Şimdi Ara

bu meşhur kampanya dan 0km 2006 cdti corsa essentia ladım acaba doğru mu yaptım yanlış mı ne dersini (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VALAL BEN ALDIM İYİ DE YAPTIM YARIN TESLİM EDECEKLER KARŞI FİKİRLERE SAYGI DUYARIM AMA BU PARAYA BU DONANIMDA BU KALİTEDE ARAÇ YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-blue-59

quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Ben de 31 milyar verip Corsa almam. Orada öyle yazdığıma bakma.

EEE OZAMAN NEDEN YAZIYON MİLLETİ KANDIRIYON ALLAHALA ADAM 31000 YTL ALINIR DİO SONRA GELMİŞ ÖLE YAZDIĞIMA BAKMA DİO

Almak isteyen 31 milyara full+full olanını alır diyorum. Ama o paraya daga güzel arabalar varken ben o kadar para vermem. Kimseyi kandırmıyorum. Düzgün okursan düzgün bir şekilde anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 25 Eylül 2006; 17:43:44 >

• O fiyata alınabilecek en iyi dizel araba. Hem performanslı hem de ekonomik. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin. Saygılar...
  • eyvallah sağol
  • iyidir kapan bulan dua ediyor yakaladıgına

stoklar zaten tükenmek üzere

o fiyata cok iyi bir arac bence
  • stoklar çoktan tükenmiş
  • odak oto yu bir arayın oarda var
  • İyi fiyata güzel araba almışsın. Yeni kasası en az 30 milyar olur ayrıca piyasaya yeni çıkan arabayı almak bence sakıncalı, aletin zayıf yönleri henüz ortaya çıkmamış, giderilememiş oluyor. En az bir model yılı beklemek lazım.
  • Yenisinde önce çocukluk hastalarıklarının bitmesini beklemek gerekiyor.

Eski kasanın yan sanayisi dahil herşeyi oturmuş olur...

Kullanmak için eski kasa, hava atmak için yeni kasa olabilir
  • ARKADAŞLAR ARACI TESLİM ALDIM YAKLAŞIK 40 KM YAPTIM FAKAT TRAFİKTEN DAHA 90 I GEÇEMEDİM
    ARACI EŞİM KULLANICAK GÜZEL GÜVEN VERİYOR KULLANIMI RAHAT ARACIN BİR AĞIRLIĞI VAR GÜVEN VERİYO ŞİMDİLİK MEMNUNUZ ZAMAN NELER GÖSTERİR BİLMEM
  • EVET İLK BOMBAYI PATLATTIK KALDIRIMA ÇIKARKEN ALTINI SÜRTTÜK YAKIT DEPOSUNA GİDEN İKİ ADET BORU DELİNMİŞ 160 YTL DEN İKİ ADET İŞÇİLİK 120 ÇEKİCİ OHHH ŞİMDİLİK 440+ÇEKİÇİ AMA EN İLGİNCİ PARÇALARI ONLAR DEĞİL BEN BULDUM BÖYLE REZİLLİK OLMAZ SİPARİŞ VERİR GETİRİRİZ DİYOLAR AMA ARABAYI BAYRAMDAN SONRA VERİRİZ DİYORLAR BEN PARÇALARI BAŞKALARI ARACILIĞIYLA ANK. GETİRTİYORUZ ARABAYI ALALI 19 GÜN OLDU KASKO YU BİLHASSA SORUN OLMASIN DİYE OPEL BAYİİ YAPTI ANLAŞMALILAR MIŞ FAKAT BU BAYİİ SORUN YAPTI BİZ ÖDİYECEZ SONRA KASKODAN TAHSİL EDİCEKMİŞİZ BÖYLE SAÇMALIK OLURMU YAA

• 1 nisan 2005 de 30.6 milyara 2005 1.3 cdti enjoy u aldık
    fiyatlar amma gerilemiş cok uzuldum dogrusu
  • Kesinlikle en doğru seçimi yapmışsın.Bir kerer dikkat edilmesi gerekn husus fiyat-kalite-donanım oranı!Bu fiyata bu donanım ve opel kalitesi.Kesinlikle doğru seçim.Bende düşündüm ama bayiye sorduumda artık bulamazsınız dediler.Bu arada poloyu kıyaslıyan arkadaşa sözüm: Polo ilede ilgileniyorum corsa bulamadıım için.Polo donanım bakımından çok zayıf kalıyor o fiyata.Birtek polo goal olabilir o da 2006 sonunda kalkıyor özel üretim olduundan.Getz alırsın.Aklıma tyakılan tek yeri güvenliği.Gerisini düşünmüyorum sorun çıkarırsa garantisi 5 yıl.Corsa alan arkadaşıma hayırlı olsun ve kendini kutlayabilirsin.Devir ekonomi devri ve aracın en az yakanlarıdan biri.Lüks gezmek için çok para veremem ve ya gezilerimi kısıtlayamam ben.Sende bienimle aynı fikirdeysen ki seçimine bakılırsa biraz bendensin, doğru aracı almışsın.

• herkezin kendine göre fikirleri var önemli olan senin kendi içinden gelen sesin

mennunsan olay bitmiştir sonuçta aracı almışsın ne degişecekki götürüp gerimi verecen???????
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.