benim aklım almıyor , tv de izlediğimiz mankenler arasında boyu 1.90 - 2.00m arasında olanlar var(mış).. inanasım gelmiyor, bana 190+ olanlar arasından isim verebilirmisiniz.. ?!?!
photoshopdur onlar photoshop
2 metre kızmı olur yaa ana benden 20cm daha uzun bir kızın varlığını kabullenmek istemiyorum photoshopdur onlar photoshop
walla benimle aynı boyda olan bir sürü kız tanıyorum..
boy 1.93
[hatta benden uzun olanları bile var ]
en uzunlarından biri guzide duran nında boyu 1.83 bildigim kadarıyla 1.90 dan uzun olanda yok sanırsam...
quote:
Orjinalden alıntı: Business
boy 1.93
topukları çıkarınca kaç kalıyor net ölçü lazım bize brüt değil yok bu dediklerin net ölçüyse baba sen nerde oturuyon?
quote:
Orjinalden alıntı: fake1tr
benim aklım almıyor , tv de izlediğimiz mankenler arasında boyu 1.90 - 2.00m arasında olanlar var(mış).. inanasım gelmiyor, bana 190+ olanlar arasından isim verebilirmisiniz.. ?!?!
1.87 boyunda kız arkadaşım var okul arkadaşım . nesine inanmıyosun? topuklu giydiğinde 2 metreye yaklaşıyor.
Niye aklın almıyor ki? Benim boyum 1.91. Eşimin boyu ise 1.90. Eski bir basketçi
boy 1.93
topukları çıkarınca kaç kalıyor net ölçü lazım bize brüt değil yok bu dediklerin net ölçüyse baba sen nerde oturuyon?
izmirdeyim. voleybol takımında oynayan bayanlara bakarsan şaşırmassın bu kadar profosyonel voleybol oynayan bayan arkadaşlarım var.Ayrıca Kendim basketçiyim oynadığım basket klübünün bayan takımında oldukça fazla 1.90 ın üstü
benden uzak dursunlar 180nin üstündekiler yoluma çıkıpta moralimi bozmazlarsa sevinirim. ideali 170-180 arası
Yok canım o kadar da değil napıyorsun?
nası yani anlamadadım valla
Ordaki bayan çok uzun diyorum o kadarda abartılı değil diyorum.
ha şimdi anladım jeton geç düşüyo biraz ben yapmıyorum valla site yapıyor resimlerde hile var gibi bencede ama 2m falan olanları varmış öğrendiğimize göre.
1.90'a kadar normal bence, gerisi fazla.
Boyuma uygun kız aranıyor 1.90
Benim boyum da 5.48
Mesela
Bende uzun boylu kız istiyorum ya Boyum 1.93
kısa istiyorum ben 1,75 civarı favorim üst limit 1.80 alt limit 1.65'e kadar düşerim.pm ile başvuruları bekliyorum
tuğba özay 1.90 dı galiba ama mankenlerin geneli 1,80-1,85