Şimdi Ara

Bu kulaklığı kullanan zengin varmı aramızda ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Vivi

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

oha beya 1milyara kulaklıkmı olur
    ne zenginler var ya

Buna zenginlik yerine kaliteli müzik dinleme zevki desek daha yerinde olur.

kaliteli müzikten neyi kastediyorsun şu an dinlediğin kulaklıkla onun farkı ne?? (şu anki kulaklığım 27 ytl)

Arada çok fark var kardeşim.Ama kulaklığı taktığın yerinde önemi var tabii.Örnek verecek olursam; Sony Nwz-A816 marka bir mp3 çaları orjinal kulaklıklarıyla dinleyip daha sonra 100YTL'lik Pioneer Se-CL30 kulaklıkları taktığında aletin evrim geçirdiğini anlaman pek zor değil.Arkadaşımızın biride 1 YTL'lik kulaklıklardan bahsetmiş ki; ben hayatımda o paraya kulaklık ne duydum ne gördüm.Eğer öyle birşey de var ise öncelikle bu arkadaş kulak sağlığından daha sonrada müzik zevkinden çok fedakarlık yapmış belli ki..Bunun başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum.

• Profesyonal olarak müzikle uğraşan arkadaşlar m-aduio nun kalitesini bilir.Bence o parayı hakediyor.Bu kulaklığı öyle creative sony gibi markalarla karşılatıramazsınız bile
  • @ravunos
    müzik kalitesinide çok iyi bilirim çok mükemmel kulaklıklarlada müzik dinledim en kral müziktende anlarım bi şüphen olmasın ama 1milyarda abartı yani en fazla 50-60lira çıkarım bi kulaklık için ondan sorası altın kaplama fayansta tuvalete girmeye benzer
  • hocam zaten sana bana hitap etsin diye üretilmemiş bu ürün. sanatçısı var, şarkıcısı var, prodüktörü var bilmemneyi var.
  • Ahlahsızlıkmış,adamın zevki,neden ahlaksız oluyor. core 2 duo işlemciye o kadar para vermek ahlaksızlık diyebilir çıkıp biriside,hoş konunun ahlakla olan ilgisini ben hala anlamış değilim.Herkes kendi ahlakına baksın boşver bırakın bu işleri
  • niye tepki veriyosunuz anlamadım.200 milyara araba alan da var memlekette.10 milyara da.ben 50 liralık kulaklık alırım sen bin ytl aynı olay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taliban

Yurdum insanı o kulaklığın ederi kadar kazanmak için neredeyse bir ay "köpek" gibi çalıştırılıyor. Sırf "kaliteli" diye buna bu parayı vermek budden lakaplı arkadaşın dediği gibi AHLAKSIZLIKTIR. Kimse bana çıkıp parası bol olan istedini alır, ister yat alır ister bilmem ne demesin. Milyarderler listesine 35 kişi soktuk diye hava yapıyoruz ama farkındamıyız o 35 kişiyi yaratmak için kaç fakir yarattı bu ülke?
    O 35'in çocukları paralarını bunlara yatırsın diye kaç kişi evine düzgünce yiyecek götüremedi farkındamısınız?

Yanlış anlamayın arkadaşlar ama yukarda birisinin yazdıkları çok dokundu bana, lafım gerçeklerin farkında olanlara değil...

Sende yanlış anlama ama gereksiz bir yorum.Konunun içeriği tartışılan durum çok farklı.Sen nerden neyi çıkardın nereye koydun.O zaman senin düşüncene göre altındaki bilgisayar yerine 200 liralık bilgisayar toplayıp fazlasını bağış yapabilirdin.Öyle bir açıdan baktın ki olaya kendinide kuyunun içine attın.

• m-audio çok süper bir markadır. Eminim o fiyatı sonun kadar hak ediyordur.

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Müzik tutkusunu ses sistemleri ile güçlendirmek isteyenler için bu paraları ödemek çokta zor değil.

Dışarıdan bakıldığında bir kulaklık için bu kadar para ödenmez diyoruz ama bu ürünlerin meraklısı çok insan var
    özellikle ses sistemleri arasında gelişmiş ev sinema sistemlerine milyarlar harcayanlar var.

Tek bir kabloya bin dolarlarını verenler var, önce ufak sistemler ile başlayıp daha sonra satıp artı para ilavesi ile
    en iyi sisteme ulaşmaya çalışanları da unutmamak gerekir.

Günümüz şartlarında bu kulaklığı almak isteyen birisinin aylık kazancının da çok çok iyi olması gerekir bence.

+1

Şu zamana kadar 4 tane ses sistemi aldım. Hep daha iyisini istiyor insan. Öncekiler hep stereodu şimdi kullandığım 5+1 çok memnunum ama elime para geçince hemen bi gigaworks ya da z5500 almayı düşünüyorum.

Creative kulaklık kullanıyorum ilk çıktığında 60 milyona almıştım.Harika bişey.

Ses kalitesine önem verenler anlar vallaha. Bu bir hastalık yani zaten bikere alıştınız mı bu kaliteye asla bırakamazsıız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 18 Mart 2008; 0:13:26 >

• paran olcakki alasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Altın kaplama

Ne var ki şimdi çoğu kablolama ürünü zaten altın kaplamadır.Size 10 gram 24 ayar altın demiyor,altın kaplama diyor.Orda kaç mikrogram altın vardır Allah bilir.
  • 1 milyarlık kulaklığı denememiş olan arkadaşların yorum yapması komik oluyor.
    Kulak da lazım kaliteli sesi seçebilmek için. Yoksa ajdara da versen 1 ytlik kulaklıkla 1 milyarlık kulaklık ses aynı dicek
  • Sağlam Gelirim Olsa Basardım Benjamini Alırdım Sağlam Birşeye Benziyo
  • Ben de para olsa 1 milyara da kulaklık alırım ...

*Şuan IE 4 ,CX 95 ,HD 202 kullanıyorum zaten ama hep daha fazlasını istiyorum (bkz: pepsi) ..
  • bence bu kulaklığı almak yerine westone um2 yi araştır getirtebilirsen yurtdışından onu al
  • Müziği sadece dinlemek için dinleyenler kulaklıklar arasındaki farkı sadece bass tan ibaret olarak düşünebilirler bu doğrudur. Ama kaliteli kulaklık studyodaki en ince sesi bile size dinletir. Bu sayede tam anlamıyla müziği dinlemiş bütün zevkine varmış olursunuz. Ayrıca bu tür aparatlara milyarlar yatıran adamlar keyfine düşkün insanlardır veya profesyonel olarak bu işi yapan insanlardır. Dokunmaz onlara
  • bunu alacaksanız yanında kullanacağınız oynatıcı bang olufsen beosound olmalıdır.
  • 1000 lira verdiğiniz son teknoloji telefon ile en ucuz telefondan görüşme sırasında aynı ses çıkıyo,
    en azından 1000 liralık kulaklıktan daha kaliteli ses geliyo ve paranın karşılığını veriyo,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

1000 lira verdiğiniz son teknoloji telefon ile en ucuz telefondan görüşme sırasında aynı ses çıkıyo,
    en azından 1000 liralık kulaklıktan daha kaliteli ses geliyo ve paranın karşılığını veriyo,

1000 lira vericeğine niye 200-300 lira vermiyorsun.Bence çok gereksiz bir aksesuar.Tabi zengin biriyseniz alabilirsiniz..Bana göre bir kulaklığa en fazla 250 ytl verilmelidir
  • Yine söylüyorum zenginlikle alakası yok.Bu tür markalar profesyonal müzikle uğraşan kişilere hitab ediyor.Geçen gün arkadaşıma m-audio marka bir ses kartı aldık.Kendisi profesyonal olarak müzikle uğraşıyor.Neden creative gibi markaları almadığını sordum.Bana uzun uzun anlattı.Daha açıklayıcı bir örnek vereyim.Profesyonal bir fps oyuncususunuz,mause olarak a4tech x750 f mi kullanırsınız,yoksa logitech g5 mi?Tabiki g5 cevabı verirsiniz.Bu da aynı bu ses kartı gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.