane de yapamaz Ayrıca Supermanın atağı daha hızlı olacağı için farkedemez bile.. Senin mantığına göre yaparsak
    thor baltayla üzerine uçmadı şimşek vurup baltayı attı thanosda güç taşının durduracağını zannetti ama durduramadı

süperman elinde çakıyla uçarken güç taşını kullansa bile süpo uçar

stombreak>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>... çakı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trollaga -- 24 Temmuz 2018; 14:21:50 >
    son cevabımı kötü yazmışım düzeltiyorum şimdi
  • quote:

thor baltayla üzerine uçmadı şimşek vurup baltayı attı thanosda güç taşının durduracağını zannetti ama durduramadı

süperman elinde çakıyla uçarken güç taşını kullansa bile süpo uçar

stombreak>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>... çakı
    Supermanede ışın atsın ? Supermande ışından kaçarak soksun çakyı ??
    lokide çakı sokmaya çalıştı thanos ne yaptığını söylememe gerek yok aynısını süpermanede yapar
  • quote:

lokide çakı sokmaya çalıştı thanos ne yaptığını söylememe gerek yok aynısını süpermanede yapar
    Yapamaz.. Superman daha hızlı atak yapıyor.. Thordanda hızlı
    sen yapamaz de sana diyorum jl ye darkseıd gelsin süperman en güçlü herolardan olacak ama darkseıdı boşa harcicaklar büyük ihtimalle söylemedi deme tamam mı
  • quote:

sen yapamaz de sana diyorum jl ye darkseıd gelsin süperman en güçlü herolardan olacak ama darkseıdı boşa harcicaklar büyük ihtimalle söylemedi deme tamam mı
    Bak ben yukarda ciddi yazmadım.. Superman Thanosu alır felan diye

Senin ve marvelin mantığına göre gittim..

Darkseid e yenilecektir büyük ihtimalle ama 2. filmde Darkseidin aklını alacak demedi deme

sana diyorum darkseıd iki maceralık olmıcak
    süperman ilkte dayak yicek sonra iyi bir dövecek ama her zaman en güçlüsü strange
  • quote:

sana diyorum darkseıd iki maceralık olmıcak
    süperman ilkte dayak yicek sonra iyi bir dövecek ama her zaman en güçlüsü strange
    Bana göre Darkseid gelecek.. Superman ile JL yi dağıtacak

Sonra Supermanın Sevdiklerinden birisine zarar verecek Superman Bloodlusted olup darkseidi komaya sokacak
    bunuda senden alıntıladım hızla alakalı işte bu

Haklısın

Ama supermande thorla kafa kafaya gidemez ww zaten hiç bişey yapamaz thora

Yok işte Superman süper hız kullanır yok THOR onu göremez diyolar ama haberleri yok thorun refleks hızından Tabiki supermanın refleksleri daha hızlı ama onun hızı kendi özelliği Thor ise savaşçı olduğu için öyle eğitim almış nanosecond içinde reaksiyon gösteren birinden bahsediyoruz
    işte o zaman söverim darkseid normalde yemesi lazım thanos kadar saygı duyduğum bir arkdaş darkseıddde neyse kim yenerse yensin

dr.strange zor alırlar
  • quote:

bunuda senden alıntıladım hızla alakalı işte bu

Haklısın

Ama supermande thorla kafa kafaya gidemez ww zaten hiç bişey yapamaz thora

Yok işte Superman süper hız kullanır yok THOR onu göremez diyolar ama haberleri yok thorun refleks hızından Tabiki supermanın refleksleri daha hızlı ama onun hızı kendi özelliği Thor ise savaşçı olduğu için öyle eğitim almış nanosecond içinde reaksiyon gösteren birinden bahsediyoruz
    Çizgi romanlarda nanosecond ve ayrıca şu var.. Classic Thordu o dönemde
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.