Şimdi Ara

Bu lokasyonda günde kaç tane waffle satılır?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hacı wifi şifresini masalara yaz yoksa söverler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koordinat vermezsen nasıl bilelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkesin damak tadı farklıdır ama bu waffle denen şeyin özentilikten başka bir numarası olmadığına inanıyorum bildiğin hamurun üstüne iki meyve koyup gönderiyorlar.

Bir arkadaşım açtı 3 ay sonra tost vs ekleyip kaymaya çalıştı onu da yapamadı battı. Ben bu waffle işinin bu ülkede tutacağını sanmıyorum.

Çok hevesliyseniz kira da yüksek değilse deneyebilirsiniz sonuçta kar marjı çok yüksek bir ürün çok zarar edeceğinizi sanmam ama öyle 200 tane vs diyenler olmuş bence imkansız. 50 tane satarsan çok iyi bir rakam olur bence.

Şahsen ben künefeye yönelmeni öneririm kaliteli yaparsan parasına bakan olmaz onda da güzel kar edersin. Yanına da güzel bir dondurma koyarsın çay kahve çeşitleri yine kurabiye vs istersen olabilir. Daha mantıklı olacağını düşünüyorum

• Eğer waffle işinde iyiyseniz ve waffle'dan başka yiyecek satmayacaksanız çok iş yapabilirsiniz.

Alternatifin az olması talebi arttırır. Çilek ve vişne reçeli arasında seçim yapmak 10 farklı reçel arasında seçim yapmaktan kolaydır, bununla ilgili deneyler var.

• 197.5 (evet buçuk o)

Ne aşağı ne yukarı brom. Bak net sayı veriyorum sana bana güven.

• Öğrenci profili illaki farklıdır fakat devlet üniversitesinde okuyan biri olarak şunu söyleyebilirim öğrencilerin mekanı sevmesi çok önemli nasıl desem waffle+kahve 15tl diye afiş basıp içeri girene sadece şu kahvelerde geçerli demek veya kampanyalı diye satarken malzemeden kısmak vs. gibi şeyler olmazsa ve öğrenciler orada yediğinde dışarıdaki herhangi bir yerden yediğinden farklı bir artısını bulursa iyi satış yapabilirsiniz.

Bir de belçika usulü çıtır waffle yapmanızı tavsiye ederim. Genelde abbas gibi yerlerde yumuşak ekmeğe yapılıyor waffle ama çıtır ekmeğe yapılan waffle a ben ve tüm arkadaşlarım bayılıyoruz. Izmır de meşhur olan Çıtır Waffle tarzı yaparsanız iyi satarsınız bence.

• Hocam cok büyük para kaldirirsiniz bu işten kesinlikle yapmalisiniz

• @Yaşayan Canlı

Güzel bi kahve makinesi koymak istiyorum çünkü insanların lezzetli vakit geçirebilecekleri komple bi mekan olsun istiyorum. 10-15 çeşit olsada temel 6-7 kahveyi güzel şekilde sunmak istiyorum aynı şekilde çayın tadına da dikkat edeceğim. birde her gün 2-3 farklı cookie yapmayı düşünüyorum (ilk resim) bu tarz paket halinde satılacak. Belki 2 kahve 4-5 cookie alıp okula-kütüphaneye çıkma gibi bi alışkanlık oluştururuz çünkü ben bayılıyorum bu olaya

@questioner

instagramda nerde yenir? tarzı yerlere video göndereceğim kendim paylaşacağım falan bu kısmı önemsiyorum. ilk mesajda yazmıştım tüm platformlarda yüksek puan hedefimiz

@hakim bey

Teşekkür ederim yorumunuz için, o alanda bu eksikliği görüyorum ki kalabalık yerlerde çok fazla talep edilen ve tüketilen bir ürün. Umarım başarılı oluruz kalite ve lezzeti yüksek tuttuğumuzda başarılı olacağımıza inanıyorum.

@Mimar saNAN

Yazın kapının önüne mısır atayım kışın şunu yapayım vs gibi düşüncem yok her şeyden önce kalite hissiyatını kaybedemem :) O yüzden 2 ürün düşünüyorum waffle ve cookie bu ikisini de en iyi şekilde yapmak istiyorum. Bu ikisi de çoğu zaman bir birine tercih edilecek değilde farklı şartlarda tüketilecek ürünler o yüzden sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.

@il mostro di firenze

Dostum çok teşekkür ederim umarım öyle olur

Bahsettiğim cookie
    Bu lokasyonda günde kaç tane waffle satılır??

Bahsettiğim kurabiye türü dilimize direk cookie olarak geçmiş sanırım o yüzden öyle kullandım

şu şekilde paketleyeceğiz. yanınada kahvesini alıp okula-çimlere-kütüphaneye gidecek insanlar :)
    Bu lokasyonda günde kaç tane waffle satılır??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerisi Kahve Falı -- 2 Haziran 2017; 11:36:33 >

• MrCetintas kullanıcısına yanıt
    it kopuk kullanıcısına yanıt
    Çıtır waffle güzel fikirmiş hocam teşekkür ederim güzel bi alternatif Dediğiniz şey doğru benimde hiç hoşuma gitmiyor. Tamamen empati yaparak ve insan kazanmaya çalışarak hareket edicem çünkü bunların parayı getireceğini biliyorum. Kaliteli ve büyük düşünen bi mekan olmasını istiyorum o yüzden küçük hesapların peşinden koşmıcam

@it kopuk

teşekkür ederim hocam inşallah dediğiniz gibi olur o zaman hortlatırım konuyu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.