Şimdi Ara

BU LİSEYE GİRİP GİRMEYECEĞİM HAKKINDA YORUM YAP BENDE SANA YAPAYIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bnımde soyle, yuzdem 9,21 ve gıtmek ıstedıgım lıseler 11,26 ve 13,40 ile alıyor. Girer mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drugsOpp

bence girersin rahat ol :) Bu arada hangi lise fen lisesine dönüştü ya? İlk defa senden duydum

Bütün. Öğretmen liseleri kapandi ya anadolu yada fen oldu bizim burdaki fen oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yapmayandan fikirlerini esirgeyecek misin? Ne insanlar var sanki her şeyi analiz edip de söyleyecek bir de karşılık bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Kaya

Girersin

Bnımde soyle, yuzdem 9,21 ve gıtmek ıstedıgım lıseler 11,26 ve 13,40 ile alıyor. Girer mıyım

Çok büyük ihtimalle girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Yorum yapmayandan fikirlerini esirgeyecek misin? Ne insanlar var sanki her şeyi analiz edip de söyleyecek bir de karşılık bekliyor

sen ne içtin la hem ben bilgi sahibi olayım hemde onlar olsun bumu iyi yoksa bi taraf bilgi sahibi olsamı iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Yorum yapmayandan fikirlerini esirgeyecek misin? Ne insanlar var sanki her şeyi analiz edip de söyleyecek bir de karşılık bekliyor

sen ne içtin la hem ben bilgi sahibi olayım hemde onlar olsun bumu iyi yoksa bi taraf bilgi sahibi olsamı iyi ?

Yazdığını okuyan anlar zaten ne dediğini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yüzdelik dilimim 5,78 istediğim okulunda 5,76 sizce girebilir miyim?

• Tercihler ne zaman?
  • Bence rahat girersin.Fakat bu sene fen lisesine dönüştüyse %85 girersin bence.

Yüzdelik dilimim 4,07.İstediğim liseninki 2.00
    Hiç şansım yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yugiohcu

Bence rahat girersin.Fakat bu sene fen lisesine dönüştüyse %85 girersin bence.

Hiç şansım yok mu ?

Yok vallaha hocam ya

• quote:

quote:

Hiç şansım yok mu ?

Yok vallaha hocam ya

6.33 ile 5.96 lığa girer miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

quote:

quote:

Hiç şansım yok mu ?

Yok vallaha hocam ya

6.33 ile 5.96 lığa girer miyim?

şansınız var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ExYq

Aaal olmaz üzgünüm. Gal için ise %85 diyeyim çünkü aynı şehirdeki okullarda il yuzd. Bakılıyormuş. Ama gidersin gibi yep yüksek. Sıralamada gal e abanmadiklari surece girersin.

Hocam tercihlerde TR geneline bakilicak. Cunku il geneline bakmak sacmalik olurdu. Mesela ben diyelim ki Izmir deyim il yuzdesi 1.32 olsun TR geneli de 0.91 olsun. O zaman ben neden Izmir de okuyum. Gider Ankara da okurum. Bu da Ankara daki lere buyuk haksizlik olur mantiken

• 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    TR yüzdelik dilim ve il sıralama önemli aaal müdürü yedekten girersin dedi çünkü tr dilimim 0.01 yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

quote:

Orijinalden alıntı: ExYq

Aaal olmaz üzgünüm. Gal için ise %85 diyeyim çünkü aynı şehirdeki okullarda il yuzd. Bakılıyormuş. Ama gidersin gibi yep yüksek. Sıralamada gal e abanmadiklari surece girersin.

Hocam tercihlerde TR geneline bakilicak. Cunku il geneline bakmak sacmalik olurdu. Mesela ben diyelim ki Izmir deyim il yuzdesi 1.32 olsun TR geneli de 0.91 olsun. O zaman ben neden Izmir de okuyum. Gider Ankara da okurum. Bu da Ankara daki lere buyuk haksizlik olur mantiken

Birinden öyle bir şey duymuştum ama emin değildim. Şimdi senin dediğin yönden hiç düşünmemiştim,haklısın.

• yüzdeliğim 16,09 gitmek istediğim lisenin yüzdeliği 13,13 kontenjanı 238 nakille falan girermiyim
  • Benim planım 479 yuzdelik dilimin 1.49 geçen sene fen Lisesi 470 ile kapattı sizce girebilirmiyim bu liseye

• 2013 puanı 349
    Benım puanım ; 386
    Yuzdelık dılımım İL %20.56 TÜRKİYE 17.60 okuLunkı %23.31 gırermıyım sızce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.