Şimdi Ara

BU MİLLET BU KADAR PARAYI NASIL YAPIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda sıkça sorulan bir soru. Açıklamaya çalışayım. Öncelikle şunu belirteyim.Oyun noob(çaylak) lara para yapma hakkını pek fazla tanımamakta

1) Pet kasıp satarak
    Binek ve atack pet kasıp satarak para yapabilirsiniz. Fakat Çinlilerin çok tercih ettiği bir yöntem olup eskisi kadar karlı bir iş değildir.

Great Tiger==> 500k 1 inci evo hali (lvl 62) ==> Baek Du Tiger 10m civarı 2 inci evo hali(lvl 8x)==> White Tiger 80-90m
    Grey Bear ==> 30k 1 inci evo hali (lvl 57)==> Black Bear 15m civarı 2 inci evo hali(lvl 8x)==> Red Bear 100-120m
    Red Hawk==>100k 1 inci evo hali (lvl 57)==> Black Hawk 7-10m 2 inci evo hali(lvl 8x)==> White Hawk 100-110m
    Black Wolf==> 10k 1 inci evo hali (lvl 47)==>Bloody Wolf 20m 2 inci evo hali(lvl 8x)==> Blue Wolf 130m civarı

Ayrıntı için bkzhttp://hero.netgame.com/guide/system_01.php

2) Raw Material yapıp satarak
    Bunun için lvl 55+ olmak bamboodaki moblardan gerekli materyalleri ve kitapları düşürmek ve bunları Lvl 50+ ların çıkarabildikleri madenlerle birleştirmek gerekir. Ayrıntı için bkzhttp://hero.netgame.com/guide/makeitem_04.php

Genelde tutulan materyaller TUSSAH DENSE IRON CHROMATIC POWDERS dır.

3) Madencilik

Yine lvl 50+ için bir seçenektir

fiyatları 100 iron ore= 2.5-3m
    100 plain rock= 150k
    100 nat gem = 9-10m
    100 Black coal=900k-1m
    silver ore 100-150k
    gold ore 200-300k
    4) Alım- satım(peygamber mesleği)

Her zaman nakite sıkışmış ve elindekini acilen satmak isteyen biri mutlaka vardır. Marketi iyi takip ederek doğru ürüne doğru zamanda elde edip kar koyarak satabilir bu yöntemle para yapabilirsiniz. Yalnız başta söylediğim gibi fiyatları ve talepleri iyi analiz etmek gerekir.Bir de gerçrk para ile Hero Tavern itemleri alınarak oyun parasına satılabilir ama pek tavsiye edilmez

5) Hunter olup hayvan alım satımı yapabilirsiniz. Ama ne büyür ne de aç kalırsınız. Çok da karlı değildir.
    Herkese iyi oyunlar...

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: jankky

up
    güzel paylaşım
    bu da demektirki illa lwl 50 olmamız gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfAsiA

güzel paylaşım
    bu da demektirki illa lwl 50 olmamız gerekecek

Alıntıları Göster
    Harikasın dostum ellerine sağlık çok iyi gerçekten.
  • Bilgiler için teşekkürler.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: KueRaKa

Bilgiler için teşekkürler.......
    Oyunda hunterı seçtim.Eğer elinizde paralysis varsa emin olunki çok kârlı bir iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg

Oyunda hunterı seçtim.Eğer elinizde paralysis varsa emin olunki çok kârlı bir iş.

Alıntıları Göster
    Benden 4. maddeyle ilgili bi tavsiye. Her zaman markette unique ring - kolye - küpe vb. ye bakın. Normal fiyatını iyi bilen birine sorun. Çünkü her önüne gelen bi kutu açıo içinden unique bişi düşürüo. Sonra onu gidio markette 2-3 m. e satıo. Siz onu alıp 40m e bile satarsınız.

Markette , eğerki 10m kadar paranız varsa bu tür salakları rahatlıkla bulabilirsiniz. Bunları aldıktan sonra sp de yaklaşık 45 dk içinde rahatlıkla 2 katı fiyata satabilir veya daha iyi bişiy karşılığında takas teklifi alabilirsiniz. Ayrıca özellikle markette vio blade ve sword lara bakın. Onları 12-13 m e satanlar bile var. Siz alıp 40 m den rahat satarsınız. Hatta biraz bırakırsanız 60 tan bile satarsınız.

Ayrıca love sete gelirsek. Venom swamp ta o görevi daha yeni yapıp o itemlarla ne yapacağını düşünen noobları bulabilirsiniz. Bunlardan rahatlıkla 200k civarina alabilirsiniz her birini. (Lütfen sömürdüğüm için bana kızmayın. Zorunlu durumlarda yaptığım bi iş yoksa her önüme gelenden almıorum ) Bu aldıklarınızı eğerki yapabilirseniz +2 yapın ve tanesini 600k dan satın. Anında alıcı buluyo. Ama düzgün taşlar takın

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Benden 4. maddeyle ilgili bi tavsiye. Her zaman markette unique ring - kolye - küpe vb. ye bakın. Normal fiyatını iyi bilen birine sorun. Çünkü her önüne gelen bi kutu açıo içinden unique bişi düşürüo. Sonra onu gidio markette 2-3 m. e satıo. Siz onu alıp 40m e bile satarsınız.

Markette , eğerki 10m kadar paranız varsa bu tür salakları rahatlıkla bulabilirsiniz. Bunları aldıktan sonra sp de yaklaşık 45 dk içinde rahatlıkla 2 katı fiyata satabilir veya daha iyi bişiy karşılığında takas teklifi alabilirsiniz. Ayrıca özellikle markette vio blade ve sword lara bakın. Onları 12-13 m e satanlar bile var. Siz alıp 40 m den rahat satarsınız. Hatta biraz bırakırsanız 60 tan bile satarsınız.

Ayrıca love sete gelirsek. Venom swamp ta o görevi daha yeni yapıp o itemlarla ne yapacağını düşünen noobları bulabilirsiniz. Bunlardan rahatlıkla 200k civarina alabilirsiniz her birini. (Lütfen sömürdüğüm için bana kızmayın. Zorunlu durumlarda yaptığım bi iş yoksa her önüme gelenden almıorum ) Bu aldıklarınızı eğerki yapabilirseniz +2 yapın ve tanesini 600k dan satın. Anında alıcı buluyo. Ama düzgün taşlar takın

Alıntıları Göster
    salak demeyelim lütfen herkes yapabilir . saf daha iyi olur. ama öyle saf buldun mu da tadından yenmez .

bu caselerden de iyi şeyler çıkıyo şans varsa tabii , bende varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: lllMyXoMalll

salak demeyelim lütfen herkes yapabilir . saf daha iyi olur. ama öyle saf buldun mu da tadından yenmez .

Alıntıları Göster
    güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: SelimTeklif

güzel

Alıntıları Göster
    dragon castle de bankakin orda 1m den silver bar 2m den gold bar alabilirinsin :)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldo718

dragon castle de bankakin orda 1m den silver bar 2m den gold bar alabilirinsin :)...

Alıntıları Göster
    birazda şans bence bana bı gunde ıkı sılver bar düşmüştü ilk 150 adam kesişimde diğeri 400 adam kesişimde bide the cryptic giysisine 10 milyona kerizin tekine satmıştım üstelik 1000 saniye süresi kalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jyggalag

birazda şans bence bana bı gunde ıkı sılver bar düşmüştü ilk 150 adam kesişimde diğeri 400 adam kesişimde bide the cryptic giysisine 10 milyona kerizin tekine satmıştım üstelik 1000 saniye süresi kalmıştı.

Alıntıları Göster
    Silver bar ve gold bar toplayarak lvl 75 BD set yapılmaz.Gerçek hayattaki gibi yani. Emekle bi yere gelmeye çalışanın ancak Tox silahı olur. Tıpkı memurların Reanault hayali gibi. Eloğlu al-sat ile JEEPlerle gezerken Yan koltuktaki kızlar da cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosquito1983 -- 17 Mayıs 2007; 11:57:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mosquito1983

Silver bar ve gold bar toplayarak lvl 75 BD set yapılmaz.Gerçek hayattaki gibi yani. Emekle bi yere gelmeye çalışanın ancak Tox silahı olur. Tıpkı memurların Reanault hayali gibi. Eloğlu al-sat ile JEEPlerle gezerken Yan koltuktaki kızlar da cabası

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mosquito1983

Silver bar ve ****ar toplayarak lvl 75 BD set yapılmaz.Gerçek hayattaki gibi yani. Emekle bi yere gelmeye çalışanın Tox silahın olur. Tıpkı memurların Reanault hayali gibi. Eloğlu al-sat ile JEEPlerle gezerken Yan koltuktaki kızlar da cabası

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

Ben 2 case açtım biri burning wite dı içinden +3 %9 ar 78 lvl blade,açtığım burning red dende +3 %12 sar 36 lvl axe çıktı.Sinirlendim parçaladım itemi[extraction] ve sinir uçtu gitti.Çünkü 2 tane garnet crystal çıktı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

Ben 2 case açtım biri burning wite dı içinden +3 %9 ar 78 lvl blade,açtığım burning red dende +3 %12 sar 36 lvl axe çıktı.Sinirlendim parçaladım itemi[extraction] ve sinir uçtu gitti.Çünkü 2 tane garnet crystal çıktı

Alıntıları Göster
    bende 2 5d +3 bot sayesınde buralara geldim cok şanslıyım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

Banada +4 vio spear , +3 sc bot çıktı sadece o kadar zamanda rare olarak. toplasan 200 red açmışımdır herhalde

• quote:

quote:

Banada +4 vio spear , +3 sc bot çıktı sadece o kadar zamanda rare olarak. toplasan 200 red açmışımdır herhalde

Alıntıları Göster
    HUKUMDAR charında iken 7. kutu acısımda dustu KunNTaKinTe charında ise ilk Flowing red actıgımda dustu

ACILACAK KUTULAR

BURNİNG RED : VE FLOWİNG RED :

• quote:

HUKUMDAR charında iken 7. kutu acısımda dustu KunNTaKinTe charında ise ilk Flowing red actıgımda dustu

ACILACAK KUTULAR

BURNİNG RED : VE FLOWİNG RED :

Alıntıları Göster
    Caselerden craft çıktığını bilmiyodum.Öğrendiğim iyi oldu.(bide caseden +5 bd çıkıyomuş XD )
  • quote:

Caselerden craft çıktığını bilmiyodum.Öğrendiğim iyi oldu.(bide caseden +5 bd çıkıyomuş XD )

Alıntıları Göster
    dogrudur ama bizlere nasip olmadı kutuları acın ama hemen acmayın bıraz depoya koyun beklesin biraz pişsin pts de kasın bıraz yaratık sayısı yanı cogaltın 1 k dan yuksek olursa acın ard arda acmayın tek tek arada sırada acın ben bu taktıkle dusuruyorum saglam ıtemler...

• quote:

dogrudur ama bizlere nasip olmadı kutuları acın ama hemen acmayın bıraz depoya koyun beklesin biraz pişsin pts de kasın bıraz yaratık sayısı yanı cogaltın 1 k dan yuksek olursa acın ard arda acmayın tek tek arada sırada acın ben bu taktıkle dusuruyorum saglam ıtemler...

Alıntıları Göster
    quote:

Bana 1 m ver açıyım burning redi GB çıksa sırf case için kullancam Belki BD düşer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.