İşlemci Hızı 2,4 GHz Bellek (RAM) 8 GB CPU Ailesi AMD A SERİSİ Grafik Kartı 2 GB Depolama 750 GB İşlemci Numarası 6410M Ekran Kartı Chip Seti AMD RADEON HD 8570M Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran Tipi HD LED Ekran Boyutu 15.6" Optik Sürücü DVD+/–RW SuperMulti DL İşletim Sistemi Windows 8.1 Ethernet(LAN) Var Wi-Fi Var Hafıza Kartı Desteği Var USB Giriş Var HDMI Var Kulaklık Çıkışı Var WebCam Var
Link atmayı yasak olduğunu düşünerek ben böyle paylaştım arkadaşlar hp leptop a8 serisi bence iyi bildiğim kadarıyla ama ekran kartı konusunda emin değilim . Günümüz oyunları watch dogs fifa 2015 pes 2015 call of duty ghost ve yenisi çıkacak . battlefield 4 vs yüksek grafik isteyen oyunları yüksek ayarla oynama şansım var mı ? Şimdiden teşekkürler :) Leptop bozuldu malesef yenisi gerekli evkurdan almayın demeyin şimdilik almayı düşünmüyorum da sizin düşüncelerinizi merak ettim . :) Bu leptop iyimi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme