Şimdi Ara

BU LİSEYE GİRİP GİRMEYECEĞİM HAKKINDA YORUM YAP BENDE SANA YAPAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar girmek istediğim lise anadolu öğretmen lisesiydi fakat FEN LİSESİNE dönüştü.
    2012puanı:421
    2013 puanı:388
    Lisenin yüzdelik dilimi:11.83
    Benim puanım:420.80
    Benim yüzdelik dilimim:10.47

sizce girebilirmiyim yorumlarınız benim için çok değerli yorum yapana bende fikrimi söylerim

• Cevap ortada değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Cevap ortada değil mi

değil hocam ya şuan çok üzüntülüyüm giremezsem diye istediğim okul çok iyi bi okul bu sene dil bölümünden 8.verdi pu puana rağmen sizce ?
  • girersin rahat peki ben okulun yüzdelik dilim 5 benim 6,5 okul eve baya yakın ikinci tercihlerden falan girememmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

girersin rahat peki ben okulun yüzdelik dilim 5 benim 6,5 okul eve baya yakın ikinci tercihlerden falan girememmi

hocam kontenjan 2013,2012 bide senin puanın olsa daha doğru söylerim
  • Sadrazam sen muhtemelen girersin. Benim durum:
    Tr:0,42
    Ank:0,56
    Yep:489,5 kusur
    Atatürk Anadolu:0,68(374 kont.)
    2013:477 2012:482 2011:482
    Olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ExYq

Sadrazam sen muhtemelen girersin. Benim durum:
    Tr:0,42
    Ank:0,56
    Yep:489,5 kusur
    Atatürk Anadolu:0,68(374 kont.)
    2013:477 2012:482 2011:482
    Olur mu?

abuu sen kesin girersin güven bana girince haber ver :D
  • Olmamı yaa benim tr 0,69 ank 0,97 puan 486,4 bana olur mu geçen sene gidenler olur dedi ama

• sadrasam girersin de fen lisesi olması sakat. o yüzden belli olmaz bence.
    istediğim okul kontenjanı 170 yüzdelik dilimi 4,71 benim 5,35 puanım 450.9598 okulun puanı 430,156
    yedeklerden 424,120 ile almış sence girme ihtimalim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

girersin rahat peki ben okulun yüzdelik dilim 5 benim 6,5 okul eve baya yakın ikinci tercihlerden falan girememmi

hocam kontenjan 2013,2012 bide senin puanın olsa daha doğru söylerim

kontenjan 204
    okulun puanı 2012 de 455
    2013 de 425
    yüzdelik dilim %5

benim puan 442
    yüzdelik dilim %6.5
    evime en yakın lise

• Aaal olmaz üzgünüm. Gal için ise %85 diyeyim çünkü aynı şehirdeki okullarda il yuzd. Bakılıyormuş. Ama gidersin gibi yep yüksek. Sıralamada gal e abanmadiklari surece girersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insigma -- 8 Temmuz 2014; 2:06:22 >
  • Wut is Giriş:senin olur gibi ama pek bilmiyorum ankaradaki lisesleri
    efkarli_adam:hocam moralinizi bozmak gibi olmasın ama yüzdelik diliminiz az ama okulda gelen yoğunluga bağlı giredebilirsin
    Jidda:seninde zor görünüyor ama okulun kontenjanının fazla olması avantaj ama giremezsenizde üzülmeyin o puana çok güzel lise bulursunuz
    ExYq:wut is girişin lisesi olur gibi görünüyor ama sizin yorumunuzda önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 8 Temmuz 2014; 2:11:31 >
  • Hocam 0,69 genel 0,97 il yüzdesi ile 0,68 aaal için olmaz dedim. Gal ise büyük ihtimal. Anlatımım biraz bozuk galiba. Buradaki yorumlar ile çok bir yere varamayız. Tercih edenlerin sırası çok önemli, Misal gal kont. Dolduracak kadar tercih olduğunda tercih edenlerin en düşüğü arkadaşın yüzdesinden veya esas puanından 0,01 yüksek olsa girememe ihtimali de var sonuçta. Hepimiz için var. Tabi bu verdiğim çok düşük olasilikli bir örnek.

• Kendi yüzdesi 0,99 zaten gal ın bi de 340 kişi kont daha ne olsun

• quote:

Hocam 0,69 genel 0,97 il yüzdesi ile 0,68 aaal için olmaz dedim. Gal ise büyük ihtimal. Anlatımım biraz bozuk galiba. Buradaki yorumlar ile çok bir yere varamayız. Tercih edenlerin sırası çok önemli, Misal gal kont. Dolduracak kadar tercih olduğunda tercih edenlerin en düşüğü arkadaşın yüzdesinden veya esas puanından 0,01 yüksek olsa girememe ihtimali de var sonuçta. Hepimiz için var. Tabi bu verdiğim çok düşük olasilikli bir örnek.

olsun hocam ya ben evde şu liseye girermiyim derken kafayı yicem ya burda rahatlıyorum olumlu yada olumsuz yorum alıp pek umutlanmamak lazım puanınız cok iyise bile
  • Her şey tercihte belli olacak. Bakın benim verdiğim çok ekstrem bir örnek. Ama mümkün. Liseyi tercih edenlerin en düşüğü sizin üstünüzde olabilir. Ankaradan sınava giren kişi sayısını bilmiyorum, yüzdeleri o yüzden yorumlamamız çok zor. Yurt genelinde 1 250 000 kişi girmiş fakat il geneli bilinmiyor. İl sıralamanız çok önemli.

• Abim sana aaal bana gal büyük ihtimal olur özele giden yüksek puanlı çok öğrenci var ben de gidebilirm özele ama bakalım hele bi tercih yapalım

• quote:

quote:

Hocam 0,69 genel 0,97 il yüzdesi ile 0,68 aaal için olmaz dedim. Gal ise büyük ihtimal. Anlatımım biraz bozuk galiba. Buradaki yorumlar ile çok bir yere varamayız. Tercih edenlerin sırası çok önemli, Misal gal kont. Dolduracak kadar tercih olduğunda tercih edenlerin en düşüğü arkadaşın yüzdesinden veya esas puanından 0,01 yüksek olsa girememe ihtimali de var sonuçta. Hepimiz için var. Tabi bu verdiğim çok düşük olasilikli bir örnek.

olsun hocam ya ben evde şu liseye girermiyim derken kafayı yicem ya burda rahatlıyorum olumlu yada olumsuz yorum alıp pek umutlanmamak lazım puanınız cok iyise bile

Hocam benim gözüme üç gündür uyku girmiyor düsünmekten girer miyim diye. Şimdi hepimizin istediği liselere girmesi muhtemel. Fakat kesin degil . Fazla umutlanınca ve olmayınca sonrasındaki hayal kırıklığı çok büyük oluyor.

• quote:

Wut is Giriş:senin olur gibi ama pek bilmiyorum ankaradaki lisesleri
    efkarli_adam:hocam moralinizi bozmak gibi olmasın ama yüzdelik diliminiz az ama okulda gelen yoğunluga bağlı giredebilirsin
    Jidda:seninde zor görünüyor ama okulun kontenjanının fazla olması avantaj ama giremezsenizde üzülmeyin o puana çok güzel lise bulursunuz
    ExYq:wut is girişin lisesi olur gibi görünüyor ama sizin yorumunuzda önemli

204mus hocam kontenjan yanlış bakmışım

• Sadrazam gırersın
    ıstedıgım lıse :
    2012 puanı 422
    2013 puanı 365
    Benım puanım ; 384
    Yuzdelık dılımım %18.31 okulunkı %17.30 gırermıyım sızce ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.