Merhaba.. Yeni nesil ekran kartlarından (HD4850,4870) almayı düşünüyorum... Bu ekran kartları DVI çıkışlı olduğundan Analog LCD Monitörlerde sorun yaşayıp yaşamayacağımı bilmiyorum. Bazı kişiler converter ile DVI->Analog(VGA) sorun yaşamazsın diyor.. Bazıları da kalite düşer diyor... Analog bir LCD monitör 250 lira iken, DVI destekli bir LCD monitör 350 lira.. Aradaki fark için değer mi acaba? Yorumlarınızı bekliyorum... Teşekkür Ederim.
Analog monitorde sorn yaşamazsın hocam merak etme. DVI monitor için değer mi o fiyata deneyenlere sormak lazım.
evet deneyen birisi de yorum yazabilirse çok iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: selimoloji
Merhaba.. Yeni nesil ekran kartlarından (HD4850,4870) almayı düşünüyorum... Bu ekran kartları DVI çıkışlı olduğundan Analog LCD Monitörlerde sorun yaşayıp yaşamayacağımı bilmiyorum. Bazı kişiler converter ile DVI->Analog(VGA) sorun yaşamazsın diyor.. Bazıları da kalite düşer diyor... Analog bir LCD monitör 250 lira iken, DVI destekli bir LCD monitör 350 lira.. Aradaki fark için değer mi acaba? Yorumlarınızı bekliyorum... Teşekkür Ederim.
analog monitörde sorun yaşamzsın ama şimdi analog bi monitör alıp ileride DVI alacağına (kalite farkını görüp pişman olduğunda :) ) şimdiden DVI monitör alsan daha iyi olur o kadar para verip kaliteli ekran kartı alıyorsan madem özelliklerinden sonuna kadar faydalan bari....
aradaki farka değer.. için rahat olsun kardeş
bence görüntü kalitesinde bir farklılık olmaz hocam. Sen okadar para verip dvı alma. NOrmal bir lcd ekran al yeter. Sistemimdeki monitör vga çıkışlı ve çokta kaliteli gösteriyor. Ancak farklar olsa olsa hd ekranlarda olur oda filmde vs de
quote:
Orjinalden alıntı: selimoloji
evet deneyen birisi de yorum yazabilirse çok iyi olur
arada gözle görünür fark oluyor bence değer
cevap veren herkese teşekkür ederim... Bu durumda DVI çıkışlı olanı almak en iyisi..
bana kalırsada dv çıkışlı al aldınmı tam al derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme