Şimdi Ara

bu krolukmudur? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cahillik zor iş ...

sana kıro denmesinden utanıyormusun ? yoksa üzülüyormusun ? . . .

bi araştır bakalım kıro ne demekmiş ....
  • sivri burun vede üstünde koca koca marka yazan tshirtlerden giymede ne giyersen giy
  • Sivri burun ayakkabıya bayılırım!!

bu krolukmudur?
  • Hayat sizin hayatınız. Etiketlere tabulara takılmayın.Ama fikir beyanı istiyorsanız bunu sevidklerinize sorssanız daha mantıklı cevaplar alırsınız.
  • Kro'luk nedir arkadaşlar?

Kime göre kro, neye göre kro?..

Bırakın herkes istediği gibi giyinsin!:.

konuyu açan arkadaşım, sende çok takma millet ne demiş ne düşünmüş! Kendin beğeniyorsan giy gitsin yaa.. Bu kadar basit!!
  • kro gro mıro olmazsın merak etme. bende kot üstüne bady mavi gömlek giyiyorum. hatta sarvet avcısı dizisindeki berksan da benden özendi altına tabi spor giyceksin sivri burun giyersen kro olursun;)
  • Kotun üzerine siyah gömlek iyi gider.
  • Bence insan kendine yakışanı giymelidir. Ben hiç beceremedim şu ana kadar . Ama dedigin tarz olur . Dar kot Dar gömlek dar convers . Çok şıksın. Kız olsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

Bence insan kendine yakışanı giymelidir. Ben hiç beceremedim şu ana kadar . Ama dedigin tarz olur . Dar kot Dar gömlek dar convers . Çok şıksın. Kız olsam

kıroluk insanın kendine yakışanı giymesidir zaten,dar kot, dar gömlek ne ya oldu olcak bir de dar deri pantolon giyseydin..lütfen yanlış yönlendirmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Orjinalden alıntı: HacKarizma

quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

kro

Kroluk ne demek arkadaşım ?

bu krolukmudur?

Yaşın 12 olduğu için, bu konulara fazla girme. Adamı uyuz ediyorsun yanlış anlama.!

Kroluk falan değil. Siyah düz spor ayakakbı giy. Süper olur ben öyle takılırım sıcakta siya gömlek giyme. Gömleğin üstüne ateş etmişler gibi oluyor. Terleyince görürsün. Uzun kollu beyaz giyip katla kolları.

• yakıştırabilirsen kroluk olmaz. Zaten 50 metreden belli olur kro isterse pierre cardin gömlek, levis kot giysin
  • Canavar gibi olur...Siyah gölek altına taşlı kot.. (Esmer değilsindir umarım..Esmerlere siyah tam yakışmıyor...)Altına siyah spor ayakkabı...
    takı olarak da ister kolye takarsın..istersen kravat...
  • öyle tipler var ki sıra sana gelene kdar ohoooooo hemde gömleğinin önünü açmaz ve spor ayakkabı giyinrsen sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.