Şimdi Ara

Bu medya ne yapmaya çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dikkat ettim de her yerde yönetim ile teknik heyet özellikle fatih terim arasında sorunlar olduğunu dile getiriyor. onlar klüp üyeleri belki yalan dolanın farkındalardır fakat tek amaçları taraftarı kışkırtmak. oyuna gelmeyelim. 3. malubiyette hemen ipimizi çekiyorlar dikkatli olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ingazi

Arkadaşlar dikkat ettim de medya her yerde yönetim ile teknik heyet özellikle fatih terim arasında sorunlar olduğunu dile getiriyor. onlar klüp üyeleri belki yalan dolanın farkındalardır fakat bizler taraftarız ve bu medyanın tek amacı taraftarı kışkırtmak. oyuna gelmeyelim. 3. malubiyette hemen ipimizi çekiyorlar dikkatli olmak lazım.

edit: eksik cümle
  • yahu mesajı editleyemedim çile çektim :) neyse sinirle ve uykusuzlukla yazdım kusura bakmayın. eksik olan yerde biz taraftarız daha dikkatli olmamamız lazım yazmıştım. velhasıl yine başladılar kötü senaryolara arkadaşlar
  • Forum icin diyorsan medyaya gerek yok kardesim, burada farkedilen yas ortalamasi 10-16 yas arasi futbolla yeni tanismis ve henuz kendini ispatlama asamasinda olan ufak kardeslerimiz var, onlar forumda ki kalabaligi olusturup sacma sapan basliklar acarak, felaket tellalligi yapanlar, yani hic kafana takma, forumu fazla ciddiye alma, bu konulari okuyup taraftarimiz bu halde dersen bunlara gore biz seneye kumeye dusmemeye oynariz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Forum icin diyorsan medyaya gerek yok kardesim, burada farkedilen yas ortalamasi 10-16 yas arasi futbolla yeni tanismis ve henuz kendini ispatlama asamasinda olan ufak kardeslerimiz var, onlar forumda ki kalabaligi olusturup sacma sapan basliklar acarak, felaket tellalligi yapanlar, yani hic kafana takma, forumu fazla ciddiye alma, bu konulari okuyup taraftarimiz bu halde dersen bunlara gore biz seneye kumeye dusmemeye oynariz..

Geçen sene de bu yüzden küme hattına kadar geriledik zaten. bursa deplasmanından malup olmak kadar normal birşey yok. kaldı ki tek kale oynadık ne kadar final pozisyonlara giremesek de tek kale oynadığımız açık. bursa gibi bir takım defans yapıyor ve bu defansı zaman zaman açtık zaman zaman açamadık. normal şeyler bunlar. umarım taraftar kimsenin gazına gelmez ve bu sene bu ipi göğüsleyerek eskilerdeki gibi avrupada ilerleriz.

• Bu gün çift kale maçta a takım b takımını yendi. Sonra pas antremanı yaptılar. Bunu yazan gazeteyi alır okurmusunuz? Bir taraflarından bir şey uydurmak zorundalar. Çünkü kültürleri/kültürlerimiz buna yetiyor.
  • haklısın kunter kardeş. zira bu medya ne tesadüftür ki hep gs bjk için savaşıyor. fenerde yer yerinden oynuyor şu sıralar ama 1000. galibiyet hikayesiyle süslüyorlar manşetleri. geçen hafta ibb ye malup oldu aykutla yönetim ayrıldı vs haberleri yok doğal olarak çünkü olmaz da. ligde 3. galibiyetini almış takım, şu manüplasyona bakar mısınız? neyse çok söze gerek yok. umarım bu şike davaları da çözülür de medya da safını düzenler tekrar.
  • QTM ye dikkat edin şimdilerde de Türk Futbolunun düşmanı olarak GS yi gösterecekler.

Y. Demirörenin bahsettiği birlik olmalıyız. Boş verin Avrupayı gitmeyelim 1-2 sene muhabbetinden sonra Birlik olan Türkiyeyi arkadan vuran GS şeklinde ürünler bugün yarın düşmeye başlar.

Akşam Sinan Engini dinlerken bunu ima ediyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ingazi

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Forum icin diyorsan medyaya gerek yok kardesim, burada farkedilen yas ortalamasi 10-16 yas arasi futbolla yeni tanismis ve henuz kendini ispatlama asamasinda olan ufak kardeslerimiz var, onlar forumda ki kalabaligi olusturup sacma sapan basliklar acarak, felaket tellalligi yapanlar, yani hic kafana takma, forumu fazla ciddiye alma, bu konulari okuyup taraftarimiz bu halde dersen bunlara gore biz seneye kumeye dusmemeye oynariz..

Geçen sene de bu yüzden küme hattına kadar geriledik zaten. bursa deplasmanından malup olmak kadar normal birşey yok. kaldı ki tek kale oynadık ne kadar final pozisyonlara giremesek de tek kale oynadığımız açık. bursa gibi bir takım defans yapıyor ve bu defansı zaman zaman açtık zaman zaman açamadık. normal şeyler bunlar. umarım taraftar kimsenin gazına gelmez ve bu sene bu ipi göğüsleyerek eskilerdeki gibi avrupada ilerleriz.

Aynen oyle hocam, "14senelik bu cile bitsin artik bu sene, sen sampiyon olacaksin seni sevmeyen olsun" diyebilen taraftarlar ancak iyi gunde sevinmeyi hakediyorlar bence..
    Ama simdi bakin hep medya mahkumu taraftarlar, yolda satassalar 1tane gogus goguse verebileceginiz taraftar kalmadi sanki (foruma gore)
    Tamam modern futbol vs derken taraftarinda tarzi degisiyor ama bizim gibi basarilarla buyuyup bunlari da olumune sevip desteklemenin armagani olarak adlandiran kitle kolay kolay sacma sapan bir mantigin icine giremiyor malesef.. Bursa macinda cok net bir kac pozisyonumuz vardi ama son vuruslar kaleci icin tehlike yaratmadi, kalkipta bu macta akin akin ataklarla 5-0 galip gelmemizi kimse beklemiyordu zaten.. Medyaninda isine geliyor bu tip seyler cunku onlar yeni yeni anladilar taraftarin artik ucuz lokma olmaya basladigini ve hemen her yazilana yem oldugunu.. Benim gozumde ki asil taraftar benim gibi dusunen kesim oldugundan sizlerin yazdiklarinizi okuyabilmek icin giriyorum sadece bu bolume..

• sırf sizde degil her takımda boyle oluyo
    mesela daha son fb macı
    alex semihe pas atmadı arada sorunmu var alex klubeye gıtmedı aykutla sorunumu var anlamıyorum kı :D amacı farklı bunların
  • tamam medya çok abartıyor o konuda haklısınızda,ft ve yönetimden bir kaç isim arasında ilk günden itibaren sorunlar olduğuda ortada..sezon öncesi bülent tulun ve sedat doğan olaylarını hatırlayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.