Şimdi Ara

Bu millet arabalara napıyorda anasını ağlatıyor ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
16.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
271 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamam kabul de mal da canın yongası :)

Biraz rahatlıksa biraz da dikkat gerek! Milli servettir yazıktır.
  • Maalesef çok bilinçsiz sürücü var.

Arabaları çarpışan araba kıvamında kullanan, sürekli sağa sola çarparak ve sürterek kazmalığın önde gidenini yapan.

İkinci elde düzgün sürücü az olduğu için kazasız araç bulmak zor. Egitimsiz, kültürsüz kitlenin doğal sonucu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yazmayı unutmuşum. Yollarımız sadece bazı yerlerde iyi. Bazı yerlere arazi aracını bile sokmak istemez insan.
  • Arabaya hiç özen göstermem.Sadece vakti geldimi bakımını yaptırır binerim.İçi tozlanmış,dışı çizilmiş umursamam.Yine de araçlarımı nerdeyse zorla satın aldılar benden :) İlk aracım 1978 model Ford Taunus'u 2013 yılında aldığımda elinde kalır satamazsın vs demişlerdi.Adam kapımda yattı arabayı bana sat diye.Satmıcaktım babamı ikna etmiş.Söz verdiği için istemeyerek sattım arabayı.Palio van aldım filo çıkması hemde 290 binde.Satılmaz dediler buna da.Palio'yu ağır işlerde eşya taşıma vs kullandım yetmedi kim istediyse verdim arabayı.Linea aldım 1 sene bindim Linea'ya.Sahibindene koydum fiyatı da yüksekti.İlk gelen müşteri satın aldı.Şuan yine Palio'ya kaldım onunla dolaşıyorum şu sıralar.Ama araba cidden rezalet duruma gelmiş.Bi süre takip etmedim 20 bin km aynı yağla dolaşmış önden kaza yapmış sağı solu vuruk içinde.Yİne de soran var satılıkmı diye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bir komşum var her hafta sonu arabasının temizliği ile 2 saat uğraşır.arabasıda eski model toyota corolla.adam kışın ortasında yağmur yağarken arabası ile uğraşıyor.arabasını kuş kirletse koşar temizler öyle bir tip.Kardeşim araba bu.Kapıda duruyor.bu kadar uğraşmaya ne gerek var.Havan kime?Eline ne geçiyor?Bu kadar titiz olmanın alemi yok.Götürürsün ayda bir yada 2-3 haftada oto temizlemeye aracı temizlerler.Servis noktasında yetkili servislerin fiyatları belli.Bende 2008 model megane var yetkili servis 750 tl istedi.gittim sanayiye 300 tl ye yaptırdım.Yapılan iş filtre ve yağ değişimi.Ne diye 450 tl fazla para vereyimki?Kullanıma gelirsek kardeşim para kolay kazanılmıyor ne kadar aracı hor kötü kullanıorsanız o kadar da masraf çıkarır.2.eldede satışı o kadar zor olur. son olarak yolların halide ortada.ne kadar dikkat edersek edelim illa başımıza bir şeyler geliyor.Demek istediğim fazla abartmaya gerek yok...Araba bu gider bakarsın işine gelirse alırsın işine gelmezse almazsın..Sitem etmenin anlamı yok...Sonuçta MAL--- mal sahibinin....

• Ulan içimde birikenleri resmen dışarı vurmuş bu yazı. Bi araba alacağım fenalık geldi. Birde dosta gider lafını uyduranı bulsam kolunu bacağı ile yer değiştireceğim!
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    espri yaptı balkabağa koy tabağa ye sabaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Özellikle gençlerin bir kısmı arabayı içinde sigara/alkol alma, piyasa yapma aracı gibi görüyor. Ani hızlanmalar, ani frenler, tümseklerden hızlı geçmeler, ters hareketler derken arabanın içini de yürüyen aksamını da beceriyorlar. Hele dizel araç ile kırmızı ışıkta hızlı kalkma yarışı yapanlara iyice gülüyorum. Yahu mazot olmuş 5 TL, dizelde amaç biraz olsun tasarruf değil mi? Adam köklüyor da köklüyor.

Türkiye'de yetkili servislerin çok pahalı olması da, garantisi biten araçları anında sanayiye düşürüyor. Zengin adam bile o kazığı yemek istemiyor. Geçen Mengerler bir A180 kısa far değişimine 360 TL istedi benden. Sanayide 20 TL'ye hallettim. Ama işte araba sanayiye düşünce de, ustalar deneme yanılma derken içine ediyorlar. Bu da bir faktör

100 dese anlarım hadi bir nebze de arkadaş bazı markaların periyodik bakımı 360 lira :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrumud

Benimde bir komşum var her hafta sonu arabasının temizliği ile 2 saat uğraşır.arabasıda eski model toyota corolla.adam kışın ortasında yağmur yağarken arabası ile uğraşıyor.arabasını kuş kirletse koşar temizler öyle bir tip.Kardeşim araba bu.Kapıda duruyor.bu kadar uğraşmaya ne gerek var.Havan kime?Eline ne geçiyor?Bu kadar titiz olmanın alemi yok.Götürürsün ayda bir yada 2-3 haftada oto temizlemeye aracı temizlerler.Servis noktasında yetkili servislerin fiyatları belli.Bende 2008 model megane var yetkili servis 750 tl istedi.gittim sanayiye 300 tl ye yaptırdım.Yapılan iş filtre ve yağ değişimi.Ne diye 450 tl fazla para vereyimki?Kullanıma gelirsek kardeşim para kolay kazanılmıyor ne kadar aracı hor kötü kullanıorsanız o kadar da masraf çıkarır.2.eldede satışı o kadar zor olur. son olarak yolların halide ortada.ne kadar dikkat edersek edelim illa başımıza bir şeyler geliyor.Demek istediğim fazla abartmaya gerek yok...Araba bu gider bakarsın işine gelirse alırsın işine gelmezse almazsın..Sitem etmenin anlamı yok...Sonuçta MAL--- mal sahibinin....

Tüm oto temizleyicilerin yedi ceddi gelse o kuş pisliğinin verdiği zararı gideremez.

• istediğin zaman yiyebilirsin
    blok
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    çok ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F16513DF7 -- 31 Aralık 2017; 10:36:22 >
  • Bir arkadaş 50 bin tl'ye 1.5 dci fluence aldı arabasında sigara icmez içirtmez gün aşırı yıkar ama sabahları eksi bilmem kaç derecede marşa basar basmaz o soğuk motora öyle gaz basar ki benim içim gider yan koltuktan tokadı suratına yapıştırasım gelir :) Tümseklerden de min 3. vitesle geçer (atlar desek daha doğru olur) yani kısacası arabaya alenen tecavuz ediyor bu adam ama arabasini satarken boya degisen yok diye ilana koyacak ve arabasina bebek gibi davranan bir cok soforden daha fazla paraya okutacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan ben de çok kollarım 204 ye sıfır b8passat aldım başina gelenler

Dolu vurdu

Köpek isirdi

Kediye vurdum tampon kirildi

Taş düştü camurlugun yamulttu

Abim arkadan benim kullandığım ( benim arabamı benim kullandığım arabaya ) vurdu

Büyük abim amblemi kırdı öndeki arabaya vurarak

ALLAHA SUKUR OLSUN EN BUYUKLERİ BUNLAR OLSU. DEDİM UNUTTUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.