Bildirim
BU MAKİNE NASIL DONAR !!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartının driver ını güncellemeyi denedinmi ? -
güncel usta -
Oyunu hicmi oynayamiyorsun ? Girdikten 5-10 sn sonra donuyorsa. ne hata veriyor.devaminda ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Directx sürümü güncellemesi veya crack yapdıysan yeni bir crack sorunu çözmesi lazım ,bu sistemde oyunun kasmaması lazım. -
daha önce başka bilgisayarda kurup sıkıntısız oynadığım bi oyun yani crack filan sağlam direct x de güncelledim fayda etmedi -
Oyunun kısayoluna yada kendisine;
Sağ Tuş Tıkla -> Grafik İşlemci İle Çalıştır -> Yüksek Performanslı NVDIA İşlemcisi
seçeneklerini takip et.
Belki, onboard ekran kartı ile açılıyorsa kasma/takılma ihtimali olabilir.
Isı durumuna da bakmanı öneririm. 80-85 derece üzerinde takılma olabiliyor. -
hiç bişey işe yaramıyosa format at -
Beyler bilgisayar yeni ve ben bilgisayar mühendisiyim. Harici ekran kartı kullanmayı da biliyorum ısınma sorununu da. 5 yaşındaki çocupa vereceğiniz öneriler haricinde önerisi olan varsa iyi olur -
Pes 5 yıllık pc'lerde bile çalışan bir oyun. Başka oyunlar kurup denediniz mi? Sorun oyundadır umarım. -
sorun oyunda 1920x1080 full özelliklerde lol mafia 2 filan oynuyorum mx payne 3 oynuyorum . pes i çözemedim -
Laptop mu bu? Laptopsa aynı özelliklerdeki laptopumda da açılmamıştı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X