Şimdi Ara

bu minibüscülerin hepsimi böyle? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gub trafikteyim maltepe minubus yolu e5 bostancı vs gitmedigim yer yok sunu ogtendim.

Yollar önce minübüscülerin herdurumda
    biz misafiriz rahatsız etmemeliyiz yoksa selektor korna sikıstırma daha neler.
    Metro baslasın sanırım tarih olmaları yakındır

Hepsi ayni o koltuga oturan bildigin maganda oluyor aksama kadar ana avrat sovuyorum
    Artik uyandim yollarda eskidik ben,sıkıstiriyorum yol vermiyorum.
    Selektör korna bastıkca keyifleniyorum :))

Dinsizin halkından misali :))
  • hepsinin a.b.v sin
  • Yalova'nın minibüsçüleri gayet saygılı insanlar
    yaya geçinde yol verirler hatta yaya geçidi olmadığı onlarda trafiği aksatmayacak şekilde insanların geçmelerine müsade ederler
    yollar pek geniş olmadığı için çoğu kez minibüs arkasında araba kullandım acemi olmama rağmen sıkıntı yaşatmadılar bana

demek istediğim sövüp saydığınız insanların hepsi aynı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

hepsinin a.b.v sin

Hocam bu kadar da usengeclik olmazki
  • Dolmuşcular insan değiller.Yandan yemiş hayvanlar diye düşünüyorum.Bunları bi odaya sıkıştırıp elektrik vericeksin
  • bu davranışları ile NEDEN MİNİBÜS'çü olduklarını ortaya koyularlar...
  • Alayı böle bunların
    İzmirin bir kaç iyi taraflarından biri bunların seneler önce şehir içi yasaklandı. Konak taraflarına inemiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolumay -- 3 Mart 2012; 14:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farmer_20

arkadaşlar nedir bu minibüs düşmanlığı bu kadar genellemeyin olayı ya ben denizli'de yaşıyorum sadece burda 679 tane minibüs var bunların hepsi mi kötü,hepsi mi işe yaramaz, hepsi mi ipsiz sapsız bir insan soruyorum lütfen bu kadar aşağılamayın ya devamlı trafikte oldukları için sinirli olabilir olaya tek taraflı bakmayın günde kaç kişiyle muhatap olduklarını düşünün,saniyeyle çalıştığını göz önünde bulundurun o yüzden aceleci olabilirler ,korna çalabilirler tabi bu onları haklı çıkarmaz kesinlikle bunu ben de savunmuyorum minibüsümüz var Fakat ben de kızıyorum ama biraz da anlayış gösteriyorum siz de anlamaya çalışın ;)

hiç kusura bakma arkadaşım ama bu bir bahane değil. günde 14 saat direksiyon sallıyorum. hergün market market dolanıp mal dağıtıyorum. trafikte tek sinir olduğum kullanıcılar taksi ve minibüs şoförleri. sanki tüm yol onlara ait. istediği yerde durup istediği yerde kalkış yapıyorlar. kaç defa onlar yüzünden kaza tehlikesi atlattım bilemezsin. ben anlayamıyorum 2 kuruş fazla kazanacaksınız diye diğer sürücülerin canını tehlikeye atmanızı!!!

• munubuslerin gittiği yoldan hiç bir araç gitmemesi lazım yollar onlara aittir
  • Taksiciler yine iyi ama minibüsçülere çok kötü sözler söylüyorum.Taksiciler yol açma konusunda lazım olabiliyorlar Özellikle şu minibüsçüler uzunçayırı mahvediyorlar.Minibüs caddesine girmiyorum bile.Metro geldiğinde bitecek işleri valla minibüsler ara hatlarda olmalı.E5e girmesinler bir zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Minibüs şoförlerinin çoğunun düzenli olarak eğitim ve psikolojik destek almaları gerektiğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

quote:

Minibüs şoförlerinin çoğunun düzenli olarak eğitim ve psikolojik destek almaları gerektiğini düşünüyorum

tımarhaneler de yer yok nereye destek alıcaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

quote:

tımarhaneler de yer yok nereye destek alıcaklar

• Orada diğer dolmuşcular varya ondan dayılanmış adam inince fena cakmış bir kere vurdu tam çaktı ama dediklerinden taksici ve dolmuşcu kavgaya karıştığı an suçludur istenirse o işten cıkarılabilir hemen sikayet edin odalara böyle seyleri ihraç etsinler düzgün insanlar öyle gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

quote:

Orijinalden alıntı: kirei

quote:

quote:

dolmuşçuya el kol korna çalınmaz

çünkü bunu hazmedebilecek kapasiteleri yok hoş kapasitede insanda olur orası ayrı

hazmetme diyonda adamkar günde 10 saat direksiyon sallıyolar iti çakalı uğraşıyolar hep tek taraflı bakıonuz

ben bi kanallında haber kurgucuyum babama ait bi dolmuş var ankarada arada çıkarım gerçekden sinirler bazen yükseliyo

kendi aracımla ama öyle olmuyo

yanlış düşünüyoznu dolmuşçu taksici gördünmü biraz geriden gidi ver ne olacak

hocam valla anlamaya çalıştım yazdığını bi kanalda haber kurucusuyum demek istedin sanırım 'ben bi kanallında haber kurgucuyum' sen haberleri bu şekilde yazıyosan vah o kanalın haline.

Ayrıca günde on saat direksiyon sallıyomuş stresliymiş bırakın bu işleri arkadaşım bende ankarada yaşıyorum doktorlar gece gündüz bazen 15 saat çalışıyo duydunmu hiç doktor hastayı acil kapısının önünde ameliyat etti acil girişini kapattı diye bi haber şöförlükten çok daha stresli meslekler var ülkemizde ama nedense sadece minibüscüler haber oluyo

yazı ya takılma çünkü biz kanalda yazı yazmışyoz

ayrıca doktor demişdin günde 100 hastaya bakan doktorun tavrı hiç kimsede yok

5 parmağın 5 de bir değil illaki çürük çarık olacak ben binek araç kullanıp da yukarıda saydığınız işlerin hepsini yapan insanlarvar

dolmuşçu taksici bunlar trafikte çok buludukları için yapdıkları hareketler göze daha çabul batıyo o kdar

yoksa hiç yokm makas atan bi binek sürücüsü yada kavga eden küfür eden var

bu konu uzatmaya gerek yok her ağacın bi çürüğü olur...

ayrıca hayatında 4 kişi evden işe götüren günde 10 km yol yapan insanlar ticari bi araç sürmemiş yolcu taşımamış
    onun stresini yaşamamış insanlar bana kafalarına göre yorum yapmasınlar

• Ama bunların büyük bir çoğunluğu çürük... Bakınız bu kadar insan şikayetci.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bunlar enteresan varlıklar yani ne bilim insan görünümlü değişik varlıklar. Türlü türlü huyları var. Garip garip kornalarla insanlara rahatsız ederler yol vermezler ama her türlü yol isterler. Aynaya bakmazlar sakat dönüşler yaparlar. Nasıl UFO Unidentified Flying Objects yani “Tanımlanamayan Uçan Cisimler” şeklinde bir kısaltmamız var minibüsçülere de böyle bir kısaltma yapılmalı diye düşünüyorum UVD unidentified van driver "tanımlanamayan minibüs sürücüsü" diyebiliriz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dolmuşçuya el kol korna çalınmaz

çünkü bunu hazmedebilecek kapasiteleri yok hoş kapasitede insanda olur orası ayrı

hazmetme diyonda adamkar günde 10 saat direksiyon sallıyolar iti çakalı uğraşıyolar hep tek taraflı bakıonuz

ben bi kanallında haber kurgucuyum babama ait bi dolmuş var ankarada arada çıkarım gerçekden sinirler bazen yükseliyo

kendi aracımla ama öyle olmuyo

yanlış düşünüyoznu dolmuşçu taksici gördünmü biraz geriden gidi ver ne olacak

hocam valla anlamaya çalıştım yazdığını bi kanalda haber kurucusuyum demek istedin sanırım 'ben bi kanallında haber kurgucuyum' sen haberleri bu şekilde yazıyosan vah o kanalın haline.

Ayrıca günde on saat direksiyon sallıyomuş stresliymiş bırakın bu işleri arkadaşım bende ankarada yaşıyorum doktorlar gece gündüz bazen 15 saat çalışıyo duydunmu hiç doktor hastayı acil kapısının önünde ameliyat etti acil girişini kapattı diye bi haber şöförlükten çok daha stresli meslekler var ülkemizde ama nedense sadece minibüscüler haber oluyo

yazı ya takılma çünkü biz kanalda yazı yazmışyoz

ayrıca doktor demişdin günde 100 hastaya bakan doktorun tavrı hiç kimsede yok

5 parmağın 5 de bir değil illaki çürük çarık olacak ben binek araç kullanıp da yukarıda saydığınız işlerin hepsini yapan insanlarvar

dolmuşçu taksici bunlar trafikte çok buludukları için yapdıkları hareketler göze daha çabul batıyo o kdar

yoksa hiç yokm makas atan bi binek sürücüsü yada kavga eden küfür eden var

bu konu uzatmaya gerek yok her ağacın bi çürüğü olur...

ayrıca hayatında 4 kişi evden işe götüren günde 10 km yol yapan insanlar ticari bi araç sürmemiş yolcu taşımamış
    onun stresini yaşamamış insanlar bana kafalarına göre yorum yapmasınlar

o zaman o strese dayanamıyorsa o işi yapmayacak arkadaşım kimsenin hayatını riske atamaz 3 kuruş fazla kazanmak için.

her şeyin çürüğü varda bu minibüscülerden bi taneşikayetçi olmayan yok,yolun ortasında durup müşteri alır yolu kapatır,sefer kaçırmamak zamanında durağa yetişmek için kırmızıda geçer son gaz trafikte cirit atar sonra neymiş stresli iş kaldıramayacağı işin altına girmeyecek kimse o zaman

• kirei Türkçe katliamı yapmış resmen...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.