Şimdi Ara

Bu kostüme nasıl sahip olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben çok fazla Lol oynamam ama oynadığımda da Taliyah dışında bir şey oynamıyorum. Şimdi ben Freljord'lu Taliyah kostümünü satın almıştım zamanında. Aradan zaman geçti. SSG Taliyah çıktı. Ama o kostüm satışlarda değil. Hatıra kostumüymüş. Geçen bir maçta bu kostüme sahip olan biriyle konuştum. Bana main olduğum için LOL verdi o kostümü dedi.Çok saçma geldi ama bir şey diyemedim. Benim o kostüme sahip olmam için mağazaya düşmesini beklemek dışında yapacak bir şeyim var mı?

• Ganimet sandığı açmaya devam et. Sandıklardan da çıkabilir.
  • Ya dünya kupası bekleyecesin ya da çıkana kadar sandık kure vb açacaksın. Paran çoksa kure açmayı seviyorsan yakında arcade küreleri gelecek onlarfan açabilirsin. Ama ben para harcamam diyorsan güze kadar beklemen gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya şampiyonasını bekle küre falan olayına girme sadece taliyah oynuyorum diyorsun boşuna para harcama.
    Kişiye özel mağaza çıkıyor ara sıra onu takip et genelde oynadığın şampiyonlara indirim çıkıyor kesin demiyorum ama büyük ihtimalle çıkar.

• Yalnız onu diyen arkadaşın ya özel bir turnuvadan kazandı ya da yayıncı

• Sana özel mağaza gelmeden önce biraz taliyah oynarsan belki ordan düşürebilirsin.Bundan başka tek şansın Ekimi beklemek worlds için.Ekim geldiğindede 1350 rpyi verip direk alırsın.Kutudan çıkma olasılığını milyonda birdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran993 -- 30 Nisan 2021; 15:59:23 >
  • tek şansın ''lolskin''

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.