Şimdi Ara

Bu laptop ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü satmak için başlık açıcam. Fiyat belirlemek için yardımınızı bekliyorum. Bu laptop ne kadar eder?
    Ürün yaklaşık 2 aydır kullanılmaktadır. Ürün Amerika'dan alınmıştır. Sürekli harici klavye ile kullanılmıştır ve kendi klavyesine el değmemiştir.
    Laptop üzerinde kılcal çizik dahi yoktur. Laptop sadece evde kullanılmıştır. Buna göre fiyat verirseniz sevinirim.

Sony FW590

Microsoft® Windows® 7 Home Premium

Intel® Core 2 Duo Processor P8700 (2.53GHz) 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache

4GB (2GBx2) DDR2-SDRAM-800

16.4" VAIO extra-wide XBRITE-FullHD LCD Display (1920x1080)

ATI Mobility Radeon HD 4650 graphics with 1GB (GDDR3) dedicated video RAM

320GB SATA Hard Disk Drive (7200rpm)

Blu-ray Disc Support: Read / Write - DVD Support: Read / Write

Dolby Sound Room® Audio

Intel® WiFi Link 5100AGN (802.11a/b/g/n)

Integrated Stereo A2DP

1 x Headphone, 1 x DC, 3 x USB, 1 x Microphone, 1 x HDMI, 1 x Firewire, 1 x VGA

One Memory Stick PRO

Built-in MOTION EYE® camera and microphone with face-tracking technology

Battery up to 3.5 hours

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altair78 -- 2 Ekim 2010; 23:56:37 >

• 1000 lira civarı...
  • 1000-1.100 Hatta Sony olduğu için 1.200 e bile satabilirsin.
  • neden satıyorsunki? gayet güzel bi pc 1000 liraya anca satarsın gibime geliyor ve yazık edersin. klavyenin türkçe karakterlere sahip olmaması kötü, bakmadan yazabilenler müşteri olabileceği için talip sayısı açısından dezavantaj var. bence güzel bi pc forumda harcarlar onu elden satmaya çalış sony her zaman para eder.
  • Yorumlar için teşekkürler, baya içaçıcı yorumlar:)

multeci.. arkadaşım dedigin gibi yazık olur herhalde burda. Verilen fiyatlar şaka gibi. Full hd diyorum, bluray yazıcı diyorum. Sony diyorum. 1000 lira eder deniyo. Lenovo filan mı satıyoruz anlamadım.

Burdaki arkadaş uçmuş demek ki

http://urun.gittigidiyor.com/Sony-Vario-VGN-FW5JTF-Dizustu-Laptop-Bilgisayar_W0QQidZZ31117151

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altair78 -- 3 Ekim 2010; 1:08:47 >
  • Maximum 1.200 belki 1.250 işte. Kaliteli pc ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: altair78

Yorumlar için teşekkürler, baya içaçıcı yorumlar:)

multeci.. arkadaşım dedigin gibi yazık olur herhalde burda. Verilen fiyatlar şaka gibi. Full hd diyorum, bluray yazıcı diyorum. Sony diyorum. 1000 lira eder deniyo. Lenovo filan mı satıyoruz anlamadım.

http://urun.gittigidiyor.com/Sony-Vario-VGN-FW5JTF-Dizustu-Laptop-Bilgisayar_W0QQidZZ31117151

gerçekten uçmuş sıfırı 2000 civarı olan hiç bir 2.el laptopa kimse 1845 tl vermez ister sony olsun ister apple

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Sistem Ne Kadar Eder?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: altair78

Yorumlar için teşekkürler, baya içaçıcı yorumlar:)

şaka değil gerçek.
    maalesef elindeki laptop artık eski modele giriyor.istersen dün almış ol farketmez.2010 model i3 i5 i7 işlemciye sahip olmadıktan sonra bişey farketmez.
    mülteci en doğrusunu söylemiş.bencede satma hurdası çıkana kadar kullan.gerçi sony bu hurdasının çıkması epey zaman alabilir :)
    bu ne zamanın ürünü bilmiyorum ama sony neden böyle birşey yapmış anlamadım.core2duo lu bir sistem ama fullhd ve en garibi bluray.
    daha i serisi laptoplara koymaya kıyamıyorlar core2duo da ne işi var bluray in :)

• allahtan biraz teknik bilgimiz var, yoksa "P8700" ü yıllar önce çıkan ilk nesil Core 2 filan sanıcaz:) Bu arada bu model amerika da 2010 başında çıktı satışa.

hey gidi sony hey, sen de fason bilgisayar muamelesi gördün ya.

yorumlar için teşekkürler
  • 2 sene önce dahi t9xxx seri işlemcili çoğu laptoba bluray koyuyorlardı 2 bin lira civarı sistemlere. üst seviye kasalara ve sistemlere konuyordu genelde. bu modelde öyle üst seviye bi seri ve bluray olması ve hd monitör normal.
    i serisinin kaymağını bitirdikten sonra bluray koymaya başlarlar yeni serilere. millet "i3 i5 i7 bunlar manyak işlemciler" diye atlıyor turbo gibi bi göz boyamasıda var çünki. turbo 2 çekirdek işlemcide pek bi işe yaramaz 4 çekirdek de işe yarar. çünkü 4 çekirdeğin 2 sini hızlandırması çoğu uygulamada büyük kazanç getiriyor. zaten çoğu uygulama 2 çekirdek destekli. sadece tek çekirdeği kullanabilen uygulamaları zaten şuan çoğu işlemci uçurabiliyor turbonun getireceği hız farkının önemli olmayacağı uygulamalar onlar. bi p8700 hem i5 430m seviyesinde bi işlemcidir hemde ısı ve enerji tüketimi açısındanda iyi bi işlemci.
    ölücüler doldurur açacağın başlığı ve fiyatı düşük söylerler. büyük dayanışma içinde her konuya burun sokarlar ve bugün ben fiyat düşürürüm o faydalanır başka gün o fiyat düşürür ben faydalanırım mantığıyla değerinin çok altını yazıp dururlar.
    2. el olması sebebiyle fiyatının çok düşmesi doğal ama dediğim gibi satarsan yazık edersin. 1500tl ye bile satsan zarardasın sıfırı 2000tl yi hakeden bi pc. zarardasın derken 1500tl o leptop için ikinci el fiyatı olarak iyi bi fiyat ama satmayıp kullanmak çok daha akıllıca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.