|
Bildirim
|
Boya var mı? Boya yoksa sorun yok. Boya önemli.
|
Dunya mali bu kadar ozene gerek yok bazi arabalar olur evet onem verilir bakilir sevilir ama bazisi essek misali kullanilmalidir
|
Hadi trim sesini de anlarım, biraz dikaktsizdir kaldırımlardan sert geçer, gaz fren ayarı zayıftır sürücünün vs vs. ama iç aksamdaki aksesuarlar veya malzemelere resmen tecavüz ediyorlar bunu anlamıyorum işte.
|
Öncelikle aracı sanayide yaptırıyorsanız illa ki her gidişinizde 1 - 2 pin veya tırnak kırarlar. En az 1 veya 2 vida yuvası yalama olur. Çöp temizleyemeyecek adamlar ustayım diye geçiniyor. Kedi köpek de o kadar aracı sök tak yapsa usta olur zaten (Gerçekten işini iyi yapan türünün son örneği kaliteli ustalarımızı tenzih ederim.)
Aracı eşek niyetine kullananlar. Bakıma bile araç hareket etmeyecek hale gelince giden, aracı doğru dürüst yapmadılarsa bile umrunda olmayan, yeter ki araç hareket edebilsin kafasında olanlar sayesinde. |
Toplumumuzda genel bir kalitesizlik, görgü eksikliği, temizlik duyarsızlığı var. Sadece arabalarda değil, sokaklara, kaldırımlara, avmlerdeki tuvaletlere, vs nereye baksak bu genel problemi görüyoruz.
Bir de bu arabalar milli servettir milli servet. Hepsi için kuruşuna kadar dolar euro veriyoruz. Dışarı ödediğimiz dövizin yarısı borç, kalan yarısı da kendi alınterimiz... İnsanlar babamın malı istediğim gibi kullanırım diyor ama aynı zamanda milli servete zarar verdiğinin farkında değil. |
arabayı pahalıysa statü aracı, ucuzsa eşek olarak gören bir milletiz biz. kimse arabasına değer vermiyor. nasıl olsa satıcam benden sonra alan düşünsün diyor. kasislerde yavaşlamıyor, çukurların
hepsine giriyor, park ederken kaldırıma çıkıyor veya vuruyor, içinde sigara içiyor, yiyeceklerini içeceklerini her tarafa döküyor, servis yerine beceriksiz ustalara bakım yaptırıyor, şanzımana motora dikkat etmeden kullanıyor. zaten trafiğe kayıtlı araçların %39'unun lpg'li olduğu bir ülkeden ne beklersin ki. arabasına lpg takan adam arabasına değer vermiyor demektir. |
Gercekten cok zekisin,harcaniyorsun buralarda.
Sigara icilmis arabayi her turlu anlarim anladigim gibi uzaklasirim. |
Babamla ortak kullandığımız 2013 opel astra var 50 bin km oldu çoğu yerinden trim sesi gelmeye başladı.Arkadaşımda aynı kasanın 160 bin küsürdeki 2011 modeli var tık ses yok arabada sıfır gibi hala.Kullanımdan kullanıma aracın kondisyonu o kadar değişiyor ki anlatamam.
|
Aslan yattığı yerden belli olur. Mesele dünya malına değer vermek fln değil. Ben de aracımı gayet hakkını vererek kullanırım. Devirli ide kullanırım sürat de yaparım ondan yana sorun yok. Ancak ben havalandırma ızgaraları kırılmış, tuşları soyulmuş bir arabada seyahat etmek istemem. Çok da zor değil yani tuşlara tırnağının ucuyla değil de parmağının ortası ile basmak. Aynı şekilde havalandırma ızgaraları. Nasıl kırıyorsun anlamıyorum ki. Yolda giderken bir elin sürekli havalandırma ızgarasında mı?
Bir de beni en çok sinir eden, otomatik klimanın fan hızı değiştirme tuşlarının soyulmuş olması. Be aptal adam. Araç zaten otomatik klimalı ayarla 22 ye yaz kış değiştirmene bile gerek yok. Fan hızıyla oynamak niye. Araç zaten senin yerine ayarlıyor. Hoş sen otomatik kllima nedir, ne işe yarar onu da bilmiyorsun ya. Yazın en düşüğe getirir içeriyi buz eder. Kışın en sıcağa dayar milleti terletir. Elin adamı milyon dolarlık arge yapar sürücü rahat etsin diye otomoatik klima geliştirir. Bizim sığırlar kullanmayı bilmez anca tuşlarını eskitir. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavercanturk -- 25 Aralık 2017; 15:5:39 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Aralık 2017; 17:0:1 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 25 Aralık 2017; 17:12:07 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 25 Aralık 2017; 17:26:42 > |
|
|
|