git kendine bir öğretmen bul daha ucuza kampanyadan al kafanı kullan yaaaa
kardesim al sana bi notebook bence fiyat/performans bomba
CASPER PRESTIGE NOTEBOOK
Özellikler CPW2000-7684FL Intel Pentium M İşlemci 755, İşlemci hızı 2.00 Ghz 2ML2 cache 400 MHz FSB Microsoft Windows XP Home Türkce Intel 855 GME Chipset Intel PRO Wireless 2200 kablosuz ağ bağlantısı 512 MB DDR SO-DIMM Bellek 60 GB Harddisk 15.4" Wide WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran 128MB VGA ATI Mobility Radeom 9600 AC'97 stereo ses, mono mikrofon 24x8x10x24x Combo (CD-Writer+DVD) 56KbpsFax/modem*10/100 ethernet Multi Cart Reader 3XUSB port*IEEE 1394 Lİ-ION Smart battery*TV-OUT*3.0 Kg Casper Notebook taşıma çantası E-kolay 3 aylık sınırsız internet pakedi
1.660,00 USD + KDV
ÖĞRETMEN BULAMADIM BAKIYORUM AMA HEM BU ÖĞRETMENLERE VERİLECEK LAPTOP LAR Q KLAVYE Mİ F KLAVYEMİ SON DURUM NE OLDU
BU LAPTOP TAM ADINI VE MODELİNİ YAZABİLİRMİSİN VAR SA İNCELEYEBİLECEGİMİZ BİR LİNK VARMI
Arkadasim fiyat konusunu fazla goz onunde bulundurmuyorsan birak asus'u casper'i yapmayin... bu ozelliklere yakin olarak toshiba a80-127 modeli var tek eksigi sanirim hdd 40gb olmasi digerleri ayni olmali, tr fiyatini bilmiyorum ama azerbaycanda 1600$ nakit!!
BASKA BİLEN YOKMU CASPER OLAN NASIL
ARKADASIM BU MODELI BEN KULLANIYORUM! FAKAT KESINLIKLE PC DEPO DAN ALMA!,CUNKU MESELA BENDEKI DVD-WRITER 8X, YANI BOĞAZİÇİNİN GETİRDİĞİ! AMA BUNU PC DEPO NASIL BASARDIYSA 4X OLARAK DUSURMUS! SENDE SAKIN ALMA BUNU PC DEPO DAN!! GIT BOĞZİÇİ BAYİİ BİR YERDEN AL!
iyi diyorsunda biz arkadaşa aldık ürünü pcdepo dan hem urun bogaziçi garanti belgeli hemde dvd si 8x sen nerden çıkardın bunu alamadım yanlış yönlendirme bence insanları 110 dolar fark var kdv dahılde pcdepo daha ucuz
quote:
Orjinalden alıntı: zekiinmetu
ARKADASIM BU MODELI BEN KULLANIYORUM! FAKAT KESINLIKLE PC DEPO DAN ALMA!,CUNKU MESELA BENDEKI DVD-WRITER 8X, YANI BOĞAZİÇİNİN GETİRDİĞİ! AMA BUNU PC DEPO NASIL BASARDIYSA 4X OLARAK DUSURMUS! SENDE SAKIN ALMA BUNU PC DEPO DAN!! GIT BOĞZİÇİ BAYİİ BİR YERDEN AL!
bi dakka yaa bende bu notebooğu almak istiyordum bugün konuştum pcdepoyla 8x dediler zaten sayfadada kaç x olduğu yazmıyorki nerden sallıyorsun arkadaş gidelim başka yerden daha pahalıya mı alalım alla alla ne zamandır takip ediyorum adamları notebooklarda çok iyi fiyat veriyorlar çok satış yapıyorlarmış buyüzden fiyatları iyiymiş ucuza al bunuda müşteriye yansıt olayı benim başka yerden kazık yiğcek kadar param bol değil arkadaş kazık yiğcek olan başka yerden alabilir ben pcdepodan alcem ne diye kazık yiyim
peki centrino ile bu asus modelinin arasındaki far ne tam olarak? yani M işlemci ve centrino ne demek?
m işlemci demek mobil işlemci demek centirinoda pili daha çok dayanan notebook demek arkadaş yani eğer çok fazla seyahat ediyorsan ve seyahat aşamasındada notebook kullanman gerekiyorsa centrino alıcan yoksa haa centrino ha mobil işlemci