Şimdi Ara

Bu konuyu kız olarak açıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

#DikDurEgilmeForumKızlarıSeninle

#ErkeklereÖlüm

#LanetliErkekler

#ErkeklerÜlkemiziTerkedin

#YüzdeYüzKadınCumhuriyeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: Gambit_Poker

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bunedirbaskan

Yanliz hakikaten ise yaramis yorum yagmis,normalde ipleyen olmaz

Yalnız yorumların çok küçük bir kısmı konu ile alakalı, gerisi atışma.

Konuyu belirleyen başlıktır.

ehe ehe... kız tercihle alakalı bir soru soruyor, başlığı dikkat çekmek için atıyor, peki başlığı neye dikkat çekme için atıyor...evet, bildin, konuya!...yaniiii...tercihine...böyle anlattım anlayasın diye umarım işe yaramıştır

Helal olsun hocam. Sizin sayenizde seneye yorum sorularından full çekicem.

Hadi hadi sen çalış bu arada kuru üzümü ihmal etme Allah zihin açıklığı versin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bunedirbaskan

Yanliz hakikaten ise yaramis yorum yagmis,normalde ipleyen olmaz

Yalnız yorumların çok küçük bir kısmı konu ile alakalı, gerisi atışma.

Konuyu belirleyen başlıktır.

ehe ehe... kız tercihle alakalı bir soru soruyor, başlığı dikkat çekmek için atıyor, peki başlığı neye dikkat çekme için atıyor...evet, bildin, konuya!...yaniiii...tercihine...böyle anlattım anlayasın diye umarım işe yaramıştır

Helal olsun hocam. Sizin sayenizde seneye yorum sorularından full çekicem.

Hadi hadi sen çalış bu arada kuru üzümü ihmal etme Allah zihin açıklığı versin.

#DikDurEgilmehawlooKuruÜzümSeninle

• quote:

Orijinalden alıntı: Qabus31

#Kadına Şiddete Hayır!

#ErkeklereÖlüm

#LanetliErkekler

birde kadın dayanışması mı, tövbe katlanamam, böyle giderse siz forumuda ele geçirirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuana_svd

quote:

Orijinalden alıntı: kimyacıvegeometrici

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Konuları açarken bir kız bir erkek gidip geliyor musun

yok da erkek sanıp cevap vermiyolar ondan belirttim:(

Erkek veya kız olmakla ne alakası var bunun ?

anında cevap geldi gördüğün gibi burası Türkiye kardeşim

Konu kilit uye ban forum silinebilir.

• Allahtan burasi konu disi diye geciyor yoksa buradaki herkes 15 gun yemisti.

• Konuya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

Allahtan burasi konu disi diye geciyor yoksa buradaki herkes 15 gun yemisti.

Konu dışı diye geçmiyor, dikkatli bak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _volvox_

normalde sırası yüksek olan yerin altına düşük yer yazılmazmı zaten?

üstüne diycektim ya pardon

Tamam da şimdi tercih listesine baktığımızda sırası düşük olan yer altta görünür ama aslında listeyi ters tuttuğumuzda aynı yer üsttedir ve buna rağmen listeyi tekrar ters çevirsek de oranın gelme ihtimali aynıdır ama bu durum listeyi bir kez daha ters çevirdiğimizde değişiyor.Bu durumda asıl soru şu nasıl oluyor da listeye tercihlerimizi yazmadan önceki durum yazdıktan sonraki durumla aynı olmuyor yani ilk tercihimizin gelme ihtimali git gide artıyor hadi şimdi bunu düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pichie Rich -- 11 Temmuz 2013; 6:11:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Juan Martín del Potro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _volvox_

normalde sırası yüksek olan yerin altına düşük yer yazılmazmı zaten?

üstüne diycektim ya pardon

Tamam da şimdi tercih listesine baktığımızda sırası düşük olan yer altta görünür ama aslında listeyi ters tuttuğumuzda aynı yer üsttedir ve buna rağmen listeyi tekrar ters çevirsek de oranın gelme ihtimali aynıdır ama bu durum listeyi bir kez daha ters çevirdiğimizde değişiyor.Bu durumda asıl soru şu nasıl oluyor da listeye tercihlerimizi yazmadan önceki durum yazdıktan sonraki durumla aynı olmuyor yani ilk tercihimizin gelme ihtimali git gide artıyor hadi şimdi bunu düşün

ince çok ince

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Safkan girişken

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asim210

kız haklı ben çok daha mantıklı konular açtım çok az cevap geldi kız olarak açıyorum demiş 55 cevap olmuş burası türkiye kardeş kız haklı ;)

KARDEŞİM şakasına yaptım üstelik dediğim gibi benden önce biri yapmıştı bu başlığı böyle büyük tepkiler hakaretler alacağımı nerden bileyim Allah ıslah etsin böyle klavyeden hakaret yağdıranları

