Şimdi Ara

Bu motor hakkında bilgisi olan var mı? Daelim Daystar 250... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
12.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

Daelime bulasma vibrasyondan orgasm olursun o paraya calibre ya da megelli al

Calibre 250r ve megelli 250r diyorsunuz sanırım

Hocam öyle bir şey önermişsiniz ki önerdiğiniz motorlar birbirinden beter

Edit : hyosung gv250'ye bakmanı öneririm dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 24 Mart 2014; 20:15:15 >
  • Hocam valla yadırgamıyorum hiçbirinizi fakat bu paraya gv250 alınabilirken, daelimmiş regalmiş oymuş buymuş hikaye...
  • benim ilk motorum daelim S2 250 idi bi scooter di ben çok memnundum. tek sorunum teker çapının küçük olması idi bunundışında 160 km süratlerde gidiyordu titreşim de yok diyebilirim. ama yeni vitesli modellerinde durumu bilmiyorum.
    Altın Elbiseli Adamın 250 cc ler arasında motosikletlerin kullanıcıları ile aralarında diğer motorları testleri var bi izleyin isterseniz yardımcı olabilir.
    bu arada HD883 yazmışsınız bir de onun titreşimine bakın bence videolarda kafayı yersiniz.

ne alırsanız alın koruma ekipmanınızı iyi tam alın. siz daha değerlisiniz.
  • Teşekkür ederim. Hala bakınıyorum :)
  • daelim bilinirliği az marka
    onun dışında motor güzel su soğutmalı tek silindir , hyosung hava soğutmalı çift silindir
  • Dailem güzel motordur. Bende dailem s3 almıştım sifir. Gayet iyiydi. Marka olarak fazla bilinmiyor, ama kalitesi iyi. Kore malıdır. İstanbuldaysan , Küçükçekmece çakirca motordan fiyat alabilirsin. Mustafa bey hem dailem bayisi dir.yardimci olur sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu motor hakkında daha fazla video bulmak isteyenler dafra horizon 250 yazarak aratabilir. daha fazla bilgi de bulunabilir ama türkçe yok ama videolar da tatmin edebilir.
  • Merhaba arkadaşlar. motoru alalı yaklaşık 1 hafta oldu. ilk motorum ve çok yeni bir motor sürücüsüyüm. servisten ilk alışımda motoru kaldırmakta ve kontrol etmekte biraz zorlandım açıkçası ama alışmam 2 gün sürmedi. ilk yolculuğumu mersinden kıbrısa yaptım biraz deli cesaretiyle. çok şükür bir problem yaşamadım mersin-taşucu ve lefkoşa-magosa yollarında 100-120kmlere çıktım gayet güzel tepki verdi motor. 80-90km/hden sonra popoda biraz titreşim yaşanıyor ama o kadar da olur. bi kaç kere 1den 2ye ve 2den 1e atarken vitesi boşa attım. muhtemelen tecrübesizlikten yaptım motorla alakalı olduğunu düşünmüyorum. ilk bakımı 130kmde yaptım kıbrısta asya motor servisi olmadığı için ve uzun yola çıkacağım için. gidon turu bana biraz az geldi U dönüşleri biraz zorluyodu başlarda ama ona da alıştım gibi motorun tarzıyla mı alakalıdır gidon turu siz daha iyi bilirsiniz. söyliceklerim şimdilik bu kadar. herkese kazasız belasız güzel sürüşler diliyorum.

• keeway superlight 150 modelleri titrer, 200 cc modellerinde iyileştirme oldu, siz araştırın ancak land cruiser 250 ve rks cruiser 250 (aynı keeway) titremez, bende rks cruiser 250 var, yurt dışında keeway dorado 250 olarak geçiyor, full enjeksiyonlu, henüz 110 km olmuş sıfır km motorumun selesinde gram titreşim YOK, gidon da az titreme var, o da muhtemelen lastikler rodajını tamamlamadı, sıfırlar, belki daha iyi lastik, belki gidona denge topuzu ile bir şey kalmaz, ayrıca ilk 1000 km sonrası titreşim daha da azalır, benim selede şimdiden bir şey yok, v motor, yamaha xvs 250, harley fatboy kopyası ...

daelim de hyosung ile aynı ayardadır, ikisi de kore malı, Google'a yazın görürsünüz, ikisi de aynı oranda tanınıyor, titreşimli olduğunu sanmıyorum ...

250 cc cruiser da sıfır japon olmadığı için tercihinizi bütçenize göre hyosung gv 250 / daelim day star 250 / regal raptor daytona 250 / rks cruiser 250 / lifan cruiser 250 olarak sırasıyla kullanabilirsiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 5 Ekim 2014; 20:31:44 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.