Şimdi Ara

BU makina nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kişi şu işe el atmazmı ya
  • gddr 4 daha var 23 ağustosda resmi olarak piyasaya çıkıyor,gddr3 ler bile üst seviye ekran kartlarında kullanılıyor çünkü pahalı gddr4 daha var
    http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2602
  • sayın tbt bey anakart hakkında yorum yapabilirmisiniz?çok sağolun ozaman 7600gs için para biriktirme çalışmalarına başlayayım
  • cevaplarınızı bekliyorum
  • tiger cage yorum bekliyorum anakarta işlemciye yani tüm bilgisayara
  • benim bildiğim forumlarda soru sorulup cevap alınır ama bu forumda sadece soru soruluyor galiba

• okumak yerine cevap yAZARMISINIZ? RİCA ETSEM?????????????????
  • NASIL BİR FORUM BU YA YÖNETİCİLERE DUYRULUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • UTANMASAM AĞLIYACAM.BİR ALLAH'INKULU YOK MUYA BU FORUMDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx-62 -- 12 Ağustos 2006; 12:24:57 >
  • kardes işlemciyi değiştirsen birde ram takviyesi yap inventustan athlon 64 x2 4200 çek kayfine bak 198$+kdv
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

kardes işlemciyi değiştirsen birde ram takviyesi yap inventustan athlon 64 x2 4200 çek kayfine bak 198$+kdv
    işlemcime iyi diyorlar birde ekran kartı öneriniz var mı?
  • yok mu yorum?
  • Arkadaşım nedir bu sabırsız halin ???

Kovalayan mı var ??
  • dostum onboard ekran kartıyla bile idare edebiliyorsan sapphire x 550 ekran kartı al + ram takviyesi yap çok fazla para da dökmemiş olursun işinide görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: tutalchamen

dostum onboard ekran kartıyla bile idare edebiliyorsan sapphire x 550 ekran kartı al + ram takviyesi yap çok fazla para da dökmemiş olursun işinide görür

cevap için teşekkürler işlemciyi çift çekirdeğe geçirsem mi vista için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx-62 -- 12 Ağustos 2006; 16:37:57 >
  • Bu bilgisayarla ne yapmayı düşünüyorsun. Gerçek kullanım amacını yazarsan görüşlerimi söylemek isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

Bu bilgisayarla ne yapmayı düşünüyorsun. Gerçek kullanım amacını yazarsan görüşlerimi söylemek isterim.

Kardeş genelde oyun ve yazılım
  • Ne tür bir yazılım? yüksek yoğunlukta işlemci kullanan türdenmi?ör:divx kodlama vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

Ne tür bir yazılım? yüksek yoğunlukta işlemci kullanan türdenmi?ör:divx kodlama vs.
    öyle yüksek yoğunlukta işlemci kullanan programlar değil örneğin java
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.