Şimdi Ara

Bu laptopların arasında ne gibi farklar var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer Extensa Intel Celeron N4020/4gb/256ssd/15.6/fds Nx.eftey.003 - n11.com
    https://m.n11.com/acer-extensa-intel-celeron-n40204gb256ssd156fds-nxeftey003-P435043285

Oyun oynayan bir insan değilim. Office programlarını özellikle de word'ü çok kullanan bir insanım. Arada sırada film izleyip internette bir şeyler araştırırım. İki laptop arasında kaldım ama aralarındaki farkı tam olarak anlayamadım. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci ve işletim sistemi farkı var hocam. Biri freedos birinde linux yüklü ki linux da ücretsiz aslında. N4020 li model sizin için daha uygundur hem fiyatı da uygun. Ancak biraz daha hız istiyorsanız en azından r3 3200u i3 yeni nesil gibi işlemcilere çıkmanız yararınıza olur.

Ekleme: Ucuz olan modelin ssd kapasitesi de daha yüksek seçenekler bu ikisi ile sınırlıysa ucuz olan model daha mantıklı her açıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun_kandemir -- 2 Temmuz 2020; 19:58:51 >
  • Daha fazla bir hıza ihtiyacım yok. O zaman daha ucuz olanı almak daha mantıklı. Teşekkür ederim yardımınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokha00 G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Uzun dönemde durum ve işlem hızları için söylemiştim zaten. Şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.