Şimdi Ara

bu mesaj mailime gelmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba umarim mesajimdan rahatsizlik duymasiniz cidi bir arkadaslik icin yaziyorum size benimle tanismak isterseniz tel brakin size donerim
    diye birde fotograflarının olduğu winrar dosyası var fotoğrafları normal açık saçık falan değil yani benim anlamadığım fake ise bence fake telefon numaramı alıp napcak kredi kartı falan dese anlayacağım size böyle mesajlar geldi mi bide bunun amacı ne

• Sen o Zip'i aç Sonra resme tıkla , Trojan artık Pc'nde Herhangi bir Online Alışverişinde Tüm bilgilerin çalınabilir , Pc'ne format at.
  • tamam hocam hemen formatlıyorum
  • trjon korkusu bende de en iyi kendısı soyle ucuz bi netbook alın aloşeverşi onla yapın ciddiyim
  • Formata gerek yok nod32 tarama yap garanti olsun diye advance system care ile temizlet sorun kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amacı ne olacak bir şeyler çalmak bunun yüzünden zaten hep hataya düşüyoruz, genel fikrim hep şöyledir bana para vermeyen benden para istemek dışında bir seçeneği seçmez.
  • attım artık format insan mailine gelen mesajı açmaktan korkacak artık aslında alışveriş için ucuz netbook fikri güzelmiş sadece alışverişte kullanacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Mesaj Gönderme Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Böyle Bir Mail Gelmiş(İşbank)
    16 yıl önce açıldı
    Böyle bir mesaj geldi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.