Ürün Marka Model ASUS M6WR DOTHAN 1.7 512MB 60GB COMBO 15.4WXG Garanti Süresi 24 ay İşlemci Mobil Intel® Pentium M735 DOTHAN 1.7(A) GHz, 400MHz FSB, 2MB L2 ön bellek Chipset ATI RS2300MB+IXP150 Sistem belleği 512MB DDR (Max 2GB 2x SODIMM) Ekran Kartı 128MB ATI Mobility RS300 Paylaşımlı Ses Kartı AC 97 Stereo Modem / faks 56K Network 10/100Mbps ethernet Pcmcia 1xTip I/II Sabit Disk kapasitesi 60GB Disket Sürücü Yok Optik sürücü 4x DVD-RW Dual Combo Batarya ~ 4.5 saat (Li-Ion) Klavye Q Türkçe,Touchpad Ekran 15.4' WXGA (1280x800) İşletim sistemi Windows® XPPro Boyutlar 354x273x22-34mm , ~ 2.6kg Geliştirilmiş Port'lar 4x USB2.0 ,Paralel Port ,Firewire , IrDA ,TV-Out (S-Video) Kablosuz haberleşme 802.11g Wireless LAN,54Mbit veri transfer hızı Aksesuarları Çanta ve Mouse hediye,Audio DJ, Power4Gear Teknolojisi , Dahili SD/MMC/MS Card Reader
fiyat nerde abicim kusura kalma göremedim
quote:
Orijinalden alıntı: sniperx
fiyat nerde abicim kusura kalma göremedim
sen fıyatı yazmamısın ancak aynı urun pcdepo.com da 1301 usd
1300 $ da bu fiyata uygun bir alet mi bu yoksa daha ucuza alınabilirmi
quote:
Orijinalden alıntı: jenderme
1300 $ da bu fiyata uygun bir alet mi bu yoksa daha ucuza alınabilirmi
valla bence çok ii fiyat
PARDON FİYATI NI DÜZELTİYORUM BU NUN FİYATI 1600$ AYNI SİSTEMİN CENTRİNO 1.6 OLANI 1300$
quote:
PARDON FİYATI NI DÜZELTİYORUM BU NUN FİYATI 1600$ AYNI SİSTEMİN CENTRİNO 1.6 OLANI 1300$
Pek fiyatlardan haberim yok ama.Bence Asus'a göre fiyat normal.
quote:
Orijinalden alıntı: Rıza
Pek fiyatlardan haberim yok ama.Bence Asus'a göre fiyat normal.
Alıntıları Göster
git kendine bir öğretmen bul daha ucuza kampanyadan al kafanı kullan yaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_oc
Alıntıları Göster
kardesim al sana bi notebook bence fiyat/performans bomba
CASPER PRESTIGE NOTEBOOK
Özellikler CPW2000-7684FL Intel Pentium M İşlemci 755, İşlemci hızı 2.00 Ghz 2ML2 cache 400 MHz FSB Microsoft Windows XP Home Türkce Intel 855 GME Chipset Intel PRO Wireless 2200 kablosuz ağ bağlantısı 512 MB DDR SO-DIMM Bellek 60 GB Harddisk 15.4" Wide WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran 128MB VGA ATI Mobility Radeom 9600 AC'97 stereo ses, mono mikrofon 24x8x10x24x Combo (CD-Writer+DVD) 56KbpsFax/modem*10/100 ethernet Multi Cart Reader 3XUSB port*IEEE 1394 Lİ-ION Smart battery*TV-OUT*3.0 Kg Casper Notebook taşıma çantası E-kolay 3 aylık sınırsız internet pakedi
1.660,00 USD + KDV
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_oc
Alıntıları Göster
ÖĞRETMEN BULAMADIM BAKIYORUM AMA HEM BU ÖĞRETMENLERE VERİLECEK LAPTOP LAR Q KLAVYE Mİ F KLAVYEMİ SON DURUM NE OLDU
quote:
Orijinalden alıntı: cihzer
kardesim al sana bi notebook bence fiyat/performans bomba
CASPER PRESTIGE NOTEBOOK
Özellikler CPW2000-7684FL Intel Pentium M İşlemci 755, İşlemci hızı 2.00 Ghz 2ML2 cache 400 MHz FSB Microsoft Windows XP Home Türkce Intel 855 GME Chipset Intel PRO Wireless 2200 kablosuz ağ bağlantısı 512 MB DDR SO-DIMM Bellek 60 GB Harddisk 15.4" Wide WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran 128MB VGA ATI Mobility Radeom 9600 AC'97 stereo ses, mono mikrofon 24x8x10x24x Combo (CD-Writer+DVD) 56KbpsFax/modem*10/100 ethernet Multi Cart Reader 3XUSB port*IEEE 1394 Lİ-ION Smart battery*TV-OUT*3.0 Kg Casper Notebook taşıma çantası E-kolay 3 aylık sınırsız internet pakedi
1.660,00 USD + KDV
Alıntıları Göster
BU LAPTOP TAM ADINI VE MODELİNİ YAZABİLİRMİSİN VAR SA İNCELEYEBİLECEGİMİZ BİR LİNK VARMI
quote:
BU LAPTOP TAM ADINI VE MODELİNİ YAZABİLİRMİSİN VAR SA İNCELEYEBİLECEGİMİZ BİR LİNK VARMI
Arkadasim fiyat konusunu fazla goz onunde bulundurmuyorsan birak asus'u casper'i yapmayin... bu ozelliklere yakin olarak toshiba a80-127 modeli var tek eksigi sanirim hdd 40gb olmasi digerleri ayni olmali, tr fiyatini bilmiyorum ama azerbaycanda 1600$ nakit!!
