Merhabalar, Bir yakınıma Suudi Arabistan'dan Huawei notebook hediye getirmişler. Kendisi satmak istiyor bana fotoğraf attı alır mısın diye sordu. Fiyatı nedir acaba arkadaşlar? Birde bu laptoplar oyun oynatır mı?Genel kullanım alanı nedir? Teşekkür ederim Galiba laptop linktekiyle aynı https://www.jarir.com/sa-en/huawei-matebook-laptops-617689.html?country=tr |
Hediye gelen laptop fiyatı nedir arkadaşlar?
-
-
TR'de 25-30k bandında bir fiyatı olmalı , oyun oynatmaz , hani oyununa bağlı ,cyberpunk oynatmaz ama age of empires tipi oynatır .kısaca 3d işlerle ilgili bir iş yapamazsın ,
ancak ofis, 2d çizim ,multimedya tüketimi için enfes cihaz ,
kasa kalitesi apple kadar iyi hatta pc tarafında endüstrideki en iyi kasa ve bileşenleri kullanmış adamlar ,harikulade ...
ekran da şahane , sen fiyatını sorduğuna göre gelince satmayı düşünüyorsun , hata ediyorsun ,böyle bir cihaz kullanılır satılmaz kardeşim.
oyun konusuna gelince GTA 5 oynarsın ,ama cyberpunk oynayamazsın ...
-
Teşekkür ederim hocam
Ben satmıyorum birine hediye gelmiş o satacak ben kaça alsam iyidir acaba
-
arkadaşınla anlaşmanızı bilemem ancak max 20k teklif ederdim ,hakkıdır , süper cihazdır ,oyun sevdanız yoksa senelerce yanınızdan ayırmayacağınız bir alet.her işi rahat rahat görür. taş gibi cihaz .
umarım alırsınız .
-
İkinci eli 30K'dan fazla etmez. Huawei'in bazı modellerinde klavye kötü çıkıyor, bazılarında da güzel, bununkinde güzel olduğunu varsayıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X