Şimdi Ara

Bu kulaklığa hangi müzik çalar iyi gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar birkaç hafta önce ebayden akg q460 aldım. Sesi çok iyi yalnız telefonumda son seste pek performans vermiyor. İphone 4s te canavar gibi ses verirken benim xperiada ses baya düşük kalıyor. Telefonumun default volume gain ayarından olabilir diye düşündüm ama o ayarı da bulamadım valla pek de uğraşmadım. Kulaklık 126 desibel 32 ohm. Frekans aralığı iyi derecede geniş. Tavsiye edebileceğiniz bir mp3 vs var mı gücü iyi olanından. Bu arada müzikleri genelde soundcloudtan dinliyorum sırf bu yüzden ipod touch baktım ama fiyat da benim için önemli tabi :) önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

• Sony kulak sağlığı konusunda hassas :)
    Evet iphone cihazlarda ses bariz derecede yüksek ama tizler çok öne plana çıkıyor yüksek seslerde ve buda kulakları tırmalıyor.
    iphone touch 2g işinizi görür. (ikinci el satış fiyatı 100-150 TL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonus

Sony kulak sağlığı konusunda hassas :)
    Evet iphone cihazlarda ses bariz derecede yüksek ama tizler çok öne plana çıkıyor yüksek seslerde ve buda kulakları tırmalıyor.

Touch 2g de son sürüm soundcloud indirmeye imkan sağlıyor mudur hocam bi fikrin var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: memilyo

quote:

Sony kulak sağlığı konusunda hassas :)

Touch 2g de son sürüm soundcloud indirmeye imkan sağlıyor mudur hocam bi fikrin var mı

Alıntıları Göster
    apple kullanıcısı değilim malesef.
    ama bildiğim kadarıyla 2g cihazlarda simkart girişi yok yani soundcloud yükleyebilseniz bile wi-lan ortamında bulunmanız gerekir.

• quote:

ama bildiğim kadarıyla 2g cihazlarda simkart girişi yok yani soundcloud yükleyebilseniz bile wi-lan ortamında bulunmanız gerekir.

Yani evet onu biliyorum zaten de sorun ipod 2g nin soundcloud indirebilmesi. Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memilyo

quote:

Yani evet onu biliyorum zaten de sorun ipod 2g nin soundcloud indirebilmesi. Teşekkür ederim :)

Alıntıları Göster
    önemli değil ;)
    Alacağınız ürün hayırlı olsun şimdiden.

• Teşekkür ederim :)
  • memilyo kullanıcısına yanıt
    Hocam xperia telefonunuza poweramp programı kurarsanız ve bir iki ayar ile çok kaliteli ve walkmana göre biraz daha yüksek ses alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Hocam xperia telefonunuza poweramp programı kurarsanız ve bir iki ayar ile çok kaliteli ve walkmana göre biraz daha yüksek ses alırsınız.

Hemen bakıyorum
    Denediniz mi?
  • quote:

Denediniz mi?

Hocam denedim güzel bir uygulama ama çok etki etmedi. MusicFX ayarı yapıyorum sadece. Default gainim değişmedi. Bir de sonylerin kulaklıklar 16 ohm olur bendeki 32 ohm. Telefonun ses çipi her türlü yetmez galiba
    Fioo gibi cep amfisi düşünür müsün?
  • Var mı sende?
  • quote:

Fioo gibi cep amfisi düşünür müsün?

Var mı sende?
    Bende yok tavsiye amaçlı söyledim :) yüksek ses aramam pek fazla.
  • Çok iyi tavsiye verdin vallahi almayı düşünüyorum şu an e6 modeli hoş duruyor da sesi ne hale getirir bi araştırıyorum :)
  • Daha önce bi arkadaşa aldırmıştım oldukça memnundu. İnşallah sizde memnun olursunuz.
  • Kaça aldı nerden aldı bir bilgin var mı? Yarın sipariş veririm ben de büyük ihtimal
    Kaça aldığını bilmiyorum ama hepsiburada dan almıştı hatırladığım kadarıyla.
  • Tamam sağol hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.