Şimdi Ara

BU LAPTOP ALINIR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve hp yi arayıp konuştum sorun doğruymuş ama bios güncellemesi ile geçirilmiş adamlar ilgilendi sağolsunlar sorun olursa ara dediler bilginize arkadaşlar
  • krgzsmtx K kullanıcısına yanıt
    Kesin bilgimi hocam ? Hp omen 15 ce007nt neden düşünmediniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LooF kullanıcısına yanıt
    Eksileri:

8 GB RAM
    GTX1050
    1 TB HDD
    15.6" Ekran

Ben de düşünmüştüm ama eksileri, artılarından daha fazla değil mi hocam?
  • Omen 2 fanli siİzin cihaz tek fan.Birde cpu sorunu bios update ile cozuluyormu kesin olarak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LooF

Omen 2 fanli siİzin cihaz tek fan.Birde cpu sorunu bios update ile cozuluyormu kesin olarak ?
    Tek fan fakat kasa büyük olduğu için sıkıntı olmuyor diye bir kullanıcı yorumu okudum. İkinci sorunuza gelirsek HP çözülüyor demiş, az yukarıda yazıyor. Pazartesi arkadaşımız detaylı inceleme yapacakmış ben de onu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaykr -- 3 Ağustos 2018; 18:16:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krgzsmtx

beyler sipariş verdim pazartesi elimde size izlenimlerimi sunacağım
    ben de siparişi verdim, ama takipteyim. hata ile falan karşılaşırsam söyleyelim. çözümlerini beraber buluruz.
  • beyler laptobu aldım soruları alayım
  • quote:

beyler laptobu aldım soruları alayım
    hocam aynı özelliklerde başka bi marka almak istesek e n az 5k para bayılmak gerek, bunun ucuz olmasının needeni nedir sizce?

bir de freedos geliyor malum, orijinal win10 keyi olmadan kurdunuz muhtemelen, bi sorun oluşturuyor mu sürücü güncellemelerinde falan. internette de 50tl ye falan satılan win10 keyleri var onlar da alınabilir mi?

bir de yukarıda yazmışlar bios u güncelleyince falan bi hata ortadan kalkıuyoruş, bunu yapmanıza gerek kaldı mı? yaptıysanız da sorun ortadan kalktı mı?

son olarak oyun performansı nasıl genel oalrak?
  • BeyaZenci09 kullanıcısına yanıt
    o zaman seni kapsıycak şekilde genel olarak anlatıyım öncellikle bu özellikle laptobu bu fiyata almak çok zor öncelikle freedoos almama rağmen hepsiburada win10 kurulu driverlerı kurulu şekilde geldi çok mutlu oldu laptop ısınmıyor onu söyliyim aşırı sessiz oyun oynarken masanın üstünde duruyor ısınma yok soğutma sistemini beğendm baya ortalama 2 saat felen oyun oynadım ısınma sorunu yaşamadım sıcaklık hissedilmiyor bile
    bios olayı doğru oyun oynarken anlık bir fps kaybı oluyor ve insanın sinirinin bozuyor hpyi aramıştım sağolsunlar ilgilendiler hepnin sitesinden sürücüler bölümünde laptobun bios gücellemesi yazıyor indirdim sorun çözüldü
    ekranı büyük baya filim oyun için harika benim gördüğüm sorun klavye ışıklandırması yok
    ses kalitesi efsane çift hoparlör takılmış gibi odada ses var
    şuan crysis 1den başlayarak seriyi bitiricem son ayarlarda oynuyorum bana mısın demiyor biliyorsun crysis görsel olarak çözünürlüklü bir oyun witcher 3 wild hunter kurdum full çözünürlük kasma yok
    yanlız güncellemeyi kesinlikle yapman gerekli eğer istersen oyun performansıyla ilgili bir video çekebilirim

• quote:

o zaman seni kapsıycak şekilde genel olarak anlatıyım öncellikle bu özellikle laptobu bu fiyata almak çok zor öncelikle freedoos almama rağmen hepsiburada win10 kurulu driverlerı kurulu şekilde geldi çok mutlu oldu laptop ısınmıyor onu söyliyim aşırı sessiz oyun oynarken masanın üstünde duruyor ısınma yok soğutma sistemini beğendm baya ortalama 2 saat felen oyun oynadım ısınma sorunu yaşamadım sıcaklık hissedilmiyor bile
    bios olayı doğru oyun oynarken anlık bir fps kaybı oluyor ve insanın sinirinin bozuyor hpyi aramıştım sağolsunlar ilgilendiler hepnin sitesinden sürücüler bölümünde laptobun bios gücellemesi yazıyor indirdim sorun çözüldü
    ekranı büyük baya filim oyun için harika benim gördüğüm sorun klavye ışıklandırması yok
    ses kalitesi efsane çift hoparlör takılmış gibi odada ses var
    şuan crysis 1den başlayarak seriyi bitiricem son ayarlarda oynuyorum bana mısın demiyor biliyorsun crysis görsel olarak çözünürlüklü bir oyun witcher 3 wild hunter kurdum full çözünürlük kasma yok
    yanlız güncellemeyi kesinlikle yapman gerekli eğer istersen oyun performansıyla ilgili bir video çekebilirim
    teşekkür ederim bilgiler için, oyun performansı için videoyla falan uğraştırmıyım seni zahmet olmasın, sözlerin yeterli benimi çin. bios güncellemesini yaptığın bağlantıyı atabilirsen baya iyi olur. gelir gelmez direk güncellemesini yapayım. sen de muhtemelen integra teknolojiden aldın. bir tek onlar satıyor. hepsiburadada falan. benim de o zaman win10 kurulu gelebilir.

• BeyaZenci09 kullanıcısına yanıt
    sadice win 10 değil winrarına kadar kurulu geliyor sana linkini atıyorum
  • mesela şuan ısınmış sabahtan beri açık
  • kurulum yapılırken bios olduğu için bir kaç kez açılıp kapanıcak müdahale etme kendi kendine en sonunda açılıyor
  • quote:

sadice win 10 değil winrarına kadar kurulu geliyor sana linkini atıyorum
    böyle olması seni kuşkulandırmadı mı? sıfır değilmiş gibi. hp yi arayıp garantisi olup olmadıgını sordun mu?
  • quote:

https://support.hp.com/tr-tr/drivers/selfservice/hp-pavilion-17-ab300-notebook-pc/18149533/model/19390240
    verdiğin linkteki hepsini mi kurdun_ uoksa sadece bios yeterliydi de diğerlerini kendi mi kurdu?
  • krgzsmtx K kullanıcısına yanıt
    Valla hocam video çok iyi olur ama dışarıdan çekme şansın var mı? Ekran kaydediciler FPS'yi düşürüyor diye biliyorum. Bir de ekran parlaklığı nasıl, dışarıda kullanım için?
  • ekran parlaklığı iyi cep telefonu ile oyun oynarken bir çekim yapiyim amatörce garantisi var bende kuşkulandım ama orda denenmiş makine bende şüphelendim ama sonradan anladım
  • ordaki sadice biosu kurman yeterli hepsini kurmasan olur ama sana driverlar kurulu gelmezse o zaman kurman gerekli hepsini
  • quote:

ordaki sadice biosu kurman yeterli hepsini kurmasan olur ama sana driverlar kurulu gelmezse o zaman kurman gerekli hepsini
    teşekkürler, yararlı oldu baya bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.