Şimdi Ara

Bu lüks SUV'lardan hangisi ? Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7b6s -- 13 Şubat 2011; 19:03:30 >

• cayanne
  • Q7 yada range rover
  • http://forum.donanimhaber.com/m_46749268/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46749268

quote:

Orijinalden alıntı: 7b6s

arkadaşlar ps3 istiyorum fakat almıyorlar,derslerimi düzelttim,teşekkür getirdim fakat hala derslerimi etkileyeceğini düşünüyorlar.gerçekten çok istiyorum hep hayalini kuruyorum fakat almıyorlar.sizce ne yapmalıyım onları ikna edebilmek için ? lise 3 teyim,17 yaşına gireceğim yakında,para biriktirip almak istiyorum fakat izin yok

bu durumla karşılaşanların daha önce olduğuna inannıyorum onun için sizden tavsiyeler bekliyorum ne yapabilirim sizce...

• Size bu araçlarla ilgili kullanıcı bilgisini verecek fazla insan bulamazsınız bu forumda, en iyisi siz bir gidip test edin bu seçenekleri. Bu arada elinizdeki seçenek sayısı çok fazla resimlere bakarak elemeye çalışın, böyle sonuca ulaşamazsınız.
  • range rover bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra94

http://forum.donanimhaber.com/m_46749268/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46749268

quote:

Orijinalden alıntı: 7b6s

arkadaşlar ps3 istiyorum fakat almıyorlar,derslerimi düzelttim,teşekkür getirdim fakat hala derslerimi etkileyeceğini düşünüyorlar.gerçekten çok istiyorum hep hayalini kuruyorum fakat almıyorlar.sizce ne yapmalıyım onları ikna edebilmek için ? lise 3 teyim,17 yaşına gireceğim yakında,para biriktirip almak istiyorum fakat izin yok

bu durumla karşılaşanların daha önce olduğuna inannıyorum onun için sizden tavsiyeler bekliyorum ne yapabilirim sizce...

hey yavrum heeeeyyyy...

arkadaşa diecast model tavsiye edelim bence

• gran turismo 5 indir sen tavsiyem
  • bu forumdan kaçmaz!
  • işte harakiri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 13 Şubat 2011; 19:41:07 >
  • Demeyin öle demeyin üzülür uzaktan kumandalı mı soruyosun canım New bright lisansli R.R Sport üretiyor onlara bak sen
  • Yem atıp ortalık karıştıran tiplere gıcık oluyorum.
    Ellerine ne geçiyorsa?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.