Şimdi Ara

Bu lig kirlenmiş. Fenerin derhal bu ligden çekilmesi lazim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakem hataları 30yıl öncede vardı şimdide var o zamnlar hakem görmemiştr hakem hatasıdır diye göz ardı edilebiliyordu ama şimdi (VAR) destekli bir sistemde 50 tane kamerayla hakemin yanlış karar vermesi direk göze batıyor altında (art niyeti) açık açık belli ediyor.. Artık herkez biliyor Türk futbolu adaletli yönetilmiyor o yüzden izleme oranı yavaş yavaş düşüyor zevk istek azalıyor. Korkarımki böyle giderse üç beş seneye kepenk vurulur lige...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilmek yokkk.Uğraşmak var.Yola devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene konya maçında %100 penaltıyı verdi diye hakemi yemeye çalıştı gsliler diğer takımlar onun için birlik oldu
    Alanya fener maçında da olmayan penaltıyı vermedi diye hakemi yemeye çalışıyorsunuz
    Fb bjk maçında 3 penaltımız verilmezken serdar kartsız maç tamamlarken ali koçun keyfi yerindeydi Beşiktaş ı ezmişti hani
    En çok şampiyon olanlar bunlar en çok şikayet edende bunlar

Ayrıca fenerlilerin sürekli önümüzü kesiyorlar dedikleri kim ya
    Şike zamanı yine erdoğan baştaydı federasyon başkanı da fenerli mali aydınlar dı
    Bugün transfer yapamazsın diyende azizin sağ kolu nihat özdemir kim kesiyor sizin önünüzü ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 11 Şubat 2020; 16:2:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantilatör

Eğer kural kitabına bakarsanız, yakın bir futbolcudan hızlı bir şekilde sekip istemsizce ele çarpan topun penaltı olmadığını okursunuz. Kafanıza göre kurallar uydurmayı bırakın. Hakem kitapta yazanı uyguladı sadece.
    Bak işte bunu yapmayın. Kendin anlamamışsın kuralı daha, burada kural uyduruyorsunuz. O pozisyon dünyanın her yerinde penaltıdır, kural kitabında da bu açıkça yazıyor, tartışılacak bir pozisyon değil, burada kötü niyetli olmayan, fanatiklikten beynini yitirmemiş herkes zaten bunu kabul edecektir. Tüm iyi niyetine rağmen gerçekten anlamayan varsa gelsin neden penaltı olduğunu kural kitabıyla anlatayım. Diğer penaltı pozisyonunu anlarım, gridir vermeyebilir, hakemin takdir yetkisi vs. Ben geçen seneki kadıköy maçında attığımız golün öncesinde faul olduğunu net yazdım, ama galatasaray şampiyon oldu, bu onlara bir zarar vermedi. Bu sene bize karşı farnolle'ün penaltısında uygulanmayan kuralın 2 defa uygulanması, trabzon maçında net golümüzün verilmemesi ve bu penaltı çok net siyahla beyaz gibi hatalardı. Her takım gibi bize karşı da verilmeyen tartışmalı penaltılar oldu, onlara bir şey demiyoruz, art niyet aramıyoruz. Jailsonun eline verilen penaltının aynısı bize karşı ligin ilk yarısında verilmemişti. Bu gibi hatalar yüzünden en az 4 puan gerideyiz şu an olmamız gerekenden. Bu kadar hakkı yenen başka bir takım şu an yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Geldimmigordun

Geçen sene konya maçında %100 penaltıyı verdi diye hakemi yemeye çalıştı gsliler diğer takımlar onun için birlik oldu
    Alanya fener maçında da olmayan penaltıyı vermedi diye hakemi yemeye çalışıyorsunuz
    Fb bjk maçında 3 penaltımız verilmezken serdar kartsız maç tamamlarken ali koçun keyfi yerindeydi Beşiktaş ı ezmişti hani
    En çok şampiyon olanlar bunlar en çok şikayet edende bunlar

Ayrıca fenerlilerin sürekli önümüzü kesiyorlar dedikleri kim ya
    Şike zamanı yine erdoğan baştaydı federasyon başkanı da fenerli mali aydınlar dı
    Bugün transfer yapamazsın diyende azizin sağ kolu nihat özdemir kim kesiyor sizin önünüzü ya
    Vidanın serdarla müdahalesi penaltı değildi. Serdar Azizin açıklaması isabetli: "O pozisyonda önce Vida benim boynumu koluyla sarıyor. Benim reaksiyonum Vida’nın hareketinden sonra. Yani bir faul varsa onu ilk Vida başlatıyor. İlginç olan, kamerada açıkça görülmesine rağmen insanların bu pozisyonu Fenerbahçe aleyhine değerlendirmesi." Kendinizi kandırmayın. Nkodou'nun pozisyonu bence de penaltı verilmeliydi. Ama maçın sonucuna etki edecek bir durum yoktu.

• Fener niye çekilsinki? Bence 3 büyütülmüş istanbul takımları komple çekilsin.

Ya fener isyan ediyor, ya beşiktaş, yada galatasaray isyan ediyor. Olan da Anadolu takımlarına oluyor. Ha anadolu takımları nın bazıları da az pislik değil tabi ama istanbul takımları ile kıyaslanamaz bile.

MEsela ben göztepe taraftarıyım . BJK kural hatası var diye haftalardır ağlıyor. yahu maç saha da kazanılır. Göztepe nin geçen sene var dan çektigini kimse çekmedi neredeyse küme düşecektik. Ağladıkmı? hayır! TD değişikliği yapıldı önümüze baktık! sonuç olarak lig te kaldık.

Şimdi bakıyorsun ya fb,ya gs, ya bjk aglıyor. İstedikleri tek şey ayrıcalık! hak falan talep etmiyorlar. GS ye TFF tarafından ayrıcalık saglanıyorsa , bu ayrıcalıgın aynısını FB istiyor. FB ye ayrıcalık varsa ,aynı ayrıcalıgı BJK istiyor! olay bundan ibaret. Ligte geri kalan takımlar zaten bunların umrumda değil. Hep bana hep bana yapıyorlar.

Lig kirlenmiş ise bu biraz da sizin suçunuz. Bu takımlara en büyük ayrıcalıgı Memleketinizin ,semtinizin takımını tutmayarak yapıyorsunuz. Adam bursa da dogmuş büyümüş ama GS yi tutuyor. niye bursa değil? bursa 3 milyon nüfuslu şehir toplasan sadece bursa supor u tutan adam sayısı 500-600 bin geçmez. İzmir neredeyse 5 milyon oldu. Toplasan göztepeli sayısı 1 milyonu geçmez. Ankara da ankaragücü de öyle. Hiç bizde yok demesinler eskişehir ve sakarya nın da durumunu biliyorum.

Emin olun kendi semt ve şehrinizin takımını tuttugunuz zaman çok rahatlıyacaksınız. böyle geleyim forumlarda kükreme gibi bir derdiniz olmayacak. sadece maça gidip iyi vakit geçirmek isteyeceksiniz.

Bu sebeple en büyük ayrıcalıgı en büyük kirlenmişliği sizler katıyorsunuz. sonra TFF ve siyasiler falan geliyor. bu 3 takımı lig ten çekin . 1 sene küme düşürün bak o süper lig ne kadar temiz ne kadar güzel bir hale gelecektir. mesela önümzüdeki sene BUrsa çıksın süperlig e! göztepe ve bursanın şampiyonluk çekişmesini kim istemez? ankaragücü ve bursa çekişmesini kim istemez? Sıkılmadınız mı bu kokuşmuş 3 istanbul takımından ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 11 Şubat 2020; 16:29:43 >

• Şikayetçi olmaları tuhaf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yaptığımın fanatikllikle ne alakası var. Böyle bir kural olduğunu önceden de biliyordum, insanlar inanmayınca resmi kural kitabından teyit edip size de açıkladım ama siz hala diyorsunuz ki dünyanın her yerinde bu penaltıdır. O zaman kitabı kaldıralım herkes kafasına göre oynasın olur mu öyle şey. Hani yok şu maçta şu oldu bu maçta şu oldu hakemler bizi şöyle yaktı diye girmeyin zaten, ikimiz de onlarca pozisyon getiririz işin içinden çıkamayız. Bu maç özelinde hakem kararlarında hiç bir problem yok ama insanlar bile göre algı ve baksı oluşturuyor.
  • Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)youtube
    Organize İşler Sazan Sarmalı - Fragman
    https://www.youtube.com/watch?v=f5AkQJzvCgw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alg87

yüzde 70 topa sahip olup 50 tane pozisyondan 2 tane gol atamıyorlar vay efendim hakemler bizi biçti ilk önce topunu oynacaksın dimi

Alıntıları Göster
    Farketmez 4 atsak 5 yedirirlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Farketmez 4 atsak 5 yedirirlerdi

Alıntıları Göster
    üstad sen gerçekten takımının şampiyon takım gibi oynadığına inanıyor musun? bak kaçırdığınız pozisyonlara ptt 1. ligdeki takımlar bile öyle gol kaçırmıyor yaptığınız transfer politikası yanlış bir sürü boş adamlar aldınız ziko dönemdeki takımınız en üst zirveydi keşke o döneme göre planlamayı yapsaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alg87

üstad sen gerçekten takımının şampiyon takım gibi oynadığına inanıyor musun? bak kaçırdığınız pozisyonlara ptt 1. ligdeki takımlar bile öyle gol kaçırmıyor yaptığınız transfer politikası yanlış bir sürü boş adamlar aldınız ziko dönemdeki takımınız en üst zirveydi keşke o döneme göre planlamayı yapsaydınız.

Alıntıları Göster
    Sampiyon gibi oynayan sizin takim mi yani. Guldurme beni. Yada basaksehir mi. Yoksa bjk mi sampiyonlar gibi oynuyor. En iyi oynayan biziz ligde diger takimlara gore ama onumuzu kesiyorlar.
    Dikkat ediyorum her takima haksizlik yapilirken sizin takima avantajli davraniyorlar . Ne iş. Rakibi olfugunuz takimlar hep bi haksizliga ugruyor sahada.

• quote:

Sampiyon gibi oynayan sizin takim mi yani. Guldurme beni. Yada basaksehir mi. Yoksa bjk mi sampiyonlar gibi oynuyor. En iyi oynayan biziz ligde diger takimlara gore ama onumuzu kesiyorlar.
    Dikkat ediyorum her takima haksizlik yapilirken sizin takima avantajli davraniyorlar . Ne iş. Rakibi olfugunuz takimlar hep bi haksizliga ugruyor sahada.

Alıntıları Göster
    Çevremdeki fenerli arkadaşlarımla hep iyi niyetle konuşmaya çalışıyorum ama hiç bir şekilde pek anlaşamıyorum bjk lilerle anlaşabiliyorum ve diğer başka takımlarla da anlaşabilşyorum anlaşırkende tskımımı söylemiyorum şuan ligin şampiyon takımı biziz demedim ki puan olarak sizden üstteyiz yine de demiyorum ama şöyle bir gerçek var alanya ikili avarajda sizden üstün sivas trabzon sizden üstün ve 5 defa mağlup olmuşsunuz en çok penaltı verilen sizsiniz 1 2 hafta hakemler sizin alehinize yanlış karar olunca ortalığı velveye veriyorsunuz suçu hatayı teknik ekip ve futbolcularda aramayın

• İste o 5 maglubiyetin ucu hakemler yuzunden
    İste ikili avaraj da ustunlugu ele gecebilme sebebi yine hakemler. Hakkimiz yenmese istatisliklerde biz ustunduk hep.

• Gs ye nicin 8 dk uzatma geldi anlayan var mi ? Bir var dan bir dk bekletildi o kadar. Zaten penaltiyi vermeseler olmaz. Onu da verdiler. Rakibe kirmizi kart gelmedi. Genelde bu ucu gelir eger gs yeniliyorsa.

• quote:

Gs ye nicin 8 dk uzatma geldi anlayan var mi ? Bir var dan bir dk bekletildi o kadar. Zaten penaltiyi vermeseler olmaz. Onu da verdiler. Rakibe kirmizi kart gelmedi. Genelde bu ucu gelir eger gs yeniliyorsa.
    maçı izleseydin antalya futbolcular her pozisyon sonrası yerde yattı , kaleci her aut atışında 1 dakika yedi +96 da kart gördü, bu yorumu yapıyorsan gerçekten sıkıntılı birisin tahminimce sorunun Galatasaray'ın başarıları dolu bir çocukluk dönemi geçirmişsin.
  • quote:

Gs ye nicin 8 dk uzatma geldi anlayan var mi ? Bir var dan bir dk bekletildi o kadar. Zaten penaltiyi vermeseler olmaz. Onu da verdiler. Rakibe kirmizi kart gelmedi. Genelde bu ucu gelir eger gs yeniliyorsa.
    ben hayatımda bu kadar körü körüne bir takımın taraftarı görmedim bu durum sana zarar verir en çok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.