quote:
Orijinalden alıntı: fade
Arkadasim fiyat konusunu fazla goz onunde bulundurmuyorsan birak asus'u casper'i yapmayin... bu ozelliklere yakin olarak toshiba a80-127 modeli var tek eksigi sanirim hdd 40gb olmasi digerleri ayni olmali, tr fiyatini bilmiyorum ama azerbaycanda 1600$ nakit!!
Alıntıları Göster
BASKA BİLEN YOKMU CASPER OLAN NASIL
quote:
BASKA BİLEN YOKMU CASPER OLAN NASIL
Alıntıları Göster
ARKADASIM BU MODELI BEN KULLANIYORUM! FAKAT KESINLIKLE PC DEPO DAN ALMA!,CUNKU MESELA BENDEKI DVD-WRITER 8X, YANI BOĞAZİÇİNİN GETİRDİĞİ! AMA BUNU PC DEPO NASIL BASARDIYSA 4X OLARAK DUSURMUS! SENDE SAKIN ALMA BUNU PC DEPO DAN!! GIT BOĞZİÇİ BAYİİ BİR YERDEN AL!
quote:
Orijinalden alıntı: zekiinmetu
ARKADASIM BU MODELI BEN KULLANIYORUM! FAKAT KESINLIKLE PC DEPO DAN ALMA!,CUNKU MESELA BENDEKI DVD-WRITER 8X, YANI BOĞAZİÇİNİN GETİRDİĞİ! AMA BUNU PC DEPO NASIL BASARDIYSA 4X OLARAK DUSURMUS! SENDE SAKIN ALMA BUNU PC DEPO DAN!! GIT BOĞZİÇİ BAYİİ BİR YERDEN AL!
Alıntıları Göster
iyi diyorsunda biz arkadaşa aldık ürünü pcdepo dan hem urun bogaziçi garanti belgeli hemde dvd si 8x sen nerden çıkardın bunu alamadım yanlış yönlendirme bence insanları 110 dolar fark var kdv dahılde pcdepo daha ucuz
quote:
Orjinalden alıntı: zekiinmetu
quote:
Orijinalden alıntı: zekiinmetu
Alıntıları Göster
bi dakka yaa bende bu notebooğu almak istiyordum bugün konuştum pcdepoyla 8x dediler zaten sayfadada kaç x olduğu yazmıyorki nerden sallıyorsun arkadaş gidelim başka yerden daha pahalıya mı alalım alla alla ne zamandır takip ediyorum adamları notebooklarda çok iyi fiyat veriyorlar çok satış yapıyorlarmış buyüzden fiyatları iyiymiş ucuza al bunuda müşteriye yansıt olayı benim başka yerden kazık yiğcek kadar param bol değil arkadaş kazık yiğcek olan başka yerden alabilir ben pcdepodan alcem ne diye kazık yiyim
quote:
Orijinalden alıntı: browni
bi dakka yaa bende bu notebooğu almak istiyordum bugün konuştum pcdepoyla 8x dediler zaten sayfadada kaç x olduğu yazmıyorki nerden sallıyorsun arkadaş gidelim başka yerden daha pahalıya mı alalım alla alla ne zamandır takip ediyorum adamları notebooklarda çok iyi fiyat veriyorlar çok satış yapıyorlarmış buyüzden fiyatları iyiymiş ucuza al bunuda müşteriye yansıt olayı benim başka yerden kazık yiğcek kadar param bol değil arkadaş kazık yiğcek olan başka yerden alabilir ben pcdepodan alcem ne diye kazık yiyim
Alıntıları Göster
peki centrino ile bu asus modelinin arasındaki far ne tam olarak? yani M işlemci ve centrino ne demek?
quote:
Orijinalden alıntı: iverson03
peki centrino ile bu asus modelinin arasındaki far ne tam olarak? yani M işlemci ve centrino ne demek?
Alıntıları Göster
m işlemci demek mobil işlemci demek centirinoda pili daha çok dayanan notebook demek arkadaş yani eğer çok fazla seyahat ediyorsan ve seyahat aşamasındada notebook kullanman gerekiyorsa centrino alıcan yoksa haa centrino ha mobil işlemci
quote:
Orijinalden alıntı: browni
m işlemci demek mobil işlemci demek centirinoda pili daha çok dayanan notebook demek arkadaş yani eğer çok fazla seyahat ediyorsan ve seyahat aşamasındada notebook kullanman gerekiyorsa centrino alıcan yoksa haa centrino ha mobil işlemci