Şimdi Ara

Bu millet arabalara napıyorda anasını ağlatıyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
16.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
271 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birde kullanma duyarsızlıkları,adam kasislerden yüksek hızla geçiyor ön koltuktayız göz göze geliyoruz abi bu şirket aracıda
    bakarmısınız felsefeye..
    piyasa araçlara nasıl davranılacağını bilmeyen sürücülerle dolu.
    ortaya çıkan durumda yıpranmış araçlar
    iyisinide bulursunuz ama uğraşmak lazım.
  • Telefonum 2013 model Sony Xperia Z. Son sürüm android rom kurdum, hala kullanıyorum. Hiç tamir görmedi. Ekran koruyucu var, düşse de çatlamıyor.

Fotoğraf makinem EOS 5D (2005 model). Her tuşu çalışıyor, ekran koruyucusu takılı. Hala orijinal bataryasını kullanıyorum. Ha bir de 1953 yılı üretimi objektifim var. Sağlam, sorunsuz. :)

Dizüstü bilgisayarım 2009 model Acer. Düzenli bakımlarını yapıyorum. Hala kullanıyorum.

Jump marka spor ayakkabım var. 8 yıldır giyiyorum, yırtılmadı. Çok kirlenince yıkıyorum.

Pinti değilim, yeri gelir 100 lira verip çorap alırım. Sadece ürünlerimi temiz kullanıyorum.

Ancak bazı ürünler fabrika üretimi hatalı olabiliyor. Mesela traş makinem 1 yılda bozuldu. İçine su girdi ( yıkanabilir traş makinesi diye aldım ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 26 Aralık 2017; 0:59:12 >
  • arkadaşlar bir işim olursa kredi çekip araba almayı düşünüyorumda.

fakat araba sürmeyi bilmiyorum. ilk kez alacağım arabada öğrenicem.

hepsi lpg li olarak kullanılacak , broadway toros uno palio hyundai accent yumurta kasa 1.5 gls ve tipo 1.6 slx mpi bunlardan hangizi şehir içi ve 700 km mesafede çok çok çok çok az yakar ve en konforludur ?
  • Arabaların öyle olmasının en büyük nedeni arabayı birden fazla kişinin kullanıyor olmasıdır.

Araba dediğine tek kişi biner, tek sahibi olur.

E adam evine araba alıyor, eşi biniyor, çocuğu biniyor, arada arkadaşına veriyor...

Bir arabaya eğer birden fazla insan biniyorsa herkes sorumluluğu birbirine atar, olan arabaya olur.

Misal bizim bi clio var, arabaya herkes biniyor, arabanın içini de pislik götürüyor dışını da, niye ?

Ben arabayı yıkatıcam koyucam garaja, abim 1 saat sonra alacak arabayı berbat edecek. Depoya mazot alacağım, babam alıp bi kaç bi yere gidecek aldığım mazotun yarısı gidecek.
    Arabaya çok kişi binilmesinden dolayı arabanın sorunları da halledilmez, mesela geçen yağ değişimini 8 bin kilometre geçirmişiz, kimsenin haberi yok, niye ? kimse takip etmiyor kendi arabası olmayınca.

Dediğim gibi araba işi evlilik gibidir, kendin alıp kendin kullanacaksın, bir başkası kullanırsa arabadan soğursun. bırak sanayiye götürüp motorunu ön takımını yaptırmayı silecek suyu bile koymaya erinirsin.

• Elimden son 4 senede 8 farkli arac gecti hepsinede ayni ozeni gosterdim. Son arabam 1 yildir bende. yazin 3 gunde bir yikarim. İcini haftada 1 supurgeye tutar silerim. Bi insanin evi ne kadar temizse arabasida oyle olmali. Ben arabalarin ruhlari olduguna inaniyorum. Ona ne kadar iyi bakarsan o da seni üzmez. Son 1 senedir arabada yag filtre degisimi haricinde bi masraf cikmadi. Arac 2006 model.. Trim sesi yok desem inanmazsiniz Ama bozuk yollar cukurlar saolsun yakinda amortisorler benden bu kadar diyecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmetik kısmını geçtim mekanik aksama dikkat etseler yeter.
    ramplaradan dikkatli geçilse, periyodik bakımları yapılsa, turbolara dikkat edilse, mümkün olduğunca güneşten uzak tutulsa yeter.

alışkanlık meselesi yapmak lazım bunları.

bunların dışında bir kaza durumunda zaten işiniz şansa kalıyor.
    bir rot ayarını bile düzgün yapamayan kişiler var sanayide.
    kaza sonrasında aracın olması gerektiği gibi yapılması şansa kalıyor.
  • Sigaraya içilen arabayı almamak bence çok mantıksız sonuçta detaylı temizlik yaparsın gider.sanki hayatında hiç sigara içen tanıdığın ahbabın olmadı mı yeri geldi belki de evinde bile içtiler. dünya malına bu kadar kıymet vermeyi tamam bombok şekilde de kullanın demiyorum ama yok sigara içildi yok şöyle yok böyle o zaman sıfır araba alacaksın boş konuşmayacaksın.
  • O arabayı almazsın olur biter, milletin malını nasıl kullanacağını da mı öğretmeye başladınız. Millet gözünü kırpmadan cinayet işliyor sen kalkmışsın arabayı b*k götürüyor nasıl yaparlar bunu diye konu açmışsın Cevabını bildiğin şey için niye konu açıyorsun değişik misiniz
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Sigara içilir içilmez karışmam ama müşterimin sigara içilip dediğin gibi arındırma yapılan bi arabası var bindim keşke sigaralı kalsaydı dedim adama kimyasal bi koku var ve 5 aydır çıktığını hissetmedim her ay gelir

• Video atarımda DH'den cinsel içerik yolladım diye banlarlar siz anladınız yani.

• Ben de arabayi yipratmiycam diye en ufak cukurda kasiste hizini 5-10 km ye düşürüp trafik yapandan rahatsızım. Ehli keyif gidiyor yol da vermiyor.Herşeyin bir dengesi var. Adamın kıymetli arabasını bekliyoruz İstanbul trafiği yetmiyormus gibi. Reklamdaki gibi al evin salonuna izle dur ne yola çıkıyosun.

• 1. Adamlar milyon kilometreleri görüyorlar.

2. ne bekliyorsunuz arkadaşım araplardan sonra dünyanın en pislik milletiyiz. yalanmı. en pislik en igrenç milletiyiz biz. önüne gelene ehliyet veriliyor önüne gelen keko araba alıyor. eee bu başlıkları açmak hata. önemli olan kafaları açmak.
  • tertemiz bir aracı sat , malum siteyi takip et bir kaç ay sonra kesin aracını görürsün ve ne vaziyete girdiğini , bu cep telefonlarında da böyle başka ürünlerde de bizim insanda kadir kıymet bilmek yok aldığı her hangi bir şeye iyi davranayım düşüncesi sıfır.
  • Terside kötü kasisten biraz hızlı geçsem içim acır. Araç fiyatları bir hayli fazla olsada eski yeni farketmeden bir çok kişi acımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 26 Aralık 2017; 3:51:38 >
  • özellikle son birkaç yılda arttıysa aşırı yükselen fiyatların etkisi olabilir.

nasıl olsa yıpransa bile aldığım fiyatın üstüne satacağım düşüncesiyle özensiz kullanılıyor olabilir.
  • Bende önem veririm arabaya ama abartı şekilde değil. Yani sonuçta araba ne bileyim fazla abartmamak gerek. Yürüyeni iyi olsun motor sıkıntısız olsun yeter. Diğer küçük detaylar gereksiz para tuzağı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizde volvo s40 vardı

Otomatik vites.

Biri geldi dedim ki D den N ye oradan P ye geçeceksi

Dediki ben direk P ye atıyorum.

Düz viteste ise devirsiz kullananlar çok.

Benzinli özellikle de dizelde devir çok önemli.

Otomatik vites araçta boşa atmaya çalışanlar var.

Hatta hava yastığı olan araçlar çalışırken koltuk ayarı yapılmaz sensörler algılarsa hava yastığı açılır.

Ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

arabaya binerim arkama yaslnirim. sigarami yakarim. efil efil icerim. satmadan once detayli temizlik yaptiririm. oldugu kadar olmadigi kader. esimi cocugumu dusunurum. arabanin benden sonraki sahibini degil.

Gercekten cok zekisin,harcaniyorsun buralarda.

Sigara icilmis arabayi her turlu anlarim anladigim gibi uzaklasirim.

tamam hatirlat sana satmiyim ;)

• Her insan bir değil ki adam arabayı alıyor fakat zevk için kullanıyor sağa çarpmış sola çarpmış kirlenmiş hiç umrumda değil ben çok titiz direk bu hususta toz bile sinirimi bozuyor hemen siliyorum zevk meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nafaryus

arabayı pahalıysa statü aracı, ucuzsa eşek olarak gören bir milletiz biz. kimse arabasına değer vermiyor. nasıl olsa satıcam benden sonra alan düşünsün diyor. kasislerde yavaşlamıyor, çukurların
    hepsine giriyor, park ederken kaldırıma çıkıyor veya vuruyor, içinde sigara içiyor, yiyeceklerini içeceklerini her tarafa döküyor, servis yerine beceriksiz ustalara bakım yaptırıyor, şanzımana motora dikkat etmeden kullanıyor. zaten trafiğe kayıtlı araçların %39'unun lpg'li olduğu bir ülkeden ne beklersin ki. arabasına lpg takan adam arabasına değer vermiyor demektir.

son cümle alakasız olmuş. ben de arabama çiçek gibi bakarım. 2006 model arabam var, görenler 0 gibi diyor. ama 5 yıldır lpg'li kullanıyorum. lpg dönüşümü yaptırmak araca değer verilmiyor anlamına gelmez. simit tankın son halini görseniz daha dün takılmış dersiniz.
    tamamen maddiyat kaynaklı sebeplerden dönüşüm yapılıyor. ama ne aracın rutin bakımlarını ne de lpg bakımlarını aksatmam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.