Şimdi Ara

Faturasız İkinci El MacBook Pro Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir süredir Macbook Pro ilanlarını takip ediyorum. Uygun fiyatlı bir MBP düştü fakat ürün hediye geldi, faturası yok diyor satıcı. Kutu vs. mevcut. Sizce bu ürün alınır mı? Alınırsa ve fatura sahibi ola ki bilgisayarım çalındı diye faturasıyla ihbarda bulunursa kendimi nasıl savunabilirim? Konuyla ilgili olarak aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajlaşma ve konuşmalarınızı delil olarak gösterebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kere sen bir şatış sözleşmesi yaparken gerekli özeni göstermek zorundasın bu devirde faturasız ürün alıp sonra iyiniyetle aldım diyemezsin olaki öyle bir olay oldu genede senden ürün alınıp sahibine verilir sende paranı satıcı kişiden isteyeceksinki bu senaryoda bir dolandırıcıdan para almak biraz yorucu ve zaman alacak bir işlem...

Düzgün bir satıcıdan ürün al faturası vs olsun faturasız ürün sıcak ama riske değmez kim uğraşacak makine çalıntı ise senin başın ağrır en çok...

• Riske girme, bir de bunun şarj cihazı olmayan versiyonları var onlardan da uzak dur :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, hepinize tek tek teşekkür ederim, almamak mantıklı sanırım :)

• oncelikle yarin obur gun macimi bul ile gercek sahibi kitler macbooku,birde ip ni tespit edip savciliga verirse ugrasir durursun.hic bulasma arkadas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elbette alırken aldığım kişiye sıfırlatacağım macbook'u, eğer macimi bul açıksa nasıl formatlayabilir ki? Formatlandıktan sonra da macimi bul işlemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba .

İkinci el , Faturasız - Kaşesiz bir ürün alırken satan kişi ile aranızda bir sözleşme - dilekçe oluşturmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Satan kişiye güven duymuyorsanız şöyle bir dilekçe yazdırmanızda şiddetle fayda var ; XYZ123QWERTY seri numaraları 13'' MacBook Pro Retina (3.1GHz vs...) cihazımı '' x '' TL tutarı karşılığında @erdi_arikan 'a satmış bulunmaktayım .
    Satıcı İsim Soyisim : XYZ
    Satıcı TC NO : 123...
    İmza :

En azından elinizde ISLAK İMZALI bir belge bulunmuş olur. Bu konunun hukuki olarak bir sorumluluğunuz kalacağını sanmıyorum !

Not : Daha önce hiç böyle bir işlem yapmadım , çünkü aldığım ürünler , kendimden daha güvenilir olan insanlardan tercih etmekteyim

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.