Şimdi Ara

Bu-Moto Calibre 250 cc 2013 Özellik Ve Yaz Kış Fiyatları Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Tüm Motor Sever Arkadaşlarım
    Sizden İsteğim Özelliklede Calibre 250 cc Kullanan Veya Fiyatlardan Özelliklerden İyi Anlayan Arkadaslardan Yardım Bekliyorum.. Yakında Bende İnş. Alıcam Kısmetse...

1. Yaz Kış Fiyatı Nedir Bu Motorun Örnek Kışın 6 Bin TL Yazında 7 Bin TL ? Ortalama
    2. Yakıt Durumu Nasıldır Km Basına Kaç Litre Gidiyor Ve Parçaları Heryerde Mevcutmudur Ve Fiyat Olarak Uyguunmudur...
    3.Kullanımı Ve Arka Tekere Genişliği Nedir Frenler Vites Geçişleri İyimidir Özelliklede Arka Fren Ayrıca Kaç Km Hız Yapıyor Son ...
    4. Ve Son Sorum Siz Olsanız GT 250 r mi Cbr 125 r mi Yoksa Calibre 250 cc mi Tercih ederdiniz Bir Calibre 250 cc Kullanan Birisi Olarak ? 250 cc ile 250 rr nedir onuda çözemedim bunlar ayrıysa neden sitesinde yok...
    Unutmadan Benim Boyum 1.78 Ve Kilomda 75 Bu Motor Altımda Küçük Kalmaz Değilmi... Son Sorum Biraz Fazla Soru içinde Sorularla Oldu Kusura Bakmayın Ama Almadan Sizin Gibi Güzel Arkadaşlarımdan Öğrenmek İstiyorum ki Ona Göre Alayım.... Sonuçta 7 Bin TL Hakkıyla Kazanmak Cok Zordur bilirsiniz Çöpe Atmak Zoruma Gider... Hem Benim Gibi Araştıran Arkadaslar Tüm Detayları Buradan Öğrenme Fırsatı Olur :)

• Bilen Biri Yokmu ?
  • Bu motora 7000 cok 2000 lira daha ekleyip ninja veya cbr alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.