herkese selamlar. Dün ataşehir medicana hastanesine hanımı götürdüm boyun ve sırt ağrısı için. Orayı bilenler bilir zaten paralı otopark dışında araç koyacak hiçbir yer yok benimde pintiliğim tuttu herhalde işimizde uzun sürer diye hastanenin arka taraflarında boş bir yer bulup koydum. 1 saat sonra ise hastaneden çıkıp arabanın yanına geldiğimizde manzara aşağıdaki fotoğraflarda. Resmen sinirden delirdim. Adam vurmuş geçmiş ne bir not bırakmış ne bir telefon. Sadece karşı apartmanın kamerası var etrafta. rastgele bir dairenin ziline basıp ondan yöneticinin telefonunu aldım adamı aradım sağolsun nazik birisiydi, beyfendi ne yazık ki kamera kayıt cihazı yok kayıt almıyor o kamera dedi (ataşehirin göbeğinde, nispeten lüks bir apartmanım kamerasının kayıt almaması da komik tabi) her neyse hiçbir şekilde bana vuran arabanın plakasına falan ulaşamadım, yoksa direkt polise gidecektim ama adam vurdu geçti yaptığıda yanına kar kaldı. pasta cilayla geçer mi bilmiyorum. eylül başına doğru izmire gideceğim ailenin yanına orda bir boyacı var babamın tanıdığı orada yaptıracağım artık. Durduk yere binlerce lira masrafa girdik. Artık bu ülke beni gerçekten yoruyor, defolup gideceğim en sonunda. Öfkeden kendime gelemedim bütün gün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabayı çizmiş, kaçmışlar. Bu ülke insanının kötülüğü artık beni yoruyor
-
-
Geçmiş olsun.
Göçük düzeltme ve boya işi var.
Bu arada o mahalleye yakın cenabet bir yerde yıllarca ömrümü çürüttüm.
Mahalle tekin olmadığı için balkona birkaç MOBESE koymuştum. Böyle olaylarda polis dahi gelse "Kamera bozuk, kayıt etmiyor" derdim.
Milletin ayağı alışmasın...
-
Hergün nerdeyse agizliksiz dolastirilan pitbull goruyorum dua et canina bisi olmadi kacabilirsende kac bian once avrupaya felan
-
Geçmiş olsun okurken ben sinirlendim. Babamın arabasının başına da benzer şeyler geldi. Senelerce para biriktiriyorsun bir metal parçasını almak için alınca da sıkıntın bitmiyor.
-
egea sonuçta boşver
-
pardon paşam ya trilyoner olmadığımız için mercedese binemiyoruz
ulan para kolaymı kazanılıyor şu araca bile her ay 3 bin lira kredi ödüyorum. Bakış acısına bak ya adam üzülme diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X