öncelikle ALLAH şahidimdirki ben bu konuyu açtığın için sana çıkışmadım. fakat şu sözden soran 'anında cevap geldi gördüğün gibi burası Türkiye kardeşim' sinirim tepeme çıktı. usta bu nasıl bir egodur. güzel olsan tmm da bu nedir ya

sen beni gördünmü zeki arkadaşım SEN PLATONİK TAKILMAYA DEVAM ET EZİKLER EZİĞİ

Tuana sen aldırma kımseye, bak ben senı savunuyorum. Bız ıkımız konusalım sohbet edelım , burclarımızı yorumlayalım. La bızım bu forumda ne ısımız var?

bilmiyorum :( ben gidiyorum yokluğumda savun beni bi tane kıro hakaretler savurdu bayağı ağır kıroydu şoktayım :(

Bosver takma tuana. Ben doktor olurum sen de okul oncesı ogretmenlıgı oku. Cocugumuzun egıtımı ıle ılgılenırsın. Parayı ben kazanırım

Adam dh den kız tavlamaya çalışıyor bu kadar mı düştünüz lan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kız haklı ben çok daha mantıklı konular açtım çok az cevap geldi kız olarak açıyorum demiş 55 cevap olmuş burası türkiye kardeş kız haklı ;)

KARDEŞİM şakasına yaptım üstelik dediğim gibi benden önce biri yapmıştı bu başlığı böyle büyük tepkiler hakaretler alacağımı nerden bileyim Allah ıslah etsin böyle klavyeden hakaret yağdıranları

öncelikle ALLAH şahidimdirki ben bu konuyu açtığın için sana çıkışmadım. fakat şu sözden soran 'anında cevap geldi gördüğün gibi burası Türkiye kardeşim' sinirim tepeme çıktı. usta bu nasıl bir egodur. güzel olsan tmm da bu nedir ya

Tuana sen aldırma kımseye, bak ben senı savunuyorum. Bız ıkımız konusalım sohbet edelım , burclarımızı yorumlayalım. La bızım bu forumda ne ısımız var?

bilmiyorum :( ben gidiyorum yokluğumda savun beni bi tane kıro hakaretler savurdu bayağı ağır kıroydu şoktayım :(

Bosver takma tuana. Ben doktor olurum sen de okul oncesı ogretmenlıgı oku. Cocugumuzun egıtımı ıle ılgılenırsın. Parayı ben kazanırım

Yok o üye hemen hemen aynı başlıkla açılan tüm konulara böyle yorumlar yazmıştı. İyi kafa buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 11 Temmuz 2013; 6:32:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok o üye hemen hemen aynı başlıkla açılan tüm konulara böyle yorumlar yazmıştı. İyi kafa buldu

Bundan başka açılan başka başlıklarda mı var böyle

• vallahi kız hürrem gibi karıştırmış sakin bir sekilde ilerleyen forumu

• Yıllardır bu kadar saçma bir konu görmemiştim. Teşekkürler ergenler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchmer

O kadar konu açtım. 2 cevap gelmişti. Hemen konu başlığını değiştiriyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bir başarı sırasına göre okulları yaz sonra sadece ikililer arasında değişiklik yap istersen atıyorum

Marmara

t
    YıldızTkeknik
    Ege
    9 Eylül
    Anadolu
    Süleyman Demirel
    Afyon Kocatepe diye gidiyor tercihlerin başarı sırasına göre

sonra her birini kendi içinde değiştir. Örnek 1 marmara demi kendine sor Marmara mı Yıldız teknik mi marmara diyorsan aynen kalıyor sonra Yıldız mı Ege mi? Ege dersen yıldızla Ege nin yerini değiştir. şimdi 3. sıra da yıldız oldu devam ediyorsun yıldız mı 9 eylül mü atıyorum izmirlisin ve 9 eylül daha ii olur dedin orda da yine yıldızı alta alıyorsun. böyle aşağı doğru ikili ikili sora sora in ben hep böyle yaparım kendimde de yaptım yakınlarımın tercihlerinde de.

Bu sayede hem başarı sırasını hem de tercih etme-isteme önceliğine göre tercih yapmış olursun.

not: TERCİH ÖNCELİĞİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR BU KAFANI KARIŞTIRMASIN. SENDEN DÜŞÜK PUAN ALAN BİRİSİ SEN HERHANGİ BİR TERCİHİ ALT SIRALARA YAZDIN DİYE SENDEN ÖNCE O TERCİHE YERLEŞEMEZ.

@Tuana_svd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantinas -- 11 Temmuz 2013; 8:58:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Qabus31

#Kadına Şiddete Hayır!

#ErkeklereÖlüm

#LanetliErkekler

Adamın nickiyle yazdıklarının uyumu

• Hiç güleceğim yoktu şu forumun şu bölümünde , ah ergeniuslar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.