Şimdi Ara

bu meşhur kampanya dan 0km 2006 cdti corsa essentia ladım acaba doğru mu yaptım yanlış mı ne dersini (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polo kesinlikle sınıfında genis bi arac en azından corsa daha buyuk deil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baaris

polo kesinlikle sınıfında genis bi arac en azından corsa daha buyuk deil..

ikisini yanyana koy, birinden inip öbürüne bin, fark bariz anlaşılıyor.

• selamlar
    bende 97 model corsa vardı, 2003 te falan bi kaza yapmıştım. yanımda arkadaşım vardı, ona laf yetiştirirken kırmızıda durana arkadan bodoslama giydirdim. vurduğum, nissan pick-up'tu, tam tamponuna vurdum. farlar kırıldı tabi, biraz kaput ezildi, rady. fanı gitti.
    yanımdaki arkadaş dediki: 'araba baya sağlammış, çok sağlam vurduk çünkü' dedi...

velhasılı; şahsi görüşüm, amerikanları saymazsak, dünyada en kaliteli arabalar alman arabalarıdır. merso, bmw, audi, vw, opel buna örnek... Getz'le kıyas kabul edilemez.
  • ewet fark bariz anlasılıyor polo kesinlikle daha kalıteli we daha genis bi araba we daha yuksek bi kasası war...ben de polo yok corsa 1,3 cdtı oldugu halde bu kadar gercekciyim..
  • arkadas otomatik demis poloda dizel otomatik yok....

ayrica sağlam durmasiyla sağlam olmasi arasinda fark var

yarisin burnu belki polonun yarisi ama ncap ta 5

corsa ve polo 4 yildiz almistir. yani aynidir oyle sağlam duruyor demekle olmaz
  • quote:

ewet fark bariz anlasılıyor polo kesinlikle daha kalıteli we daha genis bi araba we daha yuksek bi kasası war...ben de polo yok corsa 1,3 cdtı oldugu halde bu kadar gercekciyim..

daha dün ikisi yan yanaydı, sırayla bindim. arkadaşın polo, evet daha kaliteli malzeme kullanılmış bende kabul ediyorum ama genişlik olarak corsa daha üstün. corsanın arka diz mesafesi poloya göre yayla gibi kalıyor.
  • corsanın koltuklarına dikkatli bakmani tawsiye edıyorum arka koltuklar ufak we egimli ondan dolayı daha genıs duruyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: papercut

Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel Essentia 31.149,00 YTL 7.000,00 YTL 24.149,00 YTL

Anahtar Teslim Perakende 31.149,00 YTL

Bu arabanın zaten normal değeri 24 milyar. Üzgünüm hiç bir indirimden faydalanamamışın. Dikkat ederseniz arabaya 31 milyar gibi şişme 1 rakam verilmiş onun üzerinden fiyat düşülmüş. Değişen hiç birşey yok. Aynı hataya Opel Astra Classic te düşüyordum.Böyle olması nedeniyle vazgeçtim.

Ama sen memnun kaldıktan sonra bizim birşey dememiz önemli değil. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Ya siz ne memnuniyetsiz adamlarsınız.24 milyara turkiyede başka dizel araba varmı? fiestanın abs olamaynında bile 30 milyardan bir kuruşa inmiyorlar.Adam 24 milyara taş gibi dizel araba veriyo ve hala sizlere yaranamıyor.Ne istiyorsunuz yani üstüne paramı versinler arabanın..Biraz mantıklı olun.

