Abi Fiyat uygun bende alırken buna bakmıştım,hatta ozamanlar bu 1.7 dvd wri. lisi yoktu...
Yanlız biraz araştırmanı tavsiye ederim,ASUS n.book için ben pek iyi şeyler duymamıştım ama yalanda olabilir...
FADE:Toshiba A serisi bildiğim kadarıyla 15.4 wide değil ve feci gürültülü çalışıyor...
öğretmenler kudurmuş gibin laptop alıyo kimse vermiyo nooldu bunlara ya daha dün yazmaya sınav okumaya üşenen adamlar şimdi laptop alacam die gaza geliyolar bırakın kardeşim bise lazım yaw
datrondan uzak durun arkadaşlar benden söylemesi toplama alın daha iyi
HANGİSİNE KARAR VERDİK ARKADASLAR ASUS MU CASPER Mİ
YOKSA HP Mİ
SOYLE 1300 $ CİVARI DAHA İYİ BİR MAKİNA BİLEN YOKMU ???
BU AMD LER LAPTOPLARDA NASIL İYİMİ ISINMA FELAN YAPIYORMU
BİRDE HERKES AMD NİN 2800 İŞLEMCİLİ OLAN HP Dİ SANIRIM 849 $ ONU SOYLUYOR
caspera bence hiç bulaşma
asus iyi bir seçim olur ben bile düşünyorum ama bakalım baba ne derse artık
casperin ne si varki
949 usd pcdepo.com da var amd 2800 guzel model
quote:
Orjinalden alıntı: jenderme
BU AMD LER LAPTOPLARDA NASIL İYİMİ ISINMA FELAN YAPIYORMU
BİRDE HERKES AMD NİN 2800 İŞLEMCİLİ OLAN HP Dİ SANIRIM 849 $ ONU SOYLUYOR
Ekran kartının paylaşımlı olması kötü be .. ama diğer özellikleri çok iyi ...
fiyatı 1300 $ eder .. hayırlı olsun
en fazla 1400$ eder
Intel® Pentium® 4 2.6GHz CPU 512KB L2 Cache, 400 MHz front side bus 15" XGA TFT renkli LCD 1024x768 çözünürlük, 16.7 milyon renk desteği 64MB video memory 512MB DDR RAM 40GB HDD Combo (DVD/CDRW) sürücü 16bit ses kartı & stereo hoparlör 56K faks/modem 10/100Mbps LAN Harici VGA ve S-Video TV - Out portu 2 adet USB 2.0, Line-in, Line-out portu Türkçe Q klavye Touchpad mouse Li-Ion pil, 3.5 saat pil süresi (kullanıma göre değişebilir) Microsoft® Windows® XP Home Edition Türkçe Meteksan.Net'ten 3 ay sınırsız Internet erişimi 2 yıl garanti
Fiyatı: 1165 USD + KDV
BU NAsıl
asus un fiytatıda özellikleride çok iyi.onu tavsiye ederim.
Asus'a göre çok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: tooemilyan
Ekran kartının paylaşımlı olması kötü be .. ama diğer özellikleri çok iyi ...
fiyatı 1300 $ eder .. hayırlı olsun
+106
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme