Şimdi Ara

Amazondan 2. el iphone alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar amazondna daha once 2. el telefon alan var mi unlocked iphone 5 dusunuyorum ama unlcked oldugundan nasil emin olabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazonda 2. El ürün yokki

• Ikinci el olsada nasil gelecegini bilemezsin bazen cihazin icine miciyorlar gonderiyorlar sonra ugras dur.
  • Paket takılırsa cep telefonlarını gümrükten çekemezsiniz.
  • Amazonda 2.el ürün var da, gümrükten tel geçişi yasak ama şansınıza kapıya kadar de gelebilir. Ama içinden parça alınmış mıdır, değişmiş midir risk çok büyük. Ayrıca fiyat ne kadar pasaport kayıt, harç vs değeceğini zannetmiyorum..
  • Garanti işe bak dostum
  • Zaten amerikadayim suanda ya amazondna alicam ya da donerken apple store dan alicam ama arada 200dolar oynaigindan kararsiz kaldim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

Zaten amerikadayim suanda ya amazondna alicam ya da donerken apple store dan alicam ama arada 200dolar oynaigindan kararsiz kaldim

hocam amazonun kendi sattıgı telefonlarda hiç bir sıkıntı olmaz amazon warehouse diye yazanları kastediyorum onun dışındakiler şahıs satışlarıdır hiç bulaşma
  • Amazon'da ikinci el satisi yapilir ama saticinin referanslarina (feedback) iyice bak derim falsosu var mi yok mu.Ayrica zaten ABD'de yasiyormussun,ikinci el icin craigslist ya da ebay e baksana.ozellikle ebay'de amazon'dan daha fazla urun bulacagina eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.