• quote:

corsanın koltuklarına dikkatli bakmani tawsiye edıyorum arka koltuklar ufak we egimli ondan dolayı daha genıs duruyor..

dediğin gibi arka koltuklar eğimli. yani adamlar eğimli yapmayı akıl etmişler. içine sığamayacağıma eğimli otururum daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellci -- 22 Eylül 2006; 8:17:27 >
  • arkadaşım aldıktan sonra iyimi yaptım kötümü yaptım yorumu bence çok gereksiz
    hayırlı olsun kazasız belasız kullan dizel bir aracı iyi fiyata alırsın corsanın otomatik vitesinde vites geçişleri biraz fazla hissedilir ama başka otomatik vitesli araç kullanmadıysan farketmeyedebilirsin
  • AYNEN KATILIYORUM BEN DE DÜN AKŞAM 25 600 OTOMATİK DİZELİNİ ALDIM İYİ YAPTIĞIMA İNANIYORUM BU PARAYA BU STANDARTLARDA BAŞKA HİÇ BİR DİZEL BULAMASSIN O YÜZDEN HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
    quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

arkadaşım aldıktan sonra iyimi yaptım kötümü yaptım yorumu bence çok gereksiz
    hayırlı olsun kazasız belasız kullan dizel bir aracı iyi fiyata alırsın corsanın otomatik vitesinde vites geçişleri biraz fazla hissedilir ama başka otomatik vitesli araç kullanmadıysan farketmeyedebilirsin
  • o fiyata corsa gayet iyi bir seçim
  • EYVALLAH

• YAHU CORSA ZATEN İYİ BİR ARABA. 2-3 SENE ÖNCE OLSA BİLE BU FİYATA SATILIRDI BU ARABA. MODEL YENİLEYECEĞİ İÇİN BAYA FİYAT DÜŞÜRMÜŞLER. VARSIN OLSUN. MİLLET DİZEL ALABİLMEK İÇİN TAKLA ATARKEN, 25-26 YA İYİ Bİ DİZEL ALMAK SÜPER Bİ OLAY BENCE.1.3 TDI BAYA DA SERİ, LAKİN BAS GAZA
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: ugurtheboy

YAHU CORSA ZATEN İYİ BİR ARABA. 2-3 SENE ÖNCE OLSA BİLE BU FİYATA SATILIRDI BU ARABA. MODEL YENİLEYECEĞİ İÇİN BAYA FİYAT DÜŞÜRMÜŞLER. VARSIN OLSUN. MİLLET DİZEL ALABİLMEK İÇİN TAKLA ATARKEN, 25-26 YA İYİ Bİ DİZEL ALMAK SÜPER Bİ OLAY BENCE.1.3 TDI BAYA DA SERİ, LAKİN BAS GAZA

• hata etmişin ben olsam almazdım kasımda yeni corsa çıkıyo eldekileri bitirmeye çalışıyorlar keşke bekleseydin

bu meşhur kampanya dan 0km 2006 cdti corsa essentia ladım acaba doğru mu yaptım yanlış mı ne dersini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dellci

quote:

corsanın koltuklarına dikkatli bakmani tawsiye edıyorum arka koltuklar ufak we egimli ondan dolayı daha genıs duruyor..

dediğin gibi arka koltuklar eğimli. yani adamlar eğimli yapmayı akıl etmişler. içine sığamayacağıma eğimli otururum daha iyi

uzun yolda sıkıntı yaratır gibi gelıo bana konmus olmak isin konan o koltuklar nese...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemoki

hata etmişin ben olsam almazdım kasımda yeni corsa çıkıyo eldekileri bitirmeye çalışıyorlar keşke bekleseydin

bu meşhur kampanya dan 0km 2006 cdti corsa essentia ladım acaba doğru mu yaptım yanlış mı ne dersini

Tabi Opel'de enayi ya aynı fiyata satacak yeni kasa Corsa'yı.
  • İYİDE YENİSİNİ BEKLESE 10 MİLYAR BİRİKTİRMEYİ DE BEKLEMEK ZORUNDA KALACAKTI..! HEM YENİSİ O KADAR PARA EDER Mİ MEÇHUL...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Ben de 31 milyar verip Corsa almam. Orada öyle yazdığıma bakma.

EEE OZAMAN NEDEN YAZIYON MİLLETİ KANDIRIYON ALLAHALA ADAM 31000 YTL ALINIR DİO SONRA GELMİŞ ÖLE YAZDIĞIMA BAKMA DİO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-blue-59 -- 25 Eylül 2006; 12:12:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.