Şimdi Ara

Bu laptop performans bakımından iyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g710-59-431961-notebook

Görüşlerinizi bildirin performansı nasıl olur

2.500 tl ye maksimum laptop monster dışında bir markada bir laptop önerisi olan varsa yazsın lütfen

Şimdiden teşekkürler

• öncelikle bi monster kullanıcısıyım :D henüz bi sorunum olmadı monster'la ama madem farklı istiyorsun; victor markası var, aynı konseptte monster'la. fiyatları da yakın, kasalarının da bazıları aynı, logoları daha güzel :D

link verdiğin laptopa gelirsek, parana yazık derim. 4702mq yerine mümkünse 4700mq veya 4710mq işlemci bulmalısın.

ekran kartına gelince 820m ekran kartını 1250 tl lik laptoplarda bile görebilirsin, ekran kartı olarak parana yazık tam manasıyla.

ha, kasa kalitesi, malzeme kalitesi çok çok iyidir bilemem ama bana standart gibi göründü.

ayrıca o kadar para vericen, ekran full hd ve mat led, yansıtmasız olsun bi zahmet. klavyen ışıklı olsun. küçük görünen ama önemli detaylar bunlar. net bi laptop önerim yok sana ama bence bunları dikkate al :) biraz geç kalmış olabilirim gerçi :)
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032749/toshiba-satellite-p50-a-14h-notebook#product-features iyimi arkadaşlar biriniz sölesin bf4 gta4 lol ac4 gibi oyunları oynayabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

öncelikle bi monster kullanıcısıyım :D henüz bi sorunum olmadı monster'la ama madem farklı istiyorsun; victor markası var, aynı konseptte monster'la. fiyatları da yakın, kasalarının da bazıları aynı, logoları daha güzel :D

link verdiğin laptopa gelirsek, parana yazık derim. 4702mq yerine mümkünse 4700mq veya 4710mq işlemci bulmalısın.

ekran kartına gelince 820m ekran kartını 1250 tl lik laptoplarda bile görebilirsin, ekran kartı olarak parana yazık tam manasıyla.

ha, kasa kalitesi, malzeme kalitesi çok çok iyidir bilemem ama bana standart gibi göründü.

ayrıca o kadar para vericen, ekran full hd ve mat led, yansıtmasız olsun bi zahmet. klavyen ışıklı olsun. küçük görünen ama önemli detaylar bunlar. net bi laptop önerim yok sana ama bence bunları dikkate al :) biraz geç kalmış olabilirim gerçi :)

Monster i istemememin tek sebebi Freedos işletim sistemi olması onunla uğraşmak istemiyorum :)

• Ufuq1214 U kullanıcısına yanıt
    istediğiniz taktirde ürün'e fiyat farkını yansıtıp win yüklüyorlar. sitelerinden ürünü seçip "sepete ekle/özelleştir" kısmına tıklarsanız özelleştirme seçenekleri çıkar. orda en altlarda win yükle seçeneği var
  • quote:

istediğiniz taktirde ürün'e fiyat farkını yansıtıp win yüklüyorlar. sitelerinden ürünü seçip "sepete ekle/özelleştir" kısmına tıklarsanız özelleştirme seçenekleri çıkar. orda en altlarda win yükle seçeneği var

Evet onu biliyorum hatta o özelliklerden 16 gb ve ssd 60gb da ekledim ama fazladan para ödüyorsun o sıkıntılı :)
    ama 2500 verip gt820m veya gt745m ekran kartı almaktan iyidir. 16gb değil 8gb ram olsun. yani 820m li ya da 745m li bi laptop alsanız 16gb ram bi işe yaramıcak zaten. 8gb alın sonrada para ele geçtikçe ram eklersiniz. monster size içini açıp hdd/ram vs ekleme izni veriyor. ama ekran kartı değiştiremezsiniz. onu en kaliteli seçmeye yönelik oynamak lazım bence tabii kullanım amacınız ne, ona göre değişir de; zaten grafik gerektiren bi işe kullanmıcaksanız zaten bu kadar para çıkmanıza gerek yok

• quote:

ama 2500 verip gt820m veya gt745m ekran kartı almaktan iyidir. 16gb değil 8gb ram olsun. yani 820m li ya da 745m li bi laptop alsanız 16gb ram bi işe yaramıcak zaten. 8gb alın sonrada para ele geçtikçe ram eklersiniz. monster size içini açıp hdd/ram vs ekleme izni veriyor. ama ekran kartı değiştiremezsiniz. onu en kaliteli seçmeye yönelik oynamak lazım bence tabii kullanım amacınız ne, ona göre değişir de; zaten grafik gerektiren bi işe kullanmıcaksanız zaten bu kadar para çıkmanıza gerek yok

Oyun amaçlı ama oynuyacağım oyunlar daha çok grafik isteyen oyunlar değil mesela minecraft,Mount&blade warband,prison architech falan filan ama render falan da yapıcam ayrıca photoshop u da kullanmayı düşünüyorum bu yüzden 16 gb ram yaptım

ayrıca sonradan içini açıpta nasıl ram ekleneceği hakkında bşr bilgim yok :)

• youtube öğretir, formatı da, ram takmayı da

ayrıca monster'a götürüp ram'i onlardan alırsanız takarlar serviste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 12 Şubat 2015; 21:47:41 >
  • quote:

youtube öğretir, formatı da, ram takmayı da

ayrıca monster'a götürüp ram'i onlardan alırsanız takarlar serviste

olabilir youtube yararlı

• quote:

Bir şey söyleyeceğim şimdi monster in özelleştir kısmına girdim ekran kartı için 1 seçenek var
    napıyım ???

• para vereceksen, değecek verdiğin paraya. en azından benim bakış açım bu
    ekran kartının değişmeyeceğini zaten belirtmiştim. laptoplarda ekran kartı değişebilmesi için MxM3.0b slotu olması gerekli. bu slot olan laptoplar da monsterda vs bile 4-4.5 bin, diğer piyasa ürünlerinde kim bilir fiyatı ne...

uygun ekran kartı olan modeli seçip onu diğer özellikler cinsinden özelleştireceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufuq1214

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g710-59-431961-notebook

2.500 tl ye maksimum laptop monster dışında bir markada bir laptop önerisi olan varsa yazsın lütfen

Şimdiden teşekkürler

http://www.sadecenotebook.com/dell-inspiron-3543-b50f81c-pmu400477
    http://www.sadecenotebook.com/msi-ge70-2pc-460xtr-gtx850m-pmu400367

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufuq1214

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g710-59-431961-notebook

Şimdiden teşekkürler

İncelediğiniz ürün güzel 15.6" olarak düşünürseniz bu modeli tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z5070-59-432079-notebook

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.