Şimdi Ara

bu krolukmudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HacKarizma

quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

kro

Kroluk ne demek arkadaşım ?

bu krolukmudur?
  • onun aslı kırodur, yıllar yılı kıro dendi, denir de. kro lafını ilk kez avrupa yakasında selinden duydum, daha yüksek karakterlerin ağzında olmayı da hak etmeyen bir laf. kro diye de yazılmaz idi,

he emo dili tiki dili diyorsanız, kendinize yakıştırıyorsanız devam edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: divane2

Nelerçıkarıyonuz ya gömlekle kot giyilmiyecek mi krolukla ne alakası var ya istersen şalvarın üstüne siyah gömlek altınada sandalet giy

ya tabiki giyilir. gömleğin renginin siyah olması biraz kafamı karıstırdı. birde alta spor ayakkabı gidermi die tereddütde kaldım.bazı arkadaslar biraz abartmış yorum yaparken

buarada ayakkabı adidas süperstar

• quote:

Orjinalden alıntı: Biruni 3-4

onun aslı kırodur, yıllar yılı kıro dendi, denir de. kro lafını ilk kez avrupa yakasında selinden duydum, daha yüksek karakterlerin ağzında olmayı da hak etmeyen bir laf. kro diye de yazılmaz idi,

ya dostum cok abartıyorsun bu arada emo falan ayıp oluyor. ne emosundan bahsediyosun genel olarak kro yazılır bende öyle yazdım bunun emolukla ne alakası var anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossor

quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

kot ve gömlek kroluksa.... ölelım gıdelım bız.
    ben kışın gömlek ve kot gıyınıyom kısa gömlek sevmedıgım ıçın yazın tışört takılıyoz..

sen karıştırdn galıba
    kumaşın altına spor gıyınce kro denıyo

evet biliyorum. bunuda bir soruyum dedim. peki alta spor ayakkabı uyarmı?

yok dostum en güzelı ztn spor ayakkabı. kundura gıyecek halın yok. oda kıroluga yaklaşım olur..

spor en ıdealı. bıde beyaz veya sıyah spor gıyersen on numara gıder bıde kemerı güzel al gömlek ıçıne felan çok agır görüntü valla. kızlar artık hoşlanmıyor bellı bır yaştan sonra öyle apaçı gıbı takılan tıplerden emın ol

• Ya kro dediğin şey olsan ne olur olmasan ne olur? Önemli olan insanlık.
    Kışın siyah gömlek - kot - spor ayakkabı
    Yazın beyaz T-shirt - kot - spor ayakkabı giyerim üniformalaşmıştır artık. Kimsenin de kıroluğun yanından geçtiğimi düşündüğünü düşünmüyorum.
  • Adidas superstar ise durumu kurtarır herhalde.. Şimdi siyah gömleği ne zaman giyeceğiniz hususu var.. Gün boyunca gece olmadıkça siyah gömlek giyilmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biruni 3-4

onun aslı kırodur, yıllar yılı kıro dendi, denir de. kro lafını ilk kez avrupa yakasında selinden duydum, daha yüksek karakterlerin ağzında olmayı da hak etmeyen bir laf. kro diye de yazılmaz idi,

Devam
  • delikanlılık olmus kro
    kronun anlamıda bilmiyorum ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varsayilan

Şimdi şöyle açıklıyayım, bu olay birazda gömleğin siyah tonlarına ve gömleğin tarzına bağlı olarak değişiyor. Ayrıca giyeceğiniz spor ayakkabının bir resimini koyarsanız daha açık bir yorum getirme şansımız olur çünki genel anlamda kot+gömlek kombinasyonunun altına spor ayakkabı giymek "kro"luktur.. Onun dışında genel anlamda kot+gömlek kombinasyonunun kro olma gibi bir durumu yoktur, olamazda..

Kot pantolonun altına ne giyecek pkei başka?Sivri burunmu?

Saçmalamayın yahu.
  • quote:

quote:

quote:

ben kışın gömlek ve kot gıyınıyom kısa gömlek sevmedıgım ıçın yazın tışört takılıyoz..

sen karıştırdn galıba

yok dostum en güzelı ztn spor ayakkabı. kundura gıyecek halın yok. oda kıroluga yaklaşım olur..

spor en ıdealı. bıde beyaz veya sıyah spor gıyersen on numara gıder bıde kemerı güzel al gömlek ıçıne felan çok agır görüntü valla. kızlar artık hoşlanmıyor bellı bır yaştan sonra öyle apaçı gıbı takılan tıplerden emın ol

Hocam genel olarak konuşmanız bu konuda yersiz olur, sebebi ise ağırlık 1* li yaşlarda sökmez.. Haa dersiniz ki 2* li yaşlarda gömleği içine sokarsın tamam derim fakat 1* li yaşlarda ağırlık denen şey geçersizdir, boştur.. Onun için konuyu açan arkadaşa önerim yaşınız 1* li ise gömleği kotun içine sokmanıza gerek yok fakat bu da demek değildir ki ayakkabı ve üzerinizde ki giysilerle uyumlu bir kemer giymeyin.. Kemere çok dikkat edin uyumlu olmasına..

• quote:

Adidas superstar ise durumu kurtarır herhalde.. Şimdi siyah gömleği ne zaman giyeceğiniz hususu var.. Gün boyunca gece olmadıkça siyah gömlek giyilmez..

tesekkürler dostum. aksam dısarı cıkcam kızlar falan arkadaslarla takılcaz.arabayla gezen bazı tipler var onlar gibi olmayayım dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

quote:

Şimdi şöyle açıklıyayım, bu olay birazda gömleğin siyah tonlarına ve gömleğin tarzına bağlı olarak değişiyor. Ayrıca giyeceğiniz spor ayakkabının bir resimini koyarsanız daha açık bir yorum getirme şansımız olur çünki genel anlamda kot+gömlek kombinasyonunun altına spor ayakkabı giymek "kro"luktur.. Onun dışında genel anlamda kot+gömlek kombinasyonunun kro olma gibi bir durumu yoktur, olamazda..

Saçmalamayın yahu.

Asıl siz saçmalamayın "yahu".. Bana lütfen hangi mesajımda arkadaşın kendisine sivri burun ayakkabı önerdiğimi gösterir misiniz.. Kot pantolunun altına en azından klasik/spor tarzında veyahut sneaker tarzında ayakkabı çok hoş durur ve tam oturur. Bilmiyorsunuz bari konuşmayın.. Ayakkabı çeşitlerini yalnızca iki çeşit mi sanıyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen karıştırdn galıba

Hocam genel olarak konuşmanız bu konuda yersiz olur, sebebi ise ağırlık 1* li yaşlarda sökmez.. Haa dersiniz ki 2* li yaşlarda gömleği içine sokarsın tamam derim fakat 1* li yaşlarda ağırlık denen şey geçersizdir, boştur.. Onun için konuyu açan arkadaşa önerim yaşınız 1* li ise gömleği kotun içine sokmanıza gerek yok fakat bu da demek değildir ki ayakkabı ve üzerinizde ki giysilerle uyumlu bir kemer giymeyin.. Kemere çok dikkat edin uyumlu olmasına..

yaş 23 dostum. aslında kimileri böyle giyinilirmi diye söyleniyor kimileride begeniyor. yani bu giyim tarzı biraz karısık gibi geliyor onun için sizinde yorumunuzu alıyım dedim.

• quote:

arkadaslar kotun üzerine siyah gömlek gimeyi düsünüyorum altada spor ayakkabı çokta hoş oluyor ama milletin kro zannetmesindende korkuyorum. sizce böyle krolarmı giyiniyor. birde bunların altına spor ayakkabı gidermi?

hehe bu stile kro diyene gülünür he zayıf değilsen şişmansan ve böyle giyiniyosan o ayrı ama bu stil giyinipde zayıf olupta yanında onu beğenen biri olmayan görmedim
  • Öfff
  • başkaları ne derle olmaz, rahat ol ne istersen giy
  • kro yazıldığını da ilk defa sizden duydum

kıro:
    http://www.itusozluk.com/goster.php/k%FDro

kro:
    http://www.itusozluk.com/goster.php/kro/span%3E
  • quote:

yaş 23 dostum. aslında kimileri böyle giyinilirmi diye söyleniyor kimileride begeniyor. yani bu giyim tarzı biraz karısık gibi geliyor onun için sizinde yorumunuzu alıyım dedim.

Hmm.. Yaş 23 ise de siz yinede bakın ortama göre o içe/dışa sokma olayını kendinize göre karar verirsiniz, sizin yaşınızda içe de sokulabilir @Biliyorum arkadaşın dediği gibi ağırlık açısından tabi ağır takılmıyorsanızda gerek yok, dışta takılabilirsiniz hani farketmez o kadar yinede size bağlı..

Ayrıca kimilerinin dediğine bakma onlar kıskançlıklarından der, ya da ciddi anlamda zevkten mahrum insanlardır.. Siyah gömlek+kot pantolon kombinasyonuna laf edicek insanın aklına şaşarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varsayilan -- 25 Temmuz 2008; 18:37:45 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

quote:

Saçmalamayın yahu.

Asıl siz saçmalamayın "yahu".. Bana lütfen hangi mesajımda arkadaşın kendisine sivri burun ayakkabı önerdiğimi gösterir misiniz.. Kot pantolunun altına en azından klasik/spor tarzında veyahut sneaker tarzında ayakkabı çok hoş durur ve tam oturur. Bilmiyorsunuz bari konuşmayın.. Ayakkabı çeşitlerini yalnızca iki çeşit mi sanıyorsunuz?

Ayakkabı çeşitlerini biliyorum ve giyinmesini çok iyi bilirm kuşkunuz olmasın.Sivriburunuda espri amaçlı söyledim.Ama kotun altına spor ayakkabının kıroluk olduğunada bi tarafımla gülerim şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_catcher -- 25 Temmuz 2008; 18:40:09 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.