Şimdi Ara

Bu lokasyonda günde kaç tane waffle satılır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

15bin nüfuslu bir özel üniversitenin girişinde, öğrencilerin tek yemek mekanı olan ve yaklaşık 7-8 tane restoran bulunan alanda bir wafflecı açmayı planlıyoruz. Ayrıca restoranların bulunuğu alanın üst katları yaklaşık 200 odalı bi site. yine tamamen okulun öğrencileri kalıyor. Kampüste de öğrenci yurtları mevcut. Okulun ve alanın içinde bulunduğu mahallede yaklaşık 6bin kişi ikamet ediyor.

-Sosyo-ekonomik seviyesi yüksek bi semt
    -Özel üniversite öğrenci profili bulunduğu ilin en yüksek gelirli öğrenci gruplarından biri
    -Toplam 21-22bin kişilik bir nufüsa hitap ediyo ve bu kişilerin nerdeyse tamamı potansiyel müşteri yaş vs durumlarına bakarak.
    -Hizmet ve ürün kalitesi üst düzey olacak açıldığı günden itibaren tüm platformlarda 9 ve üstü puan hedefleniyor. (foursquare,yemek sepeti,zomato vs)

Burda günlük kaç adet waffle satılır paket+servis tahmin ve öngörüleriniz? Satış rakamlarını bildiğiniz bi mekan varsa bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerisi Kahve Falı -- 1 Haziran 2017; 16:51:20 >

• garip bi soru olmuş.
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    başlığı kaç tane olarak değiştirdim
  • up
  • mekan geniş olursa 250 diyorum var mı artıran
  • quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

mekan geniş olursa 250 diyorum var mı artıran

mekan yaklaşık 15 masalı olucak hocam
  • Gerisi Kahve Falı G kullanıcısına yanıt
    bi oturan 30 dk kalkmasa (daha fazla kalkmazlar), ortalama masa başına 3 kişi gelse, bunların 2si waffle söylese saatte 30 waffle yapar.yoğun çalışma saatlerini 11-19 arası düşünsek 8 saatte 240 waffle.ki masaların hiç boş kalmadığı ihtimal bu.bunun yarısını tahmin etsek yersiz olmaz herhalde. 100-120 arası diyorum.mekan genişledikçe, güzelleştikçe, mekanın açık kapalı olması durumuna göre sigara durumu vs hesaba katıldığında istikrarlı ve sabit bi satış sağlanır diye umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 2 Haziran 2017; 3:22:7 >
  • eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Güzel bi bakış açısı hocam teşekkür ederim. benimde tahminlerim 100ü aşacağı yönünde 12-2 arası hiç boş yer olmayacağını tahmin ediyorum
  • satamazsın kardeş oraya gidenlerin çoğu waffle yemeye değil okumaya gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 1 Haziran 2017; 17:22:59 >
  • Kardeş verdiğim bilgiler belli 7-8 tane restoran var diyorum onada dicek misin yemek yemeğe değil okumaya gidiyolar diye? Bilmeden konuşuyosun biliyomuş gibi üslupla
  • Sadece wafflecı değil de cafe olsa daha iyi olur. Çok satacağınızı düşünmüyorum. Waffle ağır bir yeöek öyle çiğköfteciler gibi kuyruk beklemeyin.
  • Öyle bir yere wafflecı açmak yerine nargile cafe açın. 8 restoran var demişsiniz o tür cafe yok sanırım
  • simerazzı kullanıcısına yanıt
    Bir tane nargileci var ama tatlı yenecek bişey yok. Pankekte düşünüyorum hem sabahlarıda bi alternatif olur. Birde starbuckstaki kurabiyelerden sunmayı düşünüyorum ama menüye bağlı değil günlük daha butik bi tarzda. Bu arada elimden bu tarz şeyler gelir yani adam bulurum yaptırırım kafasında değilim.
  • Hangi okul o? Merak ettim. Bu arada hayırlı kazançlar şimdiden
  • Nyan Cat kullanıcısına yanıt
    eyvallah teşekkür ederim, başkent üniversitesi, mekanda arsia center hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerisi Kahve Falı -- 1 Haziran 2017; 22:5:49 >
  • Güzel yaparsanız neden olmasın. Ne satarsaniz satın, güzel olursa tutuyor.
  • Thisisabook kullanıcısına yanıt
    Güzel yapacağımıza inanıyorum, inşallah başarılı oluruz
  • Geniş bir kahve çeşitliliğiniz olursa da güzel olur, çevrede starbucks tarzı kafe yoksa güzel kahve falan satarsanız öğrenciler kahve alıp çıkabilirler sadece ve iyi bir gelir kaynağı olur.
  • ortamı güzel ayarlamanız lazım.

sosyal medyayı güçlü tutun. sosyal medya üzerinden kampanyalar yapın.

mekanın tasarımı da çok önemli.

waffle'dan başka yiyecek içecekleri de kaliteli bir şekilde yapın. mocha falan starbucks gibi döşeyin.

eğer tutarsa çok sağlam para yaparsınız.
  • Cilekleri ve muzlari kesicek adama sabir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.