Beni seviyormusun Tanrım? Neredesin? Mutluluğumu çalanlar var. İçki içiyorum kızıyormusun? Hangimizi çok seviyorsun?...
Yıldızlara tutmak için erken Bu hayatın en çok rengini sevdim... ve.. Daha iyi öğrenmek istediklerim kalmadı Bunca kadın sana beni şikayet etmişken.
Küçükken hergece Tanrı'ya bana bi bisiklet vermesi için dua ederdim.....Daha sonra Tanrı'nın çalışma prensibinin bu olmadığını öğrendim ve gidip bi bisiklet çaldım.... Şimdi hergece Tanrı'ya beni affetmesi için dua ediyorum...
peki size bi soru.sabretmek mi kolaydır şükretmek mi?
O kadar çok bıraktımki sevilmeye kendimi Alıp yere vurdular Bu kez gözüm görmüyor hiçbirşeyi Sen bari duy beni...
quote:
Orjinalden alıntı: sezenda
peki size bi soru.sabretmek mi kolaydır şükretmek mi?
Beni seviyormusun Tanrım? Neredesin? Mutluluğumu çalanlar var. İçki içiyorum kızıyormusun? Hangimizi çok seviyorsun?...
Sevip sevmediği, kimi daha çok sevdiği, O'nu ilgilendirir. Senin sevip sevmemen de seni...
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Küçükken hergece Tanrı'ya bana bi bisiklet vermesi için dua ederdim.....Daha sonra Tanrı'nın çalışma prensibinin bu olmadığını öğrendim ve gidip bi bisiklet çaldım.... Şimdi hergece Tanrı'ya beni affetmesi için dua ediyorum...
Al Capone.
Bunu bir süre imzamda taşımıştım. Millet o nasıl laf sen nasıl insansın diye bana tepki göstermişti. Halbuki büyük bir suçlunun, ünlü bir mafya babasının çocukluğuna dair çok önemli bir ipucu veriyor insana. Demek ki suçlular bir anda suçlu olmuyor, bu işin bir de geçmişi var (:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme