ya bıktım bı nizk değiştirmekten yahu niye beni uzaklaştırıyorlar bunun öğrene bilecem bir yer yok mu.yok yani yanlışımız varsa bilelim.
YAŞASIN AMD
quote:
Orjinalden alıntı: fx_62
ya bıktım bı nizk değiştirmekten yahu niye beni uzaklaştırıyorlar bunun öğrene bilecem bir yer yok mu.yok yani yanlışımız varsa bilelim.
YAŞASIN AMD
Bende merakettim. Eğer öğrenirsen yazda bizde bilelim. Sonuçta o kadar yıldız ve rütbe alıyoruz. Bunlar boşa giderse çok üzülürüm. Ve eskisi gibi sadece okuyup geçerim. Katılımcı olmam.
bununla ilgili forum açıyorum ozaman
FX 62 Olmuyo hem ''ulan''diye hitap ediyorsun hemde neden banladılar diyosun ne istedigini düzgün bir dille yazarsan 11 uye olmusun rockford'a hitap edişine bak sistemi ne yapmak istiyorsun hızlanmasınımı fps degerinin artmasınımı? düzgünce bir yaz bakalım o zaman sana yardımcı olur arkadaslar... bide her yerde bas bas bagırıyorsum intel öldü diye süper pi de 44 sn alan amd yi övüyorsun ölen pentium d serileri bile 42 sn alıyor dikkatine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme