Şimdi Ara

Bu köyü nasıl adam ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesap aslında kardeşimindi oyunu bıraktı ve ben aldım oynamak için. Ben de 8-9 aydır oynamıyorum ve sanırım oyunda birsürü değişikler oldu bu sürede.
    Düzgün altın ve iksir kasamıyorum sanırım köy binası erken basıldıgı için. Karşıma benden güçlüler geliyor hep. Kupamı artırayım mı düşüreyim mi bilemiyorum. Altın ve iksiri en hızlı nasıl kasarım? Ayrıca köy düzenini nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Yani kısaca bu köyü adam etmek için ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 12 Ağustos 2016; 20:10:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foto
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu köyü nasıl adam ederim?

• köy binası çok erken basılmış,savunmaların bir çoğu köy binasına göre düşük kalmış,önce onları yükseltmelisin.(toplar sihirbaz kuleleri gibi) Ganimet kasarkende okçu ve barbar ikilisini kullanıp ölü köyleri yani ganimetleri dışarıda olan köylere saldırı yaparak kazanırsın.Duvarlarda geride ancak onları en son yükseltebilirsin,herşeyi fullemeden köy binasını 10 yapmayı düşünmeyin benden söylemesi.
  • th9 da ganimet bulmak zor.th8den full olarak gecsen bile savunmalar ve lab gelistirmeler cok uzun. duvar kral kraliceye deginmiyorum bile. yarı th8 yarı th7 gibi bi köy bu. full th8 yapcanda sonra 9 u fullucen falan çok uzun is. tekrat ac bence.

• O koy biraz zor iflah olur.
    Gecmis olsun

• Erken th10 olmadığı sürece eğer günlük belirli sayıda saldırı yapılırsa olur. 200 tane okçuyla bile full th9 olur Yok Yıldız bonusu yok lig bonusu antin kuntin vs vs..
    Eskiden savunması full th9 un az da olsa bir itibarı vardı, şimdi aynı konumda th10 var,

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Erken th10 olmadığı sürece eğer günlük belirli sayıda saldırı yapılırsa olur. 200 tane okçuyla bile full th9 olur Yok Yıldız bonusu yok lig bonusu antin kuntin vs vs..
    Eskiden savunması full th9 un az da olsa bir itibarı vardı, şimdi aynı konumda th10 var,

Hocam 3 haftadır oynuyorum bu hale geldi şu an. Sadece okçu ile kasıyorum yakında düzelecek az kaldı :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu köyü nasıl adam ederim? Bu köyü nasıl adam ederim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.