Bildirim
BU LAPTOP ALINIR MI?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İndirimleri kovalarsan bu laptop 5K civarına iniyor. Hem işlemci hem de ekran kartı olarak daha iyi. www.hepsiburada.comMSI GF63 Thin 9SC-058XTR Intel Core i5 9300H 8GB 256GB SSD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-gf63-thin-9sc-058xtr-intel-core-i5-9300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000JP1HV?magaza=ispartadijital
-
Aynı ürünü kardeşime gittigidiyordan almıştım 3900 liraya kazananlar kulübü üyeliği ile. Hatta ilanlarıma girip bakabilirsin en son satıyordum ama satıştan çektim, ilanı kaldıracağım. Almayı düşünen arkadaşlar için görüşlerimi söyleyeyim 1 hafta kullandım kendim sonra kardeşime verdim. Isı değerleri harika, division 2 ve fifa 20 denedim, division high ayarlarda ortalama 40 fps ile fifa ultra ve 4x keskinlikte fps sınırı olmadan sorunsuz oynandı. 3550H buzdolabı gibi çalıştı. Pil değerleri güç tasarrufu modunda %25 parlaklıkta 5-6 saat civarı gidiyor, 512 gb SK hynix nvme SSD var. Açılış ve kapanış hızları seri bilgisayarda. Ekran IPS ve film izlerken çok iyi, görüntü kalitesi 10 üzerinden 8. Kasa tasarımı şık, bir eksi olarak çabuk toz toplamasını söyleyebilirim. Bu fiyattan alınmaz ama 4000 veya altına düşerse alınabilir. Bir ara HP geri ödemesi ile gtx 1650 olan notebooklar 3700 liraya gelmişti, iyi takip edersen kampanyaları düşürebilirsin. GTX 1050 olan bir notebook almaktansa bunu almayı tercih ederim, ekran kartı 1050Ti ile dip dibe. Umarım modeli düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir. Sormak isterseniz PM atabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X