Şimdi Ara

Bu monitörü aldım kullanan var mı ? BenQ RL2755HM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam aynı fiyatahttp://www.hepsiburada.com/samsung-s27e390hs-27-4ms-gtg-analog-hdmi-full-hd-pls-led-monitor-p-BD803450 daha iyi gibi fakat denemeden bilemezsin dahili hoporleri yok fakat samsung iç panelleri kendi üreten 2-3 markadan biridir bu yüzden telefonlarıda uhd felan yani görüntü bakımından samsung daha iyidir kendim blacklight 23' samsung aldım cok memnumun aynı fiyata asuss alıcakdım vatana gidip bakdım ama samsung daha iyi görüntü bakımından imkanın varsa 1. şahıs olarak gör bak derim

• combatant1942 kullanıcısına yanıt
    ya onu da gördüm de bu oyuncu monitörü falan gördüm bide samsungun input lag değerini bulamadım nette benq nun var ve çok düşük input lagı 10
  • valla hocam input lag değerinin pek önemli olduğunu düşünmüyorum monitor sonucta pc lere göre üretim yapılıyor. oyuncu monitoru olayıda menü kolaylığı olsa gerek fps modu felan gibi benq da arkadas yorum yapmıs tv gore fark dıye tv ye gore fark olur ama monıtorler arası fark olucagını sanmıyorum mağazada bulabilirsen 1. şahıs olarak almanı tekrardan öneriyorum aradaki farkları daha iyi anlarsın karar verirsin görüntü ve ses herzaman denenmeli benim fikrimce
  • combatant1942 kullanıcısına yanıt
    input lag önemsiz olur mu ya o nerden çıktı :D
  • Ben şuan RL2755HM kullanıyorum 1920x1080 76HZ destekliyor hızlı bir monitor eğer oyunlarında 60fps üzeri görebiliyorsan mesela cs:go gibi oyunlarda fiyatına göre oldukça başarılı bir monitor
    Oyun oynayan adamın monitor alırken ilk önce bakacağı tasarımı değil Hz değeri ve input lag'dir. odamda duran monitorun tasarımını nabayım yaw onu sadece ben ve temizlikçi görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0LDB0Y -- 22 Ocak 2016; 23:50:13 >
  • Üstad merhaba,

Ben de bu monitörü almayı düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi daha detaylı almam mümkün müdür? Bir de siz ne zamandır kullanıyorsunuz acaba?

Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • evliveoyuncu kullanıcısına yanıt
    Hocam monitörü aldınız mı acaba ? Bende almak istiyorum da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.