Şimdi Ara

Bu Lig Bu Hakemlerle Adam Olmaz (GS'li, FB'li, BJK'li Arkadaşlar İçeri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 büyük takıma karşı anadolu takımları aşırı sert oynuyorlar oynama değilme oynatmama üzerine kurulan düzen. eğitim şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Vallahi hakeme sığınmak bana göre en basit bahane. 75 dakika rezil bir futbol oynadıktan sonra alınan 3 puanın gözümde zerre kadar değeri yok.

Hakem son gölünüzü bariz yedi ama 75 dk muhabbeti sonuna kadar doğru.
  • quote:

Vallahi hakeme sığınmak bana göre en basit bahane. 75 dakika rezil bir futbol oynadıktan sonra alınan 3 puanın gözümde zerre kadar değeri yok.

haklısın ama hocam sonuçta futbol bu,sürekli müthiş oynayamazsın.şampiyonlukları bile kötü oynarken alınan puanlar belirliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

haklısın ama hocam sonuçta futbol bu,sürekli müthiş oynayamazsın.şampiyonlukları bile kötü oynarken alınan puanlar belirliyor.

Hocam haklisin ama sezon basi butun futbolcular onca laf etti. simdi oynamaya gelince zor geliyor. yenip yenilmek bir kenara cikip elinden geleni yapsin kafi benim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem konusunda haklisin.Bide soyle dusun bizim insanimizda sert.Ufak bi sertlikte hakem foul verdiginde yuhalayip islikliyolar bazi yorumcularimiz bile bunlara ikili mucadele diyo.Yani isin ozu biz zihniyetimizi degistirirsek hakemlerde daha rahat ve saglikli kararlar alir.Bakin cuneyt cakira bi stsl de bide avrupa liginde yonettigi maclara bakin verdigi kararlara bakin farki goreceksiniz.
  • eh şimdi kendi takımınızın haksızlığa uğradığını düşündüğün zaman sepetteki 2 kırık yumurta yüzünden bütün sepeti çöpe atan akıllı arkadaşım. Eğer aynısı bizim takıma olsaydı böyle konuşabilecekmiydin
  • sanki herşey güzel futbol da mükemmelmiş gibi bir de hakemler sertliğe müsade ediyo.hakemler daha katı olsa futbolcular da sertlik göstermeye çekinir ve takımlar daha teknik ve takım gibi oynarlar.şimdi kaç tane maç varki takımların teknik futbol oyayarak kazandığı ispanyadaki gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Hocam haklisin ama sezon basi butun futbolcular onca laf etti. simdi oynamaya gelince zor geliyor. yenip yenilmek bir kenara cikip elinden geleni yapsin kafi benim icin.

valla eğer son maçınızdan bahsediyorsan golü yedikten sonra baya bir çabaladılar.ancak maç 1-0 iken ve rakip 10 kişi kalmışken farkı niye açamadılar dersen o zaman hak verebilirim sana.

3-4 hafta sonra takımlarımızın gerçek kimliği ortaya çıkar diye düşünüyorum.o zamana kadar sabretmek gerekecek kanaatindeyim

• Bunca yıl kabul etmesekte hakemler tarafından 4 büyük kollandı. Ama son bikaç senedir ibre anadolu takımlarına döndü. Bununda sebebi hakemlerin 4 büyüklere yaranamaması, hakemelerde birazda böyle deniyelim bakalım nasıl olucak demiş olabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.