Arkadaşlar birkaç hafta içinde laptop almayı düşünüyorum. pcdepo.com' u yeni duydum. Nasıl bir site bilmiyorum güvenilir mi ? Hem pcdepo.com hakkında hemde bu bilgisayarlar hakkında yorum ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
sıkıntı yasamayacağın bir sitedir. ürünlere gelincede ben olsam dell alırdım.Çünkü yerinde servis garantisi benim ilgimi çekiyor.Ürün aldıktan sonra teknik servisde önemli çünkü.Ben olsam dell alırdım.Diğer üürünlerde güzel ama dediğim gibi servis bnm için önemli
teşekkürler. lenovo da dayanıklı diye duydum. artık bakalım yorumlara göre bi karar verecem.
o siteden alışveriş yapan birçok kişi var forumda
notebooklar konusunda 3üde kendi fiyat aralıklarında iyi bilgisayarlar, içlerinde en güçlü ekran kartı lenovoda, en iyi hdd asusta gibi bir yorum yapılabilir
ek olarak teknik servis benim için önemli oyüzden dell alırım demek saçma olur, teknik servis herkez için önemlidir hiçbiride bir diğeriden kötü değildir teknik servis konusunda
hdd 500 de kafi. ekran kartı daha mühim. bana gayet iyi geldi lenovo. arkadaşta 1500 e 4gb ram 1 ekran kartı readon almıştı modelini bilmiyorum. o yüzden bu gayet uygun geliyor. teşekkür ederim bu arada.
lenovo daki ekran kartı iyi asusun ekran kartı güzel değil tabi kullanım amacınız da önemli aynı dell i bende almayı düşünüyorum ama kararsızım