Şimdi Ara

Bu Laptop Alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Model: HP Pavilion dv6700 Notebook PC 250 GB

Ozelliklerine resimlerden bakarsaniz sevinirim. Bu laptopu 4 ay once arkadasa aldik ( 600 pounda = 1500 ytl, yurt disinda oldugum icin doviz hesabi yaptim )

4 aydir neredeyse 3 ayi hic kapanmadi diyebilirim ( pili cikmis halde surekli calisir durumda )

1. Arkadasim yeni laptop almak istiyor ve bu laptop u bana satmayi dusunuyor.
    Kendisi bana bunun icin 500 pound= 1250 ytl ye vereryim dedi. Ne dersiniz alinir mi?

2. Benim kafamda 400 pound= 1000 ytl ye 4 - 5 taksitle almayi teklif etmek var. Ne dersiniz degerer mi bu fiyata. Cunku 4 aydir neredeyse kapanmadi diyebilirim.

ekran karti sanirim biraz dusuk. Genelde WOW oynarim ve sanirim wow icin yeterli ( sizce kasar mi )..

Tavsiyelerinizi ( alinirsa neden alinmali, alinmassa neden alinmamali aciklayabilirseniz; bende 1 - 2 sey ogrenmis olurum) bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim. Saygilar.

Bu Laptop Alinir mi?

Bu Laptop Alinir mi?

Bu Laptop Alinir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilank -- 26 Mayıs 2008; 15:00:16 >

• 1000 ytl' den fazlası zarar.

Aslında az daha ekleyip 0 alınabilir ama yinede karar sizin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

1000 ytl' den fazlası zarar.

Aslında az daha ekleyip 0 alınabilir ama yinede karar sizin.

eh yani en fazla 1000ytl
  • ı ıh.. alınmaz. 2100 ytlye alınan bir asus laptop ın özelliklerini sayayım kısaca

250gb hdd
    t9300 2,5 ghz intel işlemci
    9500gs ekran kartı (hd 2600 den iyidir)
    2 gb ram
    sanırım parmak izi okuyucusu felan da vardı...
  • sıfır bir bilgisayar almanı öneririm
    ben olsam almazdım bunu
  • Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim.
  • Selam arkadaslar.
    Yukarida bahsi gecen laptopu pesin 300 pound a ( 740 TL ) vermek istiyor arkadasim, ne dersiniz alayim mi. Simdidien tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 11 ultra hala alinir mi ?
    geçen yıl açıldı
    Bu Ramin yanina ne alinir
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence hiç durma o fiyata bulamazsın bi daha
  • Bugun buy laptopu 300 £ a (730 TL ) aldim arkadaslar. Tavsiyeler icin cok tesekkur ederim.
  • hayırlı olsun
  • arkadaşım 0 bir laptop alman daha iyi olacaktır.ekran kartı nvıdıa 7150 orta derecenin en düşüğü sayılır...oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsin.wow oynamadığım için bişey diyemeyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.