Şimdi Ara

Bu laptop alınır mı? Çok acil. Sınırlı stok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende bakınıyordum iyi bir modele benziyor...son 37..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rolll-Yeniden Doğuş

Merhaba. 999 TL bu laptop alınır mı? Ekran kartı nasıl iyimidir?

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-390105-g500-notebook-core-i3-24ghz-4gb-500gb-sshd-156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68815

Parani cope atma. 1500e guzel bilg var. Biriktir parani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hıc anlamıyorum hangısı ıyıdır. Bunun iyilik derecesi nedir biri soylerse cok sevınırım. Yanı ekran kartı nasıldır mesela? hızı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

Orijinalden alıntı: Rolll-Yeniden Doğuş

Merhaba. 999 TL bu laptop alınır mı? Ekran kartı nasıl iyimidir?

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-390105-g500-notebook-core-i3-24ghz-4gb-500gb-sshd-156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68815

Parani cope atma. 1500e guzel bilg var. Biriktir parani

Hocam ben cok sey ıstemıyorum laptoptan. Ben sadece ınternette hızlı gezıntı yapabılmek ve fılm ızlemek ıcın alacagım. Haftanın 2 3 gunu baska evde kalacagım onun ıcın.

• Rolll-Yeniden Doğuş R kullanıcısına yanıt
    kardes netde gezınecem arada fılm felan ızlerım dersen bırsey dememde oyun vs gıbı seylerde ıs yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytarcombo

kardes netde gezınecem arada fılm felan ızlerım dersen bırsey dememde oyun vs gıbı seylerde ıs yapmaz

Valla bu özelliklerde daha iyisini bulamadım ben de aldım artık :) Ben zaten cs oynarım bir de pes 2014 çıkınca onu yuklerım belki okadar. Onları da oynatır heralde? :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.