Şimdi Ara

Bu modellerden hangisi (2500u vs 3500u)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yakın zamanda 3200 civarlarında bir laptop alacağım. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Yazılım ve photoshop için kullanacağım. Biraz da oyun oynamak istiyorum. Bir kaç model beğendim ancak hepsinde çelişkide kaldım. Sizin de fikirlerini almak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
    ---
    ---
    --- Teknoloji TN olması ve SSD olması çok düşündürdü. SSD takılabilen bir model mi sonradan? Eğer değilse benim için direkt eleniyor.
    ---
    ---
    --- Teknoloji Bunda da SSD var HDD yok. HDD takılabiliyorsa ekstra ne güzel ama zorunluluk değil. Olmazsa SSD'nin kapasitesini arttırırım.
    ---
    ---
    --- Burada harici ekran kartı olmaması beni çok düşündürüyor. Vega 8 kötü değil anca yetmez gibime geliyor R7 540 varken. 3500U ile 2500U arasındaki farka değer mi?
    ---
    ---
    --- Bu Lenovo olmayan tek PC. Bunda da harici ekran kartı olmaması sıkıntı. Aynı zamanda FHD de değil.
    ---
    ---
    ---
    Kendimce görüşlerim böyle. Sizce hangisini seçmeliyim? Veya kendi önerdiğiniz varsa atarsanız çok memnun olurum. Bu bilgisayarı 1 yıl kullanıp kardeşime vereceğim ondan uzun ömürlü olması da mutlu eder şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phyrodex -- 12 Eylül 2019; 22:5:36 >

• UP
  • Hocam probookun bu modelini oneririm ryzen 7 islemci ve FHD ekran ips panel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maskoff M kullanıcısına yanıt
    Bütçem o kadar yüksek değil ne yazık ki.
  • Yazılım için şunu öneriyorlar , bende onlara bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.