Şimdi Ara

Bu mesaj cihazınızı çökertebilir: Neredeyse tüm Apple aygıtlarını çökerten yeni bir karakter hatası tespit edildi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu artık sürpriz değil. IPhone'un kendi kamera uygulaması bile sık sık telefonu kilitleyip yeniden başlatmaya sebep oluyor. Artık IOS eskisi gibi tutarlı bir işletim sistemi değil ne yazık ki. Uygulama sandbox özelliğinin getirdiği güvenlik de olmasa asla tercih etmezdim.

• Çok saçma Apple gibi bir şirketin bu kadar basit bit şeyi halledememesi.

• TümAmiraL kullanıcısına yanıt
    verdikleri güncelleme genelde boş oluyor veya sorunlu oluyor eski versiyonlara.6s kullanıyorken 12 güncellemiştim bataryası inanılmaz kötü gitmeye başlamıştı.Gelen yenilikler ise androide kıyaslamak hata olur.En azıdan samsung güncelleştirmeleri ile.

• Bu telefonların kullandığı işletim sistemi zaten çöptü.. Zamanında rakipleri plastik diye 4s ve 5s kullanmıştım ama artık rakiplerin de malzemesi kaliteli.. Kısacası gerek kalmadı.. Bu çöpler italyan bayrağıyla değil, kendi kendine de sapıtırdı zaten.. Böyle hata mesajı falan vermezdi, programı çalıştırırken birden küt diye masaüstüne atardı.. Bazen de, appstore'dan apk indirirken, o apk'nin inmesi sonsuza kadar sürerdi ya da aynı google playstore'da olduğu gibi beyaz ekran falan gelirdi.. bunun da, adı, cihazı pahalıya alıp kazıklanan yurttaşlar tarafından stabilite falan koyulurdu.. Hatta babamdaki iphone kendisi hastanede yatarken bir gece dondu kendisine ulaşamayıp merak etmiştim, babamla aynı oda da yatan bir kızı cep telefonundan arayıp, cihaza nasıl hard reset atacağını öğretmiştim.. iphone kullananlar hala bu markaya sötöböl diyorlar mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 24 Nisan 2020; 18:4:58 >

• Yurtdışı teknoloji sayfalarında çok büyük Apple mail uygulamasında açık bulunmuş

Bilginiz var mı

• Appvid-19

• Dikkatli olun !
  • Bir sistemi yada uygulamayi bu sekilde cokertebilmek icin extra caba sarf etmek gerekiyor. Ya kernele gomerek yada ayri bir servis yazarak bu iki karakterin yan yana gelip gelmediginin kontrolu yapilmadiktan sonra niye coksunki cok sacma. Arapcaya benzer bir karakter ile vatikani temsil eden italya bayragi... Komploculari ve buyuk resim kursu mezunlarini goreve cagiriyorum

• yerli telefonun zamanı geldi...

• Cihazı zorla yeniden başlatıp, birkaç birkaç defa i message'ı kapatıp açarak mesajı silmeyi başarırsanız düzeliyor. Tabi tekrar bu mesajı alana kadar..
    Su kafadan hala vazgecemediniz, evde iphone 7 var son guncellemeden sonra cihazda kitlenmeler sıkça yaşanmaya başladı, telefonu kapat ac yapmadan düzelmiyor. Iphone 6s in son sürümünü düşünemiyorum bile. Evde ipad mini var daha düşük ios sürümlerinde kullabilabilir durumdayken su an safaride 20 dklik dizi izlerken 10 dk da bir safari kapanıp yeniden açılıyor otomatik. Guncelleme o zaman diyebilirsin fakat guncellemeyince de uygulama indiremiyorsun, ios kosulu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Su kafadan hala vazgecemediniz, evde iphone 7 var son guncellemeden sonra cihazda kitlenmeler sıkça yaşanmaya başladı, telefonu kapat ac yapmadan düzelmiyor. Iphone 6s in son sürümünü düşünemiyorum bile. Evde ipad mini var daha düşük ios sürümlerinde kullabilabilir durumdayken su an safaride 20 dklik dizi izlerken 10 dk da bir safari kapanıp yeniden açılıyor otomatik. Guncelleme o zaman diyebilirsin fakat guncellemeyince de uygulama indiremiyorsun, ios kosulu var.
    Bunları yeni IOS sürümlerinde, kasıtlı olarak, işlemci hızını düşürdükleri için mahkemede dövmüşlerdi.. Hala devam mı ediyorlar müşterilerini dolandırmaya?
    Ekonomik döngü denen bir olay var adamlar global pazarda satıyor. Sanki yılda 10 farklı model çıkarıyor gibi bi de desteği devam ediyor diyorsun şaka gibisin... (iPhone 11 kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eftaldiner -- 25 Nisan 2020; 16:4:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesaj atılarak telefonu çökerten mesajlar IOS' de ne zaman bitecek?

Cidden merak ediyorum bir telefon mesaj geldiği için niye çöker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 26 Nisan 2020; 12:37:22 >
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Apple ın allh belasını versin Ipad imi bacanağımın kızına hediye edecektim, bu yüzden İcloud dan çıkış yaptım ve bi daha hiç etkinleştiremedim. Normalde fabrika ayarlarına döndürünce sıkıntı olmuyordu, sırf direkt icloud dan çıkış yaptım diye (bence) ipad bilgileri eşleşmediği için etkinleştirilemiyor gibi, internet te bile eşi benzerine rastlanılmayan bi sorun çıkartı. İnternet de anlatılan tüm çözümleri üzerinde denedim ama olmadı, Apple dan yardım istedim, irlanda merkezli bi numaradan aradılar, aynı çözümleri, bir de onunla beraber yaptım. Sonunda donanımsal sorun dedi, işin içinden çıktı. Donanımsal sorun böyle mi olur, Sırf garantisi yok diye bi daha gidip buna para vericem tamir edecekler. Ben bugüne kadar hiç böyle donanımsal sorun görmedim, duymadım, İpad açılıyor ama etkinleştirilemiyor, Bu olsa olsa yazılımsal sorun olmalı ama donanımsal deyip çıktılar işin içinden. Çocuğun da hevesi kursağında kaldı.
    İcloud yani Bulut taki Kilit olayı tam bi saçmalık. Ağ bile kalitesiz görünüyorsa etkinleştirme gerçekleştirilemiyormuş, Apple dan konuşan kadın söyledi bunu. Başka başka ağlarla tekrar tekrar dfu modundan sıfırlamaya çalıştım yine olmadı.

Bi gün başına gelirse, Android cephesine hak vereceğini zannediyorum

• Bende çökmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Niye 6s son sürümünü düşünemiyorsunuz ki? Telefonunuz 6s'e 8'den daha yakın Ayrıca çıktığı sürümden midir bilmem ama 7 en çok crash olan serilerden biri.

• " Telefonunuz 6s'e 8'den daha yakın " daha saçma bir yorum olamaz..
  • 8 plus telefonum durup duruken kapandı. Açınca beyaz ekran elmada kalıp kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor.
    Bundan dolayı mı yoksa :/

pc telefonu görmediği için hiçbir işlem de yapamıyorum :